Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205819 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #840 -: Май 18, 2011, 04:13:18 pm »
Стела, извинявай за лиричните отклонения в темата ти..

Няма проблем! Само дето не мога да ви вляза в тон, понеже обичам и се гордея с факта, че съм жена, а и обичам срещуположния пол. И се радвам на взаимност.

Една жена, която е осъзнала силните си страни, може да превърне и слабостите си в сила. Не визирам никого, а говоря по принцип.
« Последна редакция: Май 18, 2011, 04:17:31 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #841 -: Май 18, 2011, 04:37:37 pm »
Какво би трябвало да "донесе" пълнолунието в 5? Питам, защото имам нещо предвид...  ;)

« Отговор #842 -: Май 18, 2011, 10:14:04 pm »
Имам и аз един хорар тук,когато имаш време и желание,ще съм ти благодарна да го погледнеш.
Нещо аз вече не вярвам,че ще стане и така съм се вкиснала...май не е точната дума,но всичко ми е под нулата...
та се питах "Ако предложа връзка на *назован по име*,ще се съгласи ли?". Не съм сигурна дали е правилно зададен въпроса,смисъл това "ако",смисъл аз съм решила да говоря с него де,но се чудя дали ще се съгласи или ще продължава с твърдоглавоста си.
Благодаря!  :58:

Засега не си в изгодна позиция, не бързай. Асцендентът е на изгорения път на Слънцето. Твоят управител - Марс е  в заточение и без аксидентални достойнства. Неговият управител - Венера също е със слаби есенциални  и аксидентални качества. Взаимната рецепция между управителите на 1 и 7 дом показва, че ще получиш разбиране на принципа на "поставяне на мястото на другия", няма да те отблъсне или отхвърли но няма да бъдеш удовлетворена.  Сякаш би могла още малко да изчакаш, тъй като и двамата сте зле поставени и твърде уязвими. Луната прави сходящ тригон със Слънце в 7-ми дом, което е добър знак да му покажеш отношението си (ти си по-бързата от двете светила),  но не се зареждай с високи очаквания за сега.

Аз да си кажа по хорара,вчера много се ядосах,дива ярост зовеше в мен,която явно беше болка,но се показа по този начин и не издържах,ужасно се подразних от нещо,което каза господина и реших да му кажа за чувствата си и такам....та отговора е Не,каза,че според него няма смисъл да се връщаме пак на същото място и да боли и т.н.

« Отговор #843 -: Май 19, 2011, 12:43:41 am »
Уф... :'(  Въпрос -Ще успея ли да намеря човек, който да харесат в отдел Н.?
Ако се вижда дали ще стане в скоро време и къде да търся ще съм благодарна да ми кажете.
Иде ми да ги убия вече :41:
 ;D

часът на задаване на въпроса е в картата  
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride"

*

Stella

• 7765
« Отговор #844 -: Май 19, 2011, 12:52:51 am »
Имам и аз един хорар тук,когато имаш време и желание,ще съм ти благодарна да го погледнеш.
Нещо аз вече не вярвам,че ще стане и така съм се вкиснала...май не е точната дума,но всичко ми е под нулата...
та се питах "Ако предложа връзка на *назован по име*,ще се съгласи ли?". Не съм сигурна дали е правилно зададен въпроса,смисъл това "ако",смисъл аз съм решила да говоря с него де,но се чудя дали ще се съгласи или ще продължава с твърдоглавоста си.
Благодаря!  :58:

Засега не си в изгодна позиция, не бързай. Асцендентът е на изгорения път на Слънцето. Твоят управител - Марс е  в заточение и без аксидентални достойнства. Неговият управител - Венера също е със слаби есенциални  и аксидентални качества. Взаимната рецепция между управителите на 1 и 7 дом показва, че ще получиш разбиране на принципа на "поставяне на мястото на другия", няма да те отблъсне или отхвърли но няма да бъдеш удовлетворена.  Сякаш би могла още малко да изчакаш, тъй като и двамата сте зле поставени и твърде уязвими. Луната прави сходящ тригон със Слънце в 7-ми дом, което е добър знак да му покажеш отношението си (ти си по-бързата от двете светила),  но не се зареждай с високи очаквания за сега.

