Здравей Гост

ДОКУМЕНТИТЕ ТЕРА на Робърт Морнинг Скай

• 120 Отговора
  • 36540 Прегледи
Re:ДОКУМЕНТИТЕ ТЕРА на Робърт Морнинг Скай
« Отговор #40 -: Юни 21, 2011, 04:42:29 pm »
Не съм я чела, сподели накратко каква е идеята  :blink:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

« Отговор #41 -: Юни 21, 2011, 04:55:24 pm »
Аз приключих с Докуметите. Основната идея вътре ми допада, останалото е под въпрос. Обаче си правя експеримент как реагират хората около мен като им подхвърлям идеята за извънземните  :blink: Честно казано много ме радват, защото малко като им кажа и се започва едно питане, питане, питане... Не го приемат, но не го и отхвърлят. Естествено не им го налагам, просто предоставям интересна информация, те отварят широко очи и питат, и слушат...  :blink: Понякога се получават добри дискусии.
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #42 -: Юни 21, 2011, 06:05:10 pm »
Аз приключих с Докуметите. Основната идея вътре ми допада, останалото е под въпрос. Обаче си правя експеримент как реагират хората около мен като им подхвърлям идеята за извънземните  :blink: Честно казано много ме радват, защото малко като им кажа и се започва едно питане, питане, питане... Не го приемат, но не го и отхвърлят. Естествено не им го налагам, просто предоставям интересна информация, те отварят широко очи и питат, и слушат...  :blink: Понякога се получават добри дискусии.

а понякога те гледат като извънземно  :rolf:

в крайна сметка всички ние сме посявки от различни звездни системи и това е факт  ;)  основните са - Орион, Сириус и Плеяди. има и от други, но те не са толкова много... наскоро разбрах, че съм от другите  :yahoo:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Yaya

• 2265
« Отговор #43 -: Юни 21, 2011, 08:55:29 pm »
Не съм я чела, сподели накратко каква е идеята  :blink:

възникването на Луната - хипотези, научни мнения, факти за пропорции в разстоянието и радиусите, градуси и метрични системи...
например, сега чета каква е вероятността да е възникнала случайно ДНК и каква е вероятността на всяка частица във Вселената да й се случи нещо във всяка една секунда - втората вероятност е над 4млн пъти по-голяма и то само заради броя на нуклеотидите в 4те вериги на 1 ДНК - щото 1 ген ДНК бил с 1000 нуклеотида в 4 вида вериги

за разстоянието между Слънце - Земя - Луна, колко точни цифри се наслагват. Например, по спомен карам - градусовата система не е 360, а 366 и тогава изчисленията за обиколката на Земята и Луната по екватора е 99.98% точна при изчисления отпреди 5 000 г., както и факта, че радиусите на (Луна х Земя) : 100 = Слънце.....
Ей това помня, имам още да чета.

И всички цифри кратни единствено на 10ичната бройна система. Дори заявяват, че създателя на Луната е знаел, еч ще имаме 10 пръста  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #44 -: Юни 30, 2011, 01:31:45 am »
хахаха, казах ли ти че Луната е много странна  ;)

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #45 -: Юни 30, 2011, 03:06:23 am »
Един от странните ми сънища беше, че наблюдавам от космоса Земята и Луната, а пространството бе изпълнено с глас, който ми обяснява за историята им. Не помня много от думите, които бяха доста шизофренични, но като цяло информацията имаше общо с това, че много отдавна е имало две луни.  :-\

« Отговор #46 -: Юни 30, 2011, 03:41:03 am »
странно наистина, нямам информация за такива неща, пък може някой да сподели.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #47 -: Юни 30, 2011, 04:04:05 am »
Доколко в един такъв сън има нещо ценно, не съм убеден, но доста по-интересно ми е какво има на тъмната страна на Луната. Съвсем резонни са съмненията за наличие на... ъъъм... нещо по-живичко и заслужават внимание. Въртенето около оста й и около Земята така, че тази страна да е винаги скрита, е много удобно място.

