Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205926 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #3920 -: Май 22, 2012, 06:40:03 pm »

4. Сама да купувам билет? Сама да търся как да се настаня? Мислех, че всичко е организирано, но .....Но ще съм сама там, не знам дали ще се справя, много се разколебах. Сякаш имам излишни 250 евро, за да ги дам сега. :(

Съжалявам, Либра! Не беше на 100% сигурно, дали ще заминеш. Отново си спомних какво съм ти писала:
1. Господарят на 9-тия ти дом не се вижда с господаря на твоя 1 дом
2. Последният аспект на луната е негативен със Сатурн.

Явно, не е достатъчно само да те харесат, но и на теб да ти допаднат условията:

Либра, Луната, която те управлява се намира в 9-ти дом, но не се вижда с господаря на 9-ти дом - Юпитер, нито с господаря на 5-ти дом - Марс. Въпреки това е добре поставена в знака, в който се намира сигнификатора на 9-ти дом - Луната е в екзалтация в Телец, което може да означава, че са те харесали, но това все още не означава, че ще заминеш. Последният аспект на Луната е опозиция със Сатурн, което ми прилича на НЕ. Към това прибавям и квадратат с Плутон (рядко гледам транссатурновите, но този път направо ми се набива на очи)-Плутон съ-управлява 5-ти дом на конкурсите.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3921 -: Май 22, 2012, 06:47:37 pm »
Даа, хорара е много показателен, Либра  :-\
Но аз пък се радвам, че пак спечели  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #3922 -: Май 22, 2012, 07:04:14 pm »
Има сходящ хармоничен аспект между У1 Слънце и У7 Сатурн. У3 и У9 са в разходящ съвпад, което потвърждава, че сте се договорили, както и между У2 и У8 - може би вече сте и платили. Луната също има само положителни сходящи аспекти, вкл. със Сатурн. Би трябвало всичко да е ОК. Малко ме притесняват две неща - сходящата квадратура между У4 (ваша собственост) и У10 (чужда собственост), както и сходящите квадрати между Слънце и Марс (У10), Слънце и Нептун по финансовата ос. Повечето аспекти са положителни, ако има проблеми, подозирам нещо от финасов характер.
Не знам, трябва да помисля повече.

Благодаря, Мирабела, наистина сме на етап подписан предварителен договор, с произтичащото от това плащане. Предстои окончателен договор и плащане. И мен ме притеснява тоя нептун. Дано всичко да е добре, че...:(

« Отговор #3923 -: Май 22, 2012, 07:05:56 pm »
Либра, съжалявам за проблемите и неуредиците.
Стела, поздравления за анализа! Право в 10-ката.

*

Papy

• 4343
« Отговор #3924 -: Май 22, 2012, 07:07:26 pm »
Ии, либра-ама нали пише, че всичко те плащат и т.н.-кви са тия организатори, кви са тия аматьори-жалко

« Отговор #3925 -: Май 22, 2012, 07:09:57 pm »
ще излезе ли с мен? 19:31

Има сходяща хармонична връзка (тригон) между управтелите на 3-тите ви домове. Това би трябвало да е достатъчно за среща. Мисля, че да. Ако не излезете заедно, поне ще се срещнете някъде, засечете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3926 -: Май 22, 2012, 07:15:35 pm »
ще излезе ли с мен? 19:31

Или много си притеснен или не си наясно със себе си - луна в квадрат с твоя сигнификатор. Тя е доста заета със себе си - имам предвид взаимната рецепция на Венера с Меркурий, при което тя отивана трон в собствен знак, но затова пък излиза от тригон с Марса ти, ако я броим в Телец. Значи те е забелязала. Останалото го е казала Мирабела.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #3927 -: Май 22, 2012, 07:19:39 pm »
х. има ли друга?
със сигурност не мисля че има връзка, освен ако още не е превъзмогнал бившата и да не е приключил с нея, но дали си има някоя на хоризонта?
как трябва да се тълкува това, че той и 5тият му дом се управляват от една планета? /не съм задавала хорари за него преди/

« Отговор #3928 -: Май 22, 2012, 07:25:35 pm »
Венера (той) не успя да завърши тригона със Сатурн в 5-тия му дом. Предполагам, че имат взаимни симпатии с някакво момиче, но нямат установена връзка.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3929 -: Май 22, 2012, 07:38:22 pm »
Венера (той) не успя да завърши тригона със Сатурн в 5-тия му дом. Предполагам, че имат взаимни симпатии с някакво момиче, но нямат установена връзка.

Луната пренася светлина между Венера и Сатурн.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #3930 -: Май 22, 2012, 07:41:49 pm »
благодаря за включването :)

какво значи това в случая?

