Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205430 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3760 -: Май 11, 2012, 09:50:14 pm »
Зададох следния въпрос: Има ли любовни отношения между Х и У? Гледах картата, но не намирам основания да кажа ДА, управителите им са в квадрат (назовани са по имена Х-7 дом, У - 1 (7 от 7) ), упр. на петите им домове нямат аспект, на 8 домове също, та затова смятам, че отговорът е отрицателен.

на осмите домове са същите управители като на 1-7 дом, а те са в разходящ квадрат, което значи - НЕ.

Стела, беше права, отговорът на въпроса е НЕ, благодаря ти.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #3761 -: Май 12, 2012, 02:55:52 am »
Едно належащо въпросче, моля някой да се включи... Да ида ли в София, за да се видя с Константин? Как ще мине? Ще ме хареса ли? Попита ме няколко пъти, но аз както винаги не знам какво да правя. Влакът е днес следобед и пристигам вечерта.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #3762 -: Май 12, 2012, 01:29:20 pm »
Влакът ще го изпусна, но автобуси има по-късно. Обади ми се той и предложих да ида с автобус, щял да ме чака на автогарата.  :-\ Този Марс в 7 дом не значи ли агресия или просто показва, че е настоятелен. :-\ Какво да правяяяя?
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

« Отговор #3763 -: Май 12, 2012, 01:35:22 pm »
Този Марс в 7-ми дом може да описва него - че е настоятелен. Нали е такъв? Нептун в твоя 1-ви дом - че си колеблива. Дотук се връзва. Меркурий, неговият управител, клони към съвпад с твоя Юпитер, така че развитие помежду ви би трябвало да се очаква. Обаче в момента Юпитер е изгорен от Слънцето. Възможно е да не преценяваш правилно ситуацията. Нямам идея какво точно искам да кажа с това. Изгарянето може да е още един показател, потвърждаващ нерешителността ти.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #3764 -: Май 12, 2012, 02:08:26 pm »
Този Марс в 7-ми дом може да описва него - че е настоятелен. Нали е такъв? Нептун в твоя 1-ви дом - че си колеблива. Дотук се връзва. Меркурий, неговият управител, клони към съвпад с твоя Юпитер, така че развитие помежду ви би трябвало да се очаква. Обаче в момента Юпитер е изгорен от Слънцето. Възможно е да не преценяваш правилно ситуацията. Нямам идея какво точно искам да кажа с това. Изгарянето може да е още един показател, потвърждаващ нерешителността ти.

Настоятелен е, да! Трети път ми звъни днес да ме навива да ида, преди да затворим ми каза като ми звънне отново да го зарадвам с добра новина. хах, заболя ме главата да обмислям и премислям причините ЗА и ПРОТИВ... Искам да го видя, да се запознаем, но наистина не знам какво да очаквам и това ме спира.  :( А и освен това автобусът, който мога да хвана е в 18, а 3 часа не знам дали ще ми стигнат да се епилирам, изкъпя, и реша какво да облека ;D...Зададох нов въпрос - Искрен ли е Константин?
Луната е в квадрат със Слънцето, не знам има ли отношение към въпроса? От какво се управлява той - Уран или Нептун?

*

Papy

• 4343
« Отговор #3765 -: Май 12, 2012, 04:40:18 pm »
Хукна ли за рейса?
Ако е само от интернет, той е по марс, тогава ще се видите и не мисля, че е 100% искрен
Малко бързам заради теб
Ако вече го харесваш-е по сатурн и тогава не виждам среща, макар че заради тригона-предстоящ, с луната, среща все пак може да има, но пак няма да си напълно доволна
Дано да бъркам-днес не ми е ден
« Последна редакция: Май 12, 2012, 04:52:36 pm от Papy »

« Отговор #3766 -: Май 12, 2012, 06:59:12 pm »
И аз мисля, че момчето иска to get physical. ;D Няма лошо. Не виждам специален интерес един към друг - нито Меркурий, нито Юпитер е в знак, триплецит, терма или фас на другата планета. Но имате общ диспозитор Венера, в сходящ съвпад сте. Това би трябвало да е достатъчно да си прекарате добре заедно.

