Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042303 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #6040 -: Февруари 19, 2014, 11:15:42 am »
Благодаря ти за анализа!

« Отговор #6041 -: Февруари 19, 2014, 12:07:04 pm »
По моята последна карта нещо друго вижда ли се  :blink: Ще се запознаем ли в крайна сметка или ще си стоим така? А с приятелката му не са ли пред раздяла например  ;D

« Отговор #6042 -: Февруари 19, 2014, 12:14:14 pm »
Въпросът не е баш Любовен,но понеже касае бивша любов,ще го кача тук..
не мога да се отърва от един мъж,напълно неадекватен е спрямо мен-аз му казвам ,че няма смисъл ,той кима и продължава да гравитира около мен и да се държи все едно нищо не съм му казала преди минута.Влудява ме,днес изгубих контрол над себе си и му казах неща,които и друг път му казвах, но кротко и без обидни думи,но днес не устисках.Обсебен е-уж разбира думите ми,а след час започва от начало ,кръжи влудяващо като муха.С лошо,с добро-не вдява :41:
Питам:
"ще напусне ли Д живота ми до заминаването ми през лятото"
благодаря за съдействието!

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6043 -: Февруари 19, 2014, 12:19:02 pm »
Леле, Орхидея, не ти е лесно! ;D
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #6044 -: Февруари 19, 2014, 12:25:01 pm »
Орхидея, кажи му че си навита за среща на улица Здраве номер 1 ако си от София...там се намира моргата...ей с такива неща можеш да го изгониш.
Ако не разбира, чукни му среща и в горната му дреха си сложи нещо твое и се обади на куките, че ти го е гепил.
Аз така съм постъпвал с жени и има ефект, да ти кажа.
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6045 -: Февруари 19, 2014, 12:48:34 pm »
Орхидея- пускай жалба в полицията, аз така се оправих с един подобен...но моя си имаше и психически отклонения- за твоя не знам. колкото по- яростно реагираш, толокова повече разпалваш чувствата, но по картата се вижда,че го харесваш
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #6046 -: Февруари 19, 2014, 01:06:55 pm »
И аз преди време имах подобен случай с един психопат, който ме преследваше постоянно бях още ученичка. Много ме беше стресирал. Едвам се оттървах от него. Имаше някакви психични отклонения, защото не бях единствената му жертва

« Отговор #6047 -: Февруари 19, 2014, 01:23:28 pm »
мерси ,де да го харесвах....явно привличам някакви психари,защото преди десетина дни се "разцъфтя"още един навлек,но него поне го резнах и сега само твърди ,че съм безсърдечна и бил в депресия заради мене.Но този...не обичам агресията,но днес изпитах неистово желание да го пребия,просто е ....Отвратително е ,не съм агресивна по природа и подобни низки изблици са ми противни,но все едно някой ми бърка в очите с пръчка,толкова ме дразни ...започвам да се замислям ,че офертите на Нерил са особено подходящи ;D.В крайна сметка мисля за жалба,понеже не виждам друг изход.Благодаря на всички включили се

« Отговор #6048 -: Февруари 19, 2014, 01:25:14 pm »
мерси ,де да го харесвах....явно привличам някакви психари,защото преди десетина дни се "разцъфтя"още един навлек,но него поне го резнах и сега само твърди ,че съм безсърдечна и бил в депресия заради мене.Но този...не обичам агресията,но днес изпитах неистово желание да го пребия,просто е ....Отвратително е ,не съм агресивна по природа и подобни низки изблици са ми противни,но все едно някой ми бърка в очите с пръчка,толкова ме дразни ...започвам да се замислям ,че офертите на Нерил са особено подходящи ;D.В крайна сметка мисля за жалба,понеже не виждам друг изход.Благодаря на всички включили се
Жалбата не знам, с какво ще помогне. Аз имах случай с психопатка дето ме харесваше преди време. Така се справих.
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #6049 -: Февруари 20, 2014, 03:30:55 pm »
Бихте ли помогнали с този хорар
Като приятелка ли ме възприема Р?

Уж сме такива,обаче той ми звъни всеки ден,говорим по един час,от различни градове сме-идва да пием кафе до мястото където живея.ДО тук ок,обаче разбрах ,че си има дама,на въпроса"защо не каза"-"защото щеше да се обидиш"беше отговора.Не ми стана приятно,но и не изпитах болка,просто си зададох въпроса,дали аз разчитам грешно сигналите му.Иначе ми допада,но друго освен забежка не мисля ,че бих му отделила. ;D
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

« Отговор #6050 -: Февруари 20, 2014, 09:32:12 pm »
Здравейте,
Въпросът ми е, дали Е., с когото сме само приятели има някакви по-специални чувства към мен или не. Как ме възприема той? Хорарът показва ли тенденция с него да станем по-близки през следващите месеци? Благодаря ви!! Приятна вечер!!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6051 -: Февруари 21, 2014, 01:35:48 pm »
Бихте ли помогнали с този хорар
Като приятелка ли ме възприема Р?

