Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206825 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #580 -: Май 11, 2011, 08:25:30 pm »
Не е добра идея да се занимаваш със сложни хорари, преди да си се усъвършенствала в простите и най-вече преди да си изучила основите, в това число и т.нар. "производни домове". Братовчедите са по 3-ти дом. Братовчедите на баща ти са 3-ти от 10-ти.
Пускам хорара. :)

Предистория: преди години някой ми звънеше по телефона и ме заплашваше (не го познавам лично, нямам идея защо - даже си мислех, че е тъпа шега). В последствие открих, че е приятел на 2-рия братовчед на баща ми (по бащина линия). Естествено не съм сигурна и се питам: Х (назован по име, братовчеда) ли е дал телефонния ми номер на Y (назован по име, неговия приятел)?
 Аз си замълчах, защото този Y не е с всичкия си и оставих нещата просто да отминат. Не, че не ме е страх и не ми е притеснено. Даже идея си нямам защо това се случи. :-X

Преномерираме картата и търсим връзка между братовчеда на баща ти и неговия приятел, за да видим дали той ти е дал телефона.

Ти се управляваш от Венера (изгряващ Телец).
Баща ти се управлява от Сатурн (Козирог на върха на 10-ти дом)
Братовчедът на баща ти се управлява от Марс (Овен на върха на 3-ти от 10-ти дом). Този братовчед се описва още от Меркурий, Венера и Юпитер, и Марс, който е на трон в дома.
Приятелят на братовчеда на баща ти се описва от Сатурн.

Значи, търсим връзка между Марс и всички планети в Овен, които характеризират братовчеда на баща ти със Сатурн, който описва неговия приятел. И понеже говорим за минало време, то всички аспекти трябва да бъдат разходящи, сходящите не ни вършат работа. Наблюдаваме само негативни аспекти между сигнификаторите (планетите в Овен са в разходящи опозиции със Сатурн във Везни), което ни дава отговор "НЕ. Братовчедът на баща ти не е дал телефона на приятеля си. Луната прави само сходящи аспекти от планетите в Овен към Сатурн (приятеля на братовчеда), така че и условието за пренасяне на светлина не е работело в минало време, (не може да ни послужи).  Освен това приятелят на братовчеда на баща ти е в лоша позиция в Овен (падение) - т.е. той не е добре приет там, но и ти не си добре поставена (заточение).

Единственото нещо, което ми идва наум сега е, че този човек може да ти е научил телефона от баща ти, понеже се управляват от една и съща планета. баща ти може да му го е дал случайно, без да подозира за какво предстои да го използва.
« Последна редакция: Май 11, 2011, 08:30:57 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #581 -: Май 11, 2011, 08:43:37 pm »
Здравей Стела  :blink:
Въпросът ми е :Успешна ли ще бъде операцията на Д. ? 11.05.2011 г, час 13.32, гр.Благоевград.
Благодаря ти предварително.
АС е в последния градус и показава,че операцията вече е направена.И то действително е така,но аз нямам още никакава информация.Направо съм изумена ,колко е точна хорарната карата,упр.на 7 дом Уран е 8 дом и е в опозиция със Сатурн- опреацията е свързана органите упр.от сатурн.Много ми е притеснено,дано всичко е наред.

Мисля, че е минала успешно операцията. Под успешна имам предвид, че няма да се налага повторна. Луната е без курс, а последният и аспект е бил тригон с благотворната планета - Юпитер. Това е на късмет и означава, че няма да има усложнения.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #582 -: Май 11, 2011, 08:54:57 pm »
Здравей Стела  :blink:
Въпросът ми е :Успешна ли ще бъде операцията на Д. ? 11.05.2011 г, час 13.32, гр.Благоевград.
Благодаря ти предварително.
АС е в последния градус и показава,че операцията вече е направена.И то действително е така,но аз нямам още никакава информация.Направо съм изумена ,колко е точна хорарната карата,упр.на 7 дом Уран е 8 дом и е в опозиция със Сатурн- опреацията е свързана органите упр.от сатурн.Много ми е притеснено,дано всичко е наред.