« Отговор #3767 -: Май 12, 2012, 07:36:58 pm »
Добър вечер  дами,моля за помощ.кученцето ми е с травма :(,не знам дали ще възстанови подвижност но крачетата :( :(
"ще се оправи ли Мишка" :(.Доктора не изказва мнение :'( 50 на  50

*

Stella

• 7765
« Отговор #3768 -: Май 12, 2012, 08:55:13 pm »
Добър вечер  дами,моля за помощ.кученцето ми е с травма :(,не знам дали ще възстанови подвижност но крачетата :( :(
"ще се оправи ли Мишка" :(.Доктора не изказва мнение :'( 50 на  50

Според мен - да, ще проходи.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3769 -: Май 12, 2012, 08:56:57 pm »
Стела,благодаря ти от цялото си сърце-ще дам обратна връзка

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #3770 -: Май 13, 2012, 01:33:34 am »
Хахах, сега да предам от мястото на събитието  ;D  ... Тръгнах да хващам автобуса в 20 ч., но отидох на автогарата, а той беше заминал. Отидох на друга автогара, там след час имаше автобус. И хванах него, сега съм в София.  ;D При него  :-[, отиде да ми направи чай, аз съм на лаптопа си. Нещо се нацупи, понеже ми хвана ръцете, искаше да ме прегърне, а аз избягах... Хаха, преди малко ми писа във фб.  :P Много е як!!!  :-[ :-[ :-[  :kissd: Ама ми е малко трудно да му позволя близост, притеснявам се.
В тази карта на зададения въпрос, той се определя от Нептун и Юпитер
Нептун попада в негов 12д- има си неговите малки тайни, но У12 за него- уран е в негов 1д- мисля че е открит човек, но склонен на чудатости и неочаквани постъпки.

Склонна съм да се доверя на тази интерпретация. :>
Последен аспект на луната тригон със сатурн, у5 за теб в негов 8д- ще ти покаже искрените си намерения с любов в хоризонтално положение :)

В очакване съм, хаха! :))

И аз мисля, че момчето иска to get physical. ;D Няма лошо. Не виждам специален интерес един към друг - нито Меркурий, нито Юпитер е в знак, триплецит, терма или фас на другата планета. Но имате общ диспозитор Венера, в сходящ съвпад сте. Това би трябвало да е достатъчно да си прекарате добре заедно.

Имам сериозен интерес, ако се развият нещата, ще видим колко са специални! :))

Mirabella, akruks, Papy, благодаря много, че се включихте! :> 

*

Papy

• 4343
« Отговор #3771 -: Май 13, 2012, 09:05:26 am »

В очакване съм

Радвам се, либра, имам приятел, който се запозна с момиче от нета, ожениха се и сега имат много красиво момиченце  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #3772 -: Май 13, 2012, 09:20:21 am »

Настоятелен е, да! Трети път ми звъни днес да ме навива да ида, преди да затворим ми каза като ми звънне отново да го зарадвам с добра новина. хах, заболя ме главата да обмислям и премислям причините ЗА и ПРОТИВ... Искам да го видя, да се запознаем, но наистина не знам какво да очаквам и това ме спира.  :( А и освен това автобусът, който мога да хвана е в 18, а 3 часа не знам дали ще ми стигнат да се епилирам, изкъпя, и реша какво да облека ;D...Зададох нов въпрос - Искрен ли е Константин?
Луната е в квадрат със Слънцето, не знам има ли отношение към въпроса? От какво се управлява той - Уран или Нептун?

Неговият сигнификатор е изторен от Слънцето, но ти така си се засилила към него, че няма начин да не се видите (разбирам,че вече си при него). момчето изглежда сериозно - неговият сигнификатор е във фиксиран знак, какво и върховете на третите ви домове. това дава гаранция за сериозни намерения по отношение на замисленото и само по отношение на конкретния въпрос.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Papy

• 4343
« Отговор #3773 -: Май 13, 2012, 09:28:33 am »
Стела, чисто теоретично, ако той е по 7-ми-1-ви упр юпитер, втори марс, трети-нептун:
марс в нейн 12-ти, юпитер-изгорен, нептун-в негов 12-все пак крие нещо?

*

Stella

• 7765
« Отговор #3774 -: Май 13, 2012, 09:33:29 am »
Стела, чисто теоретично, ако той е по 7-ми-1-ви упр юпитер, втори марс, трети-нептун:
марс в нейн 12-ти, юпитер-изгорен, нептун-в негов 12-все пак крие нещо?

никой не се занимава да гледа вторите управители в хорарната астрология. Бих погледнала Уран, защото е в неговия 1-ви дом и го характеризира него вероятно като импулсивна или непредвидима личност, който търси неангажиращи контакти по интернет.