« Отговор #48 -: Юни 30, 2011, 04:17:38 am »
Гледай сега моите хипотези, ако преди време Земята е била огромна планета е много възможно да е имала две или повече луни. Другото което си мисля е да е имало силно извънземно присъствие и големите кораби да са били като луни  ;D ;D ;D

« Отговор #49 -: Август 09, 2011, 08:08:43 pm »
Цялата книга (не само предговора и части от книгата,които сте чели)  я има в Спиралата.

ДОКУМЕНТИТЕ ТЕРА на Робърт Морнинг Скай :blink:

http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=2&find=%C4%EE%EA%F3%EC%E5%ED%F2%E8%F2%E5+%D2%E5%F0%E0

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #50 -: Август 09, 2011, 08:59:09 pm »
Цялата книга (не само предговора и части от книгата,които сте чели)  я има в Спиралата.

повечето сме си купили и прочели цялата книга, а не само части от нея  :P  но благодаря за информацията  ;)

« Отговор #51 -: Август 10, 2011, 04:38:41 am »
Документите Тера е трилогия.Предстои издаването на 2 том.Голямо разтягане на локуми ще има,че и филм ще направят :clap:.От конспирацията отърване няма,това е болест за цял живот. :wink2:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #52 -: Август 10, 2011, 04:47:19 am »
Лошото на така наречените чанълинги - хора, които получават по телепатичен начин информация от други светове е, че този вид дейност се управлява от Нептун,  а това е планетата на илюзиите, фантазиите, сънищата и самозабудите.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re: ДОКУМЕНТИТЕ ТЕРА на Робърт Морнинг Скай
« Отговор #53 -: Август 31, 2011, 05:54:18 pm »
Ох, то си имало цяла тема, пък аз едва сега зацепих или едва сега стигна до мен.
Нищо де, тъкмо първо ще прегледам темата, пък после ще реша дали да чета докИментите.  :rolleyes:

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #54 -: Август 31, 2011, 07:19:47 pm »
С един приятел обсъждахме преди време точно това, той има книгите. Интересно и привличащо вниманието е. НО! Каква е вероятността според вас това да е художествена измислица?

*

kaily

• 5145
« Отговор #55 -: Август 31, 2011, 07:26:25 pm »
На фона на факта, че светът е илюзия, майя, какво значение има?  :blink:

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #56 -: Август 31, 2011, 07:31:05 pm »
Ами тогава защо е това вживяване?  :blink:

*

kaily

• 5145
« Отговор #57 -: Август 31, 2011, 08:16:19 pm »
Защото само вживяванията си струват.
 :blink:

Абе дайте  накратко съдържанието на книгата, не можа да чета 200 страници.  :'( :-\

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #58 -: Септември 01, 2011, 10:57:43 am »
Абе дайте  накратко съдържанието на книгата, не можа да чета 200 страници.  :'( :-\

Кайли,

голям мързел се извъди напоследък  ;D ;D ;D

ок, ето малко инфо: това се води историята на нашата планета, преразказана от дядото на автора, който заедно с още 5 индианеца са спасили един сивак от катастрофирало НЛО. в знак на благодарност, той им разказва телепатично истинската история на планета Земя.

преди милиони години Орион, Плеяди и Сириус са били в съюз. Орион са били най-лошите /както и сега/ в Галактиката и най-напреднали технически. на Орион е матриархат, а на Сириус патриархат. когато орионци видели, че сирианите са били много безпардонни и жестоки, предпочели да сключат съюз с тях вместо да ги обръщат против себе си. в знак на този съюз, всеки сириански крал е трябвало да взима за жена орионска принцеса и само синовете родени от този брак са имали право да наследяват престола на Сириус. обикновено сирианските крале са имали доста деца, защото са имали много жени сирианки. в предвид, че са жестоки и манипулативни, сирианските крале са назначавали на работа синовете от сирианки някъде около тях за да са им под око и да не ги катурнат от престола.

девети галактически коридор се явява Слънчевата система и бил много апетитна хапка за цялата галатческа пасмина - който преминава оттам си плаща такси и налози на "шефовете на коридора" и съответно Орион си го искат и за да е техен и да го наблюдават постоянно, те се настаняват на Земята заедно със сириани, тогава Тиамат и 5-та планета. войските ги настаняват на Марс и Венера, а на другите планети правят някакви опити и добиват някакви природни материали /не помня вече кви бяха/. при една вътрешна война на един сириански принц с друг за престола успяват да катурнат Земята от тогавашната 5та позиция на сегашното и място като 3та планета, посредством огромен космически кораб с размер на планета - единият принц за да си отмъсти на другия блъсва кораба в планетата и така я измества на сегашна орбита. Земята е била полуразрушена и само около екватора е имало останки от живота. астероидният пояс е оттогава и това били останки от тогавашната Тиамат.