*

Stella

• 7765
« Отговор #3931 -: Май 22, 2012, 09:31:52 pm »
благодаря за включването :)

какво значи това в случая?

Просто уточнявам, че въпреки, че нямаме точен тригон, луната пренася светлина - свързва двете планети. Твоят приятел може да е на романтична вълна. А като прибавим и взаимната рецепция на меркурий с венера - Венерката отива в негов 1 дом. Може да е твърде зает със себе си, а може анистина да има някакво увлечение.

ПП. Фрея, ретроградията може да означават и връщане към стара връзка с цел изясняване на минали взаимоотношения.
« Последна редакция: Май 22, 2012, 09:47:22 pm от Stella »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #3932 -: Май 22, 2012, 10:01:17 pm »
Аха... да, ретро Венера.
Той всъщност не ми е приятел, но проявява интерес към мен, обаче нещо се усъмних да не би да има някоя друга в главата му.. а това:
Цитат
връщане към стара връзка с цел изясняване на минали взаимоотношения.
ми звучи удачно някакси, имам усещането че може и да има нещо такова :)
странно, хем настоява да се видим, хем нещо се затрива после..

А бихте ли погледнали и този хорар, който зададох вчера, за същия човек.. Дали ще се срещнем тази седмица?
/като гледам и тук са във взаимна рецепция с меркурий, упр. на 5тия му дом... мали  :unsure:/
а също, макар че 3тите домове са малко спорни, в които и знаци да попаднат - все ще има хармоничен аспект, това може би дава положителен отговор..

« Отговор #3933 -: Май 22, 2012, 10:41:24 pm »
Здравейте, един въпрос от мен: "(по име) ще ме покани ли на предстоящото му парти?" Ситуацията е доста комично-трагична.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3934 -: Май 23, 2012, 06:49:46 am »
Здравейте, един въпрос от мен: "(по име) ще ме покани ли на предстоящото му парти?" Ситуацията е доста комично-трагична.

Мисля, че отговорът е "да" ;D

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3935 -: Май 23, 2012, 10:40:50 am »

Благодаря :). Ще поговоря с другите победители, а и с майка ми, защото в момента тя е човекът с парите, и тогава ще реша какво да правя окончателно, но бих искала да задам и въпрос: Да замина ли в Испания през юли? Ако аз съм Слънцето,    само кофти аспекти сключвам. :( Тя и Луната без курс  ;D, задавам напразно въпрос май...
« Последна редакция: Май 23, 2012, 10:50:03 am от LibrawithTaurus »
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #3936 -: Май 23, 2012, 10:59:31 am »

Благодаря :). Ще поговоря с другите победители, а и с майка ми, защото в момента тя е човекът с парите, и тогава ще реша какво да правя окончателно, но бих искала да задам и въпрос: Да замина ли в Испания през юли? Ако аз съм Слънцето,    само кофти аспекти сключвам. :( Тя и Луната без курс  ;D, задавам напразно въпрос май...

Сама си реши дали да заминеш. Сама казваш, че условията не те устройват и че луната е без курс.
Само един поглед ми е достатъченн, за да преценя, че клониш към квадрат с управителя на 9-тия си дом.

« Отговор #3937 -: Май 23, 2012, 02:20:19 pm »
Преди време зададох въпрос, но карата не беше радикална и ме посъветвахте да пусна по-нататък, така че направих хорар с въпроса "Ще ме потърси ли *, за да възобновим връзката си?"
Ще съм ви благодарна,ако ми отговорите!

*

Stella

• 7765
« Отговор #3938 -: Май 23, 2012, 02:30:01 pm »
Преди време зададох въпрос, но карата не беше радикална и ме посъветвахте да пусна по-нататък, така че направих хорар с въпроса "Ще ме потърси ли *, за да възобновим връзката си?"

Ами - не! Ти се управляваш от по-бързата планета и си в неговия 3-ти дом в разходящ съвпад с неговия сигнификатор. Вероятно наскоро си се опитала да осъществиш контакт с него. поне хорарът това казва. Между господарите на 3-тите ви домове - Марс и Венера има сходящ квадрат, което също дава отговор НЕ.  :-[

« Отговор #3939 -: Май 23, 2012, 02:40:49 pm »

Ами - не! Ти се управляваш от по-бързата планета и си в неговия 3-ти дом в разходящ съвпад с неговия сигнификатор. Вероятно наскоро си се опитала да осъществиш контакт с него. поне хорарът това казва. Между господарите на 3-тите ви домове - Марс и Венера има сходящ квадрат, което също дава отговор НЕ.  :-[

Благодаря, Стела!
Не съм го търсила за контакт и нямам такива намерения!
Благодаря все пак!