Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207478 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4180 -: Юни 12, 2012, 09:22:47 pm »

Папи, що по 3-и? той задава въпроса, не е ли по 1-и, а финансирането по 8-и ?

Аха-то си пишело, ма кой да прочете-чакай пак

*

Papy

• 4343
« Отговор #4181 -: Юни 12, 2012, 09:30:32 pm »

Папи, що по 3-и? той задава въпроса, не е ли по 1-и, а финансирането по 8-и ?

Аха-то си пишело, ма кой да прочете-чакай пак

Пак не, при това може да се забави отговора, но ще му помогнат приятели

*

Stella

• 7765
« Отговор #4182 -: Юни 12, 2012, 09:39:18 pm »
ООО, Стела, аз преди 5 дни се върнах от сватба в Италия и летях до Милано - влюбена съм в този град. И в Италия е страхотно, жените живот си живеят, има МОРАЛ, католическата сватба беше малко дълга, но поне разрешават да се сключва брак между източноправославни и католици. И италианците са страхотни!!!

Сега въпросът е него по какво го гледаме - 100% ще се видите - Луната ще направи съвпад с Уран (предполагам сте се запознали през интернет) - в 3 дом - кратко пътуване.

Объркала съм, става дума за Неапол. :))
Много са влюбчиви и любящи италианците.
Непрекъснато ме ухажва с цветя, музика и мили думи - не мога да се откъсна,
усещам как ме привързва към себе си малко по малко. Още на втория ден ми каза "tvb". Това е едно закодирано обяснение в любов на италиански.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #4183 -: Юни 12, 2012, 09:44:01 pm »
ООО, Стела, аз преди 5 дни се върнах от сватба в Италия и летях до Милано - влюбена съм в този град. И в Италия е страхотно, жените живот си живеят, има МОРАЛ, католическата сватба беше малко дълга, но поне разрешават да се сключва брак между източноправославни и католици. И италианците са страхотни!!!

Сега въпросът е него по какво го гледаме - 100% ще се видите - Луната ще направи съвпад с Уран (предполагам сте се запознали през интернет) - в 3 дом - кратко пътуване.

усещам как ме привързва към себе си малко по малко. Още на втория ден ми каза "tvb". Това е едно закодирано обяснение в любов на италиански.

е как ще се откъснеш с тази Венерка (освен екзалте, достатъчно далече от Слънцето, за да си способна да създадеш успешна връзка  ;)).

Кажи по какво да го гледаме него. Въпросът е правилен от всякъде, картата е радикална.  :blink:

Още нещо - асц - Стрелец, въпрос за чужденец, на кой градус е? Ако е много късен, значи вече знаеш отговора. Иначе, защо ще летиш до Италия.  :P ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4184 -: Юни 12, 2012, 10:59:56 pm »
Ще почна ли работа в ....?

Да, твоят упр Слънце, прави тригон с Упр на 6 дом - Сатурн и самият Сатурн върви към Слънцето - ретро е.  ;) и освен това Луната е в доста ранен градус и и предстоят аспекти. Ще се случва нещо.

Анабел, днес бях на срещата (интервю) и както вече писах, никак не ме устроиха условията,  имаше неща за които не ме бяха информирали и не ми бяха изгодни. Но си права, че ще се случва нещо... имаше друго развитие, относно други подобни и по-добри места за същия тип работа.

Момичета, имам