та сирианският крал изпраща сина си от сирианска или плеядианска майка /туй не го разбрах/ - Ен-ки, който е бил генетик да възстанови планетата и живота върху нея, само и само да не е на Сириус и да му вземе престола - страх лозе пази  ;D . с него естествено има и орионска принцеса също генетик, доколкото се сещам името и беше Нин-Хур-Саг. кандидата за престола и законен наследник ЕН-лил бил военен и вардел 9ти коридор с корабите си горе във въздуха. лакомията му за власт и за апетитната хапка - планета Земя, накарала момъкът да се орепчи на татю си и да поиска и той да владее Земята. Дъртият му позволил и така двамата братя станали управляващи на Земята.

да ама Ен-лил бил лаком гъз и не искал да дели територии, та взел да иска постоянно Ен-ки да му прави разни роби за да му служат, като по този начин го държал настрани от управлението. първите създадени генетично диванета били сивите - смеска между някакви бозайници от Лира /май от там бяха/ и рептилчовци. обаче се оказало, че били много тъпи и трудно се справяли със задачи, въпреки че изпълнявали всякакви нареждания, та се наложило генетично подобрение. по него време са създавани всякакви видове - всички онези същества от митологиите ни - кентаври и всякакви от сорта и всички са били създавани за роби.

Ен-ки обаче бил бил много умен и усещал накъде вървят нещата със Земята и че най-вероятно брат му ще го изгони или ще го натопи за нещо пред татю-краля и решил да заложи кур-капан на брат си. при поредното искане на Ен-лил за малко по-умни роби, Ен-ки съдал човека - бозайниците от Лира им служели за юрнек, но той прибавил своето ДНК към тях и се свързал с едни същества-птици, които били на пътя на извисяването и те му дали "Дарът на Перото" - част от ДНК верига, на която се дължат емоциите. и така човекът, наричан от сириани и орионци - животното, бил създаден за работа в мините. в течение на времето обаче Ен-ки създал достатъчно такива човеци и ги извел тайно някъде настрани и се заел заедно с неговата орионка - Нин-Хур-Саг, далече и започнали да ги обучават - да живеят в пещери, да палят огън, да си шият дрехи от кожи и прочее неща, абе всичко на което можел да ги научи. по-умните ги обучил да обучават другите и те станали жреци на племената. понеже вече виждал накъде духа вятъра, Ен-ки взел определен брой хора от създадените, защото наистина са му станали любимци и изфирясал с тях на Плеядите  ;D ... с две думи кур-капанът се състоял в това, че робите в течение на еволюцията ще си върнат Земята и ще се опълчат на терора или това било бомба със закъснител  :P

по това време /тази част от историята не си я спомням много добре, а книгата ми я няма в момента тук, че я дадох на комшийката да я чете и още не я е върнала/ някъв незаконен син на сирианският крал /май така беше  :P / с име Мардук, завзема управлението над Земята и възцарява абсолютен тормоз над населяващите я. заличава историята до тук, изтрива всички писмени знаци за това, което се е случило на Земята и създава нова история - че той е сътворил всичко, че той е сътворил хората и прочее глупости. понеже няма как да изтрие спомените на хората, той създавал някакъв вид енергийно поле, което им държи мозъците на ниво райграс за да нямат спомени и да се манипулират лесно. цялата история се пренаписва и тиквеника се разполага много удобно тук  ;D

тези събития се разиграват преди доста милиони години  :P

горе доле това беше, поне не се сещам за друго в момента  :wink2:  и честно казано тази теория ми е по на сърце от простотиите на Дарвин  ;)
« Последна редакция: Септември 01, 2011, 11:06:14 am от Вещичка »

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #59 -: Септември 01, 2011, 11:06:55 am »
.

« Последна редакция: Септември 18, 2011, 11:47:14 am от Hm »