*

Papy

• 4343
« Отговор #3775 -: Май 13, 2012, 09:44:58 am »

никой не се занимава да гледа вторите управители в хорарната астрология. Бих погледнала Уран, защото е в неговия 1-ви дом и го характеризира него вероятно като импулсивна или непредвидима личност, който търси неангажиращи контакти по интернет.
Ако гледаме само юпитер-без аспект с меркурий и в предстоящ точен квадрат към луна-къде е хубавата среща?

*

Stella

• 7765
« Отговор #3776 -: Май 13, 2012, 09:52:27 am »

Ако гледаме само юпитер-без аспект с меркурий и в предстоящ точен квадрат към луна-къде е хубавата среща?

Ти кажи? Аз думата хубава не съм употребила. отговорила съм на конкретно зададения въпрос : Виж по-горе в поста на Либра как си е задала въпроса - онова там, дето го е болдвала.

Нейният сигнификатор е в 8-ми дом, тя знае, че ще има секс. В същото време е в квадрат с Луната. В такъв случай казвам, че питащата не е наясно със себе си и не знае какво точно иска. ...и тя си го е казала, между другото : "Той ме докосна, аз се дръпнах", а в същото време очаква секс - У1 в 8-ми дом.
« Последна редакция: Май 13, 2012, 09:57:48 am от Stella »

*

Papy

• 4343
« Отговор #3777 -: Май 13, 2012, 10:00:08 am »

Ти кажи? Аз думата хубава не съм употребила. отговорила съм на конкретно зададения въпрос : Виж по-горе в поста на Либра как си е задала въпроса - отнова там, дето го е болдвала е въпроса и.
Нейният сигнификатор е в 8-ми дом, тя е наясно, че ще има секс. В същото време е в квадрат с Луната. В такъв случай казвам, че питащата не е наясно със себе си и не знае какво точно иска. ...и тя си го е казала, между другото : "Той ме докосна, аз се дръпнах", а в същото време очаква секс - У1 в 8-ми дом.

good enough  :blink:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #3778 -: Май 13, 2012, 11:27:13 am »
момчето изглежда сериозно - неговият сигнификатор е във фиксиран знак, какво и върховете на третите ви домове. това дава гаранция за сериозни намерения по отношение на замисленото и само по отношение на конкретния въпрос.

:-[ Държа се прекрасно с мен, цяла нощ не спря да ме прегръща и не ме пусна за миг. Преди малко дойде отново да ме гушне, ама аз го отблъснах, той ме стисна силно в ръцете си и ме попита защо не му позволявам. Аз му обясних, че не съм свикнала на подобна интимност и ... Не спира да ми говори, да ми напомня, че изглеждам добре за него.

Бих погледнала Уран, защото е в неговия 1-ви дом и го характеризира него вероятно като импулсивна или непредвидима личност, който търси неангажиращи контакти по интернет.

:( Отнася се с мен сякаш иска нещо сериозно, но кой знае... утре сутрин си тръгвам. След това ще се разбере. Май ще пусна карта на 1-та среща.

Нейният сигнификатор е в 8-ми дом, тя знае, че ще има секс. В същото време е в квадрат с Луната. В такъв случай казвам, че питащата не е наясно със себе си и не знае какво точно иска. ...и тя си го е казала, между другото : "Той ме докосна, аз се дръпнах", а в същото време очаква секс - У1 в 8-ми дом.

Знам аз  ;D, секс нямаше и няма да има. Но както се надявах нощта премина с безброй целувки, прегръдки, хапания, и се чувствах неописуемо до него.

« Отговор #3779 -: Май 14, 2012, 01:53:50 pm »
здравейте...нежеланият ухажор се появи отново-звъни ми днес някакъв непознат номер на служебния и аз вдигнах-отсреща той,вдигнал се от 100 км да ме покани да пием кафе :-X.Мислех,че като на Великдан се затаи,ще се разкара...Отрязах го.Надявам се довечера да не го видя пред офиса :-X
"ще ме остави ли Х-по име на мира"

Искам само,да допълня,че сега се връщам от ветеринар-Мишка ще възстанови подвижност-реагира на болка крачетата,но ще остане малко куцичка,но това няма да и пречи.Благодаря и на Аркукс,взела отноение,както и на Стела още веднъж :blink:
« Последна редакция: Май 14, 2012, 03:54:18 pm от melinda28 »