Мисля, че е минала успешно операцията. Под успешна имам предвид, че няма да се налага повторна. Луната е без курс, а последният и аспект е бил тригон с благотворната планета - Юпитер. Това е на късмет и означава, че няма да има усложнения.
Много ти благодаря Стела  :88:

*

Stella

• 7765
« Отговор #583 -: Май 11, 2011, 10:15:18 pm »
Мен ме притеснява да няма пак проблеми само. :unsure:

Това е друг въпрос и касае бъдещето, докато предният беше в минало време.

« Отговор #584 -: Май 11, 2011, 11:57:31 pm »
Здравей Стела :blink:
Пьрво да се похваля започнах работа,както ти ми беше казала на зададен хорар преди 20 дни .Не сьм сигурна дали е правилното за мен място то ще си проличи ;D
Бях задала един хорарен вьпрос преди няколко дни
Въпросът е ще създам ли сериозна и дьлготрайна врьзка с Д.
Въпросът е зададен на 05 05 2011 в 16;37 в Несебър.

Съжалявам,че не мога да кача картата ,не пиша от моя компютьр .Благодаря предварително

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #585 -: Май 12, 2011, 12:08:31 am »
може ли и аз да повъпросирам малко  ;D

ще започна ли скоро работа? - 18:04 часа, град Варна, днес

п.с. нета ми е много слаб е не ще да зарежда астрокома да направя карта  :-X

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Stella

• 7765
« Отговор #586 -: Май 12, 2011, 12:08:42 am »
Може ли един вьпрос и от мен
Ще се явявам на интервю за работа и вьпросьт ми е ще ме одобрят ли за тая работа
Вьпросьт сьм го задала преди 2 дни      Ето и картата
http://www.prikachi.com/images.php?images/81/3244081r.gif

Извинявай може и да досаждам  :(

Сори, не съм видяла въпроса ти! Имаш много голям шанс.  Ти и работата се управлявате от Марс, който е добре поставен и който ще направи съвпад с У10- Меркурий, който управлява работодателя. Може да има малко забавяне, поради ретроградния ход на Меркурий. Успех! Да докладваш.;D

Честито, Карита! Радвам се от сърце.

*

Stella

• 7765
« Отговор #587 -: Май 12, 2011, 12:25:31 am »
Пьрво да се похваля започнах работа,както ти ми беше казала на зададен хорар преди 20 дни .Не сьм сигурна дали е правилното за мен място то ще си проличи ;D
Бях задала един хорарен вьпрос преди няколко дни
Вьпросьт е ще сьздам ли сериозна и дьлготрайна врьзка с Д

Благодари на Мирабела за поставената карта! Развитието на отношенията зависи от него. Ти си в неговите ръце. Има шанс-луната пренася светлина от Сатурн в 1-ви дом, който те характеризира тебе към Венера (У1) и от нея към Марс, който управлява Д. Обаче на Марс му предстои смяна на знак. И докато в тази карта Венера е под властта на Марс (в слаб есенциален статус), а Марс е силен. то при смяната на знака, Марс ще падне под властта на Венера. Така У1 и У7 ще бъдат във взаимна рецепция, което е позитивен знак. Но ще трябва доста търпение, според мен.