Уж сме такива,обаче той ми звъни всеки ден,говорим по един час,от различни градове сме-идва да пием кафе до мястото където живея.ДО тук ок,обаче разбрах ,че си има дама,на въпроса"защо не каза"-"защото щеше да се обидиш"беше отговора.Не ми стана приятно,но и не изпитах болка,просто си зададох въпроса,дали аз разчитам грешно сигналите му.Иначе ми допада,но друго освен забежка не мисля ,че бих му отделила. ;D

да- мисля само като приятелка, човека си има други грижи в личен план
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #6052 -: Февруари 21, 2014, 06:07:37 pm »
Добор утро на всички. Имам един въпрос и бих била благодарна ако някой има желание и време да го разтълкува... Може би не е много уместен по това време, но... Ще правим ли сек с (назован по име), т.е. човекът към когото имам чувства?  :-[ Благодаря и успешен ден
Луната е в скорпион, знак свързан със секса, така че въпросът си е уместен  :blink:
Луната е У5 за него в разходящ съвпад с твоя У5 Сатурн, той също те харесва, но не съумява да го покаже, тъй като Луната е в падение в този знак. Венера и Марс- У8 за теб и него са в хармонична връзка, но само по знак, аспект няма да бъде завършен в рамките на знаците, в които са сега, за да имате сексуална връзка, Меркурий У1 ще квадратира Нептун У7, засега не предстои да сте заедно, той ми изглежда някак плах и несигуен- Нептун У1 за него в негов 12д и Юпитер У1 за него в 4д- стои си заточен вкъщи, прикрива се

Много ти благодаря, Аркрус. Като задам въпрос за този човек все някакакви спънки има  :(

Хайде обратна връзка и от мен - нищо не се случи.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #6053 -: Февруари 21, 2014, 06:12:54 pm »
Здравейте, бихте ли ми помогнали при този хорарен въпрос - Ще заживея ли на семейни начала с (назован по име)? - София, 11.04.2012 г., 10.28 ч. Слънчев и усмихнат ден на всички

Късен градус на АС - може би знаеш (или се досещаш за) отговора сама или нямаш влияние върху ситуацията. Между управителите ви, както и тези на 4-тите ви домове липсва сходящ аспект. Следващият аспект на Луната е напрегнат - квадрат с твоя управител. Съжалявам, но не виждам предпоставки за положителен отговор в тази карта.

Мирабела е абсолютно права в случая.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #6054 -: Февруари 21, 2014, 06:17:50 pm »
Добър вечер на всички във форума. Има едно нещо, което ме измъчва и не мога да взема решение. Казусът е следния - искам да купя подарък на един много важен за мен човек, който да му остане спомен и тъй като инвестицията (поне за моите възможности) не е малка, съм пред дилема - Дали да му купя подаръка или не, защото не знам дали въобще ще имам възможност да му го подаря. Той непрекъснато се появява и изчезва, като всеки път се питам дали това не е за последно...  :'( Благодаря на всеки, който има възможност да погледне хорарния въпрос
ако не е късно вече за отговор на този въпрос, според мен не го прави
Меркурий У1 е ретро-самата ти не си сигурна в намеренията си, Венера У2 в последен градус-  доходите ти са изложени на предстояща промяна, на Меркурий у1, у10 предстои квадрат с Юпитер у7 на Мц- може би ще осъзнаеш, че този човек не е толкова важен за теб и не заслужва да харчиш средства, и самата ти да се хабиш за него

Благодаря, Аkruks, за отделеното време и внимание. Разбира се, че не е късно. Май започнаха да се прокрадват такива съмнения...

Така и не се стигна до покупка.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #6055 -: Февруари 21, 2014, 06:24:12 pm »
Здравейте и от мен. Не мога да разбера какво му стана на един младеж, както си говорихме, се врътна и си тръгна. Засегнах ли, казах ли нещо не на място?  :-\ Това, което ме терзае е Дали ще ми пише отново...? А този късен асцедент и то в критичен градус, май не са на добре нещата... сигурно вече е решил, че контактите ни са приключили... Моля за помощ
Проблемът си е негов, с този ретро Меркурий у5 за него не знае какво точно харесва
Луната у3 за него е в секстил със Сатурн У3 за теб, нямате предстоящ негативен аспект между У3 за двамата, така че няма причина да не комуникирате и общувате за в бъдеще
Не са приключили контактите ви, споко!