Аз да си кажа по хорара,вчера много се ядосах,дива ярост зовеше в мен,която явно беше болка,но се показа по този начин и не издържах,ужасно се подразних от нещо,което каза господина и реших да му кажа за чувствата си и такам....та отговора е Не,каза,че според него няма смисъл да се връщаме пак на същото място и да боли и т.н.

Ми , то се видя в хорара, че и двамата не сте добре поставени и аз ти казах да изчакаш, че сте твърде уязвими. За разлика от наталната карта, където човек има право на избор дали да си проработва детронираните и лошо поставени планети и с цената на много усилия да постигне все пак нещо, то в хорарната астрология детронираните планети са си слаби и това е. Действат си буквално и достойнствата им не могат да се променят особено. :-[ Съжалявам за случилото се... Предупредих те, но избора е твой! Все пак това е необходим опит, който ще ти помогне да се придвижиш напред. Поне стана напълно ясно.
« Последна редакция: Май 19, 2011, 01:15:56 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #845 -: Май 19, 2011, 01:42:57 am »
Ласт кисс, ти ще срещнеш човека, който да заслужава чувствата ти. Сигурна съм! Усмихни се!

« Отговор #846 -: Май 19, 2011, 02:12:48 am »
Здравей, Стела!
Моля да ми помогнеш с отговор на въпроса, сама никога не успявам да си изтълкувам картата.
Въпроса е: ще започна ли до 2 месеца нова работа?
Час и място на задаване на въпроса - 20:07 ч, Русе

Мисля, че успях да прикача и картата :)
Предварително благодаря
« Последна редакция: Май 19, 2011, 02:24:54 am от intersno »

« Отговор #847 -: Май 19, 2011, 02:13:58 am »
Благодаря ти,Стела!И за котето!  :kissd:
Поне да дойде края,той наистина не заслужава чувствата ми,какво да се прави?!  :blink: Здраве да е!

*

Stella

• 7765
« Отговор #848 -: Май 19, 2011, 02:35:29 am »
Здравей, Стела!
Моля да ми помогнеш с отговор на въпроса, сама никога не успявам да си изтълкувам картата.
Въпроса е: ще започна ли до 2 месеца нова работа?
Час и място на задаване на въпроса - 20:07 ч, Русе

Мисля, че успях да прикача и картата :)
Предварително благодаря

А ти имаш ли работа в момента?

« Отговор #849 -: Май 19, 2011, 02:50:00 am »
Пратих ти лично съобщение с по-подробна информация. Надявам се този път да е достатъчна:)

*

Stella

• 7765
« Отговор #850 -: Май 19, 2011, 03:52:40 am »
Ще ти отговоря на лични.

« Отговор #851 -: Май 19, 2011, 04:15:32 am »
Благодаря, Стела! Дано си права :blink:
Извинявам се на останалите, че останахте изолирани.
Дано скоро проблемите бъдат решени, тогава ще споделя и с вас  :blink:

« Отговор #852 -: Май 19, 2011, 03:10:52 pm »
Ако се вижда дали ще стане в скоро време и къде да търся ще съм благодарна да ми кажете.
 ;D

Stella, извинявам се че напирам, но би ли погледнала и моето въпросче :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #853 -: Май 19, 2011, 03:25:02 pm »
 ;D

Извинявай, пропуснала съм те? Не ти разбирам въпроса. Какъв е този отдел Н?
каква ти е връзката с отдел Н. и кой трябва да хареса човека? Важно е да се дефинират правилно сигнификаторите на въпроса.

Според картата, асцендентът е на изгорения път на Слънцето. Ти не си в особено изгодна позиция, защото си зависима от други хора, освен това Марс е заточен с недобри есенциални достойнства. Ако кажеш каква позиция заемаш и кой е този отдел Н., ще се опитам да извлека още информация от картата, макар да не знам има ли смисъл.
« Последна редакция: Май 19, 2011, 04:26:31 pm от Stella »

« Отговор #854 -: Май 19, 2011, 04:31:32 pm »
Така..аз съм отговорна за набирането на хора в нашата компания. Със всички други отдели успявам без проблем да намеря хора, отговарящи на техните изисквания. Само с този отдел удрям на камък.
Тези, които не харесват хората са баш шефката на отдела, а тази шефка която и е пряка подчинена просто се увива около нейното мнение. Т.е да речем , че основния проблем ми е шефката на отдела.
и наистина въпроса ми е аз ще успея ли да намеря човек, който тя да хареса.