Имам един въпрос: Обмисляла ли си края на тази връзка?
« Последна редакция: Май 12, 2011, 12:43:53 am от Stella »

« Отговор #588 -: Май 12, 2011, 12:34:07 am »
може ли и аз да повъпросирам малко  ;D

п.с. нета ми е много слаб е не ще да зарежда астрокома да направя карта  :-X

*

Lillie

• 30532
« Отговор #589 -: Май 12, 2011, 12:38:10 am »
АС в картата се намира на изгорения път, а сигнификаторът на кверента е слаб есенциално.
Луната прави тригон с У7 непосредствено преди задаване на въпроса, а У1 и У7 с в рецепция. На Луната не й предстоят много сходящи аспекти, само тригон със Слънцето.
Отговорът ще е по-обнадеждаващ, ако преди задаване на въпроса вече си била на интервю с работодател. И ако търсиш работа с посредник или с препоръка, а не самостоятелно по някаква обява.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #590 -: Май 12, 2011, 12:39:26 am »
АС в картата се намира на изгорения път, а сигнификаторът на кверента е слаб есенциално.
Луната прави тригон с У7 непосредствено преди задаване на въпроса, а У1 и У7 с в рецепция. На Луната не й предстоят много сходящи аспекти, само тригон със Слънцето.
Отговорът ще е по-обнадеждаващ, ако преди задаване на въпроса вече си била на интервю с работодател. И ако търсиш работа с посредник или с препоръка, а не самостоятелно по някаква обява.

ма аз не съм и търсила още бе  :rolf:  ма исках да разбера дали да почвам да търся  ;)

Мирабела, мерси ти че качи карта  :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #591 -: Май 12, 2011, 12:41:49 am »
Еми тогава по-коректният въпрос ще е "Да търся ли работа?" вместо "Ще започна ли скоро работа?", щом още не си търсила.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #592 -: Май 12, 2011, 12:42:43 am »
По хорара на Карита мисля, че създаването на тази връзка изисква повече инициатива и от двамата - имате сходящ съвпад на управителите на третите ви домове, освен това Луната ги аспектира положително, докато преняса светлината между вашите управители. Положението на Луната в неговия 3-ти дом може би показва точно това - че очакваш той да направи крачката. Вашите управители ще направят съвпад в следващия знак, където той ще бъде под твоя власт. Управителят на 5-тия му дом, Слънце, е също под твоя власт - би трябвало да има чувства към теб. Може би в момента не умее да ги показва добре, защото Слънцето няма апликиращи аспекти в рамките на знака. Мисля като Стела - ще създадете връзка, малко по-нататък. Всичко е във ваши ръце. Успех! :wub:

По хорара на Вещичка. Ей сега Венера като смени знака, ще си в силна позиция да търсиш работа.
С този съвпад между Венера и У6 помислих, че вече си намерила нещо в сферата на комуникациите (и Меркурий участва в съвпада, Луната е в знак на Меркурий).
« Последна редакция: Май 12, 2011, 12:48:40 am от Mirabella »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #593 -: Май 12, 2011, 12:43:42 am »
Еми тогава по-коректният въпрос ще е "Да търся ли работа?" вместо "Ще започна ли скоро работа?", щом още не си търсила.  :blink:

е че ако няма да намеря що да питам да търся ли  :unsure:  чеки че съвсем се опетлах  ;D  нали идеята е, че ако ще започвам то тогава да търся  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #594 -: Май 12, 2011, 12:45:33 am »
И при мен отлежава един такъв хорар, но още не смея да го кача, все се надявам да се обадят поне за интервю. Но въпросът беше зададен след подаване на документи. Луната имаше няколко сходящи положителни аспекта, но засега ни звук, ни стон...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #595 -: Май 12, 2011, 12:49:13 am »
Благодаря много Мирабела за картата :58:
Благодаря ти много Стела за отделеното внимание :58:
Права си за това ,че съм обмисляла да сложа край, даже го бях сложила ,като му казах ,че повече не искам да ме търси.
Не се бяхме чували 3 месеца и скоро се обади и пита дали може да дойде в бг той, не е от бг  и аз естественно казах да :-[

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #596 -: Май 12, 2011, 12:52:50 am »
Благодаря много за отделеното внимание Мирабела
Денят ми започна толкова зле днес вие ми върнахте усмивката :blink:

« Отговор #597 -: Май 12, 2011, 12:56:45 am »
Имам новини от вчера и давам обратна връзка по този хорар

