Здравей Гост

Аспекти за бременност и раждане на дете

• 408 Отговора
  • 94518 Прегледи
Re: Аспекти за бременност и раждане на дете
« Отговор #340 -: Септември 30, 2013, 07:22:18 pm »
Здравейте,
Вчера ми беше трансфера на 3 ембриона ин витро.Прилагам елекция за часа
Кака мислите - ще се имплантират ли този път ембриончетата?
Благодаря предварително :blink:
това не е елекция, а събитийна карта
Луната У8 е в 5д, в плодовит знак, но в сходяща опозиция с Венера у5, която не е добре поставена в скорпион
иначе Луната е в хармоничен сходящ аспект с Юпитер У1, който е кацнал на К8,  Венера У5 е в тригон с Юпитер, та дано се получат нещата!

аз имам натален Сатурн У5 в 5д и двете си деца родих при транзитен Сатурн в 5д, така че не му преписвайте тези злини по отношение на бременности и раждания  :blink: тогава и СЛВ минаваше през моя 5д, както и при теб предполагам сега транзитира там, щом тр Сатурн сега ти е в 5д
предстоящото СЗ ако попада в 5д е добър знак за зачеване, за ново начало в делата на 5д, а именно раждане на дете
то при теб сигурно ще са деца, с този Юпитер в рак
Благодаря ти за коментара :blink:дано си права,че аз вече нищо не мога да прогнозирам от вълнение...
Предстоящото новолуние ми е точно върху К5-съвпад с Уран и  точен секстил с Луна-УАсц.Теста ,смятам да го направя към сряда,четвъртък и ще пиша за резултата.Стискай палци,че вече ми е 6 инвитро :o

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #341 -: Септември 30, 2013, 07:36:41 pm »
Стискам ти и да се похвалиш!

« Отговор #342 -: Октомври 03, 2013, 11:15:40 pm »
За съжаление теста ми отново е отрицателен :(В такъв случй, как да тълкувам всичко което се случва в 5 дом?Имам чувството,че при мен астрологията не работи.......имаше толкова предпоставки този опит да ми е успешен-ПР.Луна в 1,ТР.юпитер в 1съвпад пр.луна.-опозиция нат венера У5,секстил нат Сатурн У8,лунации,затъмнения,дирекции и . Нищо.Пустота в душата и пустота в джоба    :blink:     Някой иска ли да се включи?

« Отговор #343 -: Октомври 21, 2013, 08:36:30 am »
Бях задала въпроса си в една друга тема, но сега нещо ме притесни в отговора.Затова реших да задам въпроса си и тук. Кога има подходящо време за зачеване? И за евентуално раждане на дете?Имам 2 деца? Благодаря предварително!

« Отговор #344 -: Октомври 25, 2013, 07:48:22 am »
 :25:

*

gola

• 28
« Отговор #345 -: Ноември 08, 2013, 03:02:15 pm »
здравеите,предстои ми инвитро в понеделник 11 ноември :blink:родена съм на 25 08 1968 г в ПАЗАРДЖК в 12 и 30 след полунощ, дали ще имам успен :blink:

« Отговор #346 -: Ноември 20, 2013, 03:44:45 pm »
здравеите,предстои ми инвитро в понеделник 11 ноември :blink:родена съм на 25 08 1968 г в ПАЗАРДЖК в 12 и 30 след полунощ, дали ще имам успен :blink:
Имате достатъчно позитиви, които да потвърдят изпълняването на желанието ви.Още повече, че и Северния Лунен възел транзитира през зоната на децата - това е мисията ви в този период.От 2011 усещате тази тема важна за себе си -децата.До 2015 ще е много актуална.Предстои ви да се сдобиете с дете, начина ще изберете вие :)

« Отговор #347 -: Ноември 21, 2013, 02:05:49 pm »
Здравейте,качила съм соларната ми карта за 2014/2015 г.,бихте ли я погледнали,има ли аспекти свързани с предстояща бременност за следващата година....благодаря ви=))

« Отговор #348 -: Ноември 21, 2013, 02:12:43 pm »
Здравейте,качила съм соларната ми карта за 2014/2015 г.,бихте ли я погледнали,има ли аспекти свързани с предстояща бременност за следващата година....благодаря ви=))
Дай линк към картата-в момента нищо не се вижда.Този проблем с изображенията е от няколко дена.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #349 -: Ноември 21, 2013, 02:21:54 pm »

« Отговор #350 -: Ноември 21, 2013, 02:50:51 pm »
Интересен е съвпада на соларен Уран с Венера (У5).Имаш и соларна Луна в 8-ми соларен,попадаща в 8-ми натален. Но друго нищо не виждам,което да доведе до мисълта за евентуално забременяване.  :-\ Вертекса къде ти попада? Много дами споделят,че са забременели или родили със Соларен Вертекс в 5-ти или в 8-ми дом.

« Отговор #351 -: Ноември 21, 2013, 02:55:30 pm »
Вертекс-7 соларен и 8 натален

« Отговор #352 -: Ноември 21, 2013, 02:57:45 pm »
Вертекс-7 соларен и 8 натален
Ами това е добре мисля.Другите какво ще кажат?  :blink:

« Отговор #353 -: Ноември 21, 2013, 03:04:22 pm »
Благодаря ти Just_a_dream=))  ...дано е добре..=)

« Отговор #354 -: Ноември 21, 2013, 03:58:38 pm »
На теб и Плутон скоро ще ти направи съвпад с Луната-нали при някои жени водело до забременяване освен другите тълкувания като проблеми с майката или жените в обкръжението ни.

« Отговор #355 -: Ноември 21, 2013, 04:01:33 pm »
Mи на мен сега Плуто ми прави съвпад с наталната луна, ама признаците за забременяване на мен нямам...на гаджето ми отмина, оушън не ми позна, няма да го бъде..:)
Така, че едва ли приятелката ми ще надуе дюшемето...дано не е и скоро де..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #356 -: Ноември 21, 2013, 04:04:05 pm »
Mи на мен сега Плуто ми прави съвпад с наталната луна, ама признаците за забременяване на мен нямам...на гаджето ми отмина, оушън не ми позна, няма да го бъде..:)
То от теб си зависи.  :blink:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #357 -: Ноември 21, 2013, 04:06:35 pm »
На теб и Плутон скоро ще ти направи съвпад с Луната-нали при някои жени водело до забременяване освен другите тълкувания като проблеми с майката или жените в обкръжението ни.

А смятате ли ,че секстила на транз. Плутон към натална Луна би се отразил по същия начин -забременяване при жените?
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #358 -: Ноември 21, 2013, 04:08:48 pm »
То от теб си зависи.  :blink:
Скъпо ми е да ставам фадър да ти кажа...:)
От скоро сме заедно пък, времето ще покаже..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #359 -: Ноември 21, 2013, 04:09:47 pm »

А смятате ли ,че секстила на транз. Плутон към натална Луна би се отразил по същия начин -забременяване при жените?
Ами някои жени в сайта споделят,че са забременели при твърди аспекти-съвпади,квадрати и опозиции.Но за секстили и тригони нищо не съм мяркала...