Благоадря, akruks, за бързия отогвор.  :wub: Все не знаят какво искат... Искрено се надявам да се окажеш права.

За съжаление предчувствията ми се оказаха основателни.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #6056 -: Февруари 21, 2014, 06:25:22 pm »
Добър вечер, момичета. Може ли да погледнете картата на този хорарен въпрос - Ще се срещнем ли с Ивчо?  :-[ И евентуално има ли някакви чувства от негова страна.. Трудно мога да го разгадая, веднъж е еуфоричен, друг път никакъв интерес.... Благодаря и хубава вечер

Луси, по картата мисля, че Ивчо те харесва, но се мъчи да не мисли толкова за теб, явно не иска да се изправи срещу чувствата си честно и да заяви какво иска. Объркан е. Може би има нещо в ситуацията между вас, което се явява предизвикателство, през което той не иска да мине?
Хорарът дава за съжаление, отрицателен отговор на въпроса ти.

Поздравления за Zikovu.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #6057 -: Февруари 21, 2014, 06:30:22 pm »
Добър вечер, може ли един въпрос и от мен, макар, че с този Сатурн в 1 дом не знам дали има смисъл.  :-X Ще заживеем ли заедно като семейство (ще се омъжа ли) с Д? Благодаря

У1 Венера апликира към съвпад с У7 Марс. На пръв поглед изглежда като че ще имате шанс да го направите.

Но нещата не са толкова прости.
АС е на изгорения път. Луната е дебилитирана. Венера е заточена и изгорена от Слънцето. Все фактори, които могат да отразяват вътрешното ти безпокойство и неувереност в това, което действително искаш да се случи.

Да, ретрограден Сатурн в 1-ви дом може да означава спънки, забавяния. А също и да кореспондира с вътрешното ти състояние, което може да е подтиснато.

Луната е без курс. Съвпадът между Венера и Марс ще се случи в неблагоприятния 6-ти дом. И двете планети ще бъдат изгорени от Слънцето в момента на съвпада. Изглежда и двамата се измъчвате от съмнения, тревоги.

И не на последно място - Венера се намира в знак на Марс, докато Марс е на трон в собствения си знак и следователно в знак на заточение на Венера. Венера е мунданен сигнификатор на брака. Сигурна ли си, че той действително иска брак? Не ми изглеждате равнопоставени в тези отношения. Ти ми се струваш по-увлечена или по-зависима от него, отколкото той от теб. Той е тронов Марс - изглежда, че може да получи, постигне каквото желае.

Между управителите на 4-тите ви домове (Луна и Сатурн) липсва сходящ аспект, защото са в разходящ съвпад. Луната е без курс. Не мисля, че ще заживеете заедно в следващите няколко месеца, докато е валиден хорарът.
Управителите на 3-тите ви домове са заточени и излизат от квадратура. Възможно е комуникацията помежду ви да не върви, не умеете да изразите онова, което искате.

Като тегля чертата, ми изглежда повече като "не". Наистина се надявам, че греша!

Мирабела и този път не сгреши.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #6058 -: Февруари 21, 2014, 06:31:59 pm »
Ще имате нещо, но за връзка указанията ми се струват недостатъчни.
Първият ти управител Марс е в знака на неговия управител Венера, отразяващ твоя силен интерес към него. Венера е във фас на Марс, самият Марс е в 5-тия му дом - би трябвало да има симпатии към теб. Между Венера и Марс липсва сходящ аспект.
Луната, вторият ти управител, изпиза от съвпад с ретрограден Меркурий (негов У5). Съвпадът е осъществен в 3-тия му дом, Луната управлява 3-тия му дом. Флиртували сте отново, предполагам. Следващият аспект на Луната е секстил с Венера. Би трябвало да продължите с приятното отношение един към друг или да затоплите взаимоотношенията си, ако са били поизстинали. Още повече, че последният аспект на Луната е секстил към твоя У3 Сатурн. Ще продължите с комуникацията и флирта.

Здравейте, може ли един въпрос и от мен - Ще имам ли любовна връзка с назован по име?  :-\ Благодаря
да, между Меркурий У5 за него и У8 за теб и Юпитер У5 за теб и У8 за него има сходящ секстил, Луната прави последен хармоничен аспект реди да смени знака, а също пренася светлина между Марс У1 и Венера У7

Не, нямахме връзка.

« Отговор #6059 -: Февруари 21, 2014, 07:45:07 pm »
Здравейте,
Ще заживеем ли заедно с (назован по име)?