Романтика, аз понеже не можах да реша по кой дом да гледам "жив ли е", реших да потърся по-скоро отговор на въпроса "мъртъв ли е?", тоест има ли контакт между управителите на Г. и неговия осми дом - Сатурн. Положението на Луната ми се струва, че е по-показателно за силните ти притеснения, свързани с въпроса и е доказателство за радикалност. Изглежда, че Меркурий и Сатурн имат все пак "интерес" един към друг - Сатурн е в триплицитет на Меркурий, но пък Меркурий е в знака на падение на Сатурн. Възможно е и да е имало някакъв, при това много сериозен проблем с човека, но ми се струва, че е зад гърба му. Меркурий е изгорен, което е най-силното възможно поражение за една планета, но понякога това изгаряне означава просто, че човекът е невидим, в неизвестност и отново потвърждава радикалността на въпроса - намира обяснението си в контекста на въпроса. Все пак Меркурий вече е излязъл от съвпада със Слънцето, тоест Г. скоро ще излезе от сянката му, а опозицията Меркурий-Сатурн се разпада няколко минутни преди да стане точна. Като се преномерира картата, Г. се оказва в своя десети дом, което си е прилично аксидентално достойноство, при това непосредствено му предстои съвпад с У7/У10 (което по случайност е и твоят сигнификатор). Струва ми се, че съвсем скоро ще го видиш или ще имаш информация за него/евентуално за смяната на брачния му статус.
Извинявам се за нахълтването и се надявам прочитът ми да не е плод на обичайния стремеж да виждам положителна развръзка и там, където я няма  :unsure:.
За щастие момчето е живо, не знам много подробности.
Преместил се е в чужбина и да, почти е семеен - живее с жена на семейни начала :lol:
Благодаря на Diyana i Stella!

***Пускам един нов за моя приятелка - Ще има ли среща между Елена и Димитър през м. юни?
Тя зададе въпроса.

« Отговор #598 -: Май 12, 2011, 01:24:44 am »
Ако АС действително се управлява от Меркурий, има шанс. Меркурий и Юпитер са в апликиращ съвпад. Изглежда, че той ще диктува условията - съвпадът става в неговия 1-ви дом. Но Луната е без курс. Всъщност, тя сменя знака съвсем скоро. Обстоятелствата може да се променят. Ретротраден Сатурн в 1-вия й дом може да забави осъществяването на личните й дела. Сатурн е и неин У5. Изглежда, че нейните чувства са по-силни - Сатурн е в екзалтация по знак, докато Слънцето (негов У5) е в знак на Венера (увлечен е), но без специални есенциални достойнста и предстоящи мажорни аспекти.
Мисля, че ако имат уговорка, работата би трябвало да стане. Но ако тепърва трябва да се уговарят, не ми изглежда обнадеждаващо. Управителите на 3-тите им домове са във взаимна рецепция, но по заточение. Все пак Луната ще направи тригон с неин У3 Марс веднага след смяната на знака. Може би промяната в обстоятелствата би й дала някакъв шанс да издейства срещата. Така изглежда, че никой от тях не се решава да направи първата крачка към другия. Тя чака да бъде ухажвана от него, а той не желае да бъде форсиран.

Всичко, което написах по-горе, може да не е вярно заради късния АС.
« Последна редакция: Май 12, 2011, 02:06:51 am от Mirabella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #599 -: Май 12, 2011, 01:28:55 am »

Венера, която те управлява е в заточение, но в силен акцидентален статус - намира се в ъглов дом. Управителят на У7 - Марс е в затоочение (конкуренцията е слаба). Слънцето (шефа) е в знак, в който Венера има достойнства, а Венера (ти) е в знак на екзалтация на Слънцето (шефа).

Съвнадът на Венера д У6 - Юпитер означама, че е време да търсиш работа. Юпитер е блаагодетелна планета, която увеличава шансовете.  ;D