Искам да разбера в мен ли е причината или извън мен и как мога да задоволя вечно променящите се изисквания :) (това извън въпроса ми)
Ако мислиш, че въпроса ми е неточен, може да го преформулираме..

*

Stella

• 7765
« Отговор #855 -: Май 19, 2011, 06:49:11 pm »
Така..аз съм отговорна за набирането на хора в нашата компания. Със всички други отдели успявам без проблем да намеря хора, отговарящи на техните изисквания. Само с този отдел удрям на камък.
Тези, които не харесват хората са баш шефката на отдела, а тази шефка която и е пряка подчинена просто се увива около нейното мнение. Т.е да речем , че основния проблем ми е шефката на отдела.
и наистина въпроса ми е аз ще успея ли да намеря човек, който тя да хареса.

Искам да разбера в мен ли е причината или извън мен и как мога да задоволя вечно променящите се изисквания :) (това извън въпроса ми)
Ако мислиш, че въпроса ми е неточен, може да го преформулираме..

Да, разбрах, те! Нея я гледаме по 7-ми дом, а тебе по 1-ви. Ти не си много добре поставена (заточен Марс), а я тя се управлява от Венера на трон. Подчинените на шефката на отдел Н. се намират в 6-ти от 7-ми дом. Те се управляват от Меркурий, който също е в 7-ми дом. Всичко зависи от нея и е в нейните ръце. Ти ще и намериш човек, но тази жена явно има много високи изисквания. А последният аспект на Луната е тригон с Юпитер в твоя 6-ти дом, което е добър знак. По 6-ти дом са  посредническите агенции. Ползвай посредник! Успех!

« Отговор #856 -: Май 19, 2011, 07:34:39 pm »
Да, разбрах, те! Нея я гледаме по 7-ми дом, а тебе по 1-ви. Ти не си много добре поставена (заточен Марс), а я тя се управлява от Венера на трон. Подчинените на шефката на отдел Н. се намират в 6-ти от 7-ми дом. Те се управляват от Меркурий, който също е в 7-ми дом. Всичко зависи от нея и е в нейните ръце. Ти ще и намериш човек, но тази жена явно има много високи изисквания. А последният аспект на Луната е тригон с Юпитер в твоя 6-ти дом, което е добър знак. По 6-ти дом са  посредническите агенции. Ползвай посредник! Успех!
[/quote]

Stella,
Така и ще направя. Супер много ми помогна ! Благодаря ти!
По отношение на шефката -не е точно високи изисквания, а по-скоро зависи кой и предлага кандидата.
Явно ми няма доверие.
Надявам се да има случай, в който да мога да ти се реванширам. Щастие ти желая :kissd:

*

abroad

• 2187
« Отговор #857 -: Май 20, 2011, 12:14:25 am »
ако въпросът е "ще загубя ли еди какво си" и сходящите аспекти и на Луната и на др. сигнификатори са благоприятни това Да ли означава, при пололжение, че за питащия загубата не е желана
какво показва приоритетно практиката ви

*

Stella

• 7765
« Отговор #858 -: Май 20, 2011, 01:01:27 am »
ако въпросът е "ще загубя ли еди какво си" и сходящите аспекти и на Луната и на др. сигнификатори са благоприятни това Да ли означава, при пололжение, че за питащия загубата не е желана
какво показва приоритетно практиката ви

На въпросът "Ще загубя ли...?", положителните аспекти дават отговор "да".
Ако въпросът беше "Прав ли съм да смятам, че НЯМА да загубя ?" положителните аспекти също дават отговор "да".
въпросът се задава, според както го усещаш, а положителните аспекти ВИНАГИ дават отговор "да", независимо какво му се иска на питащия.

*

abroad

• 2187
« Отговор #859 -: Май 20, 2011, 01:48:50 am »
благодаря ти :blink:
а какви са ти впечатленията за съвпад на Луната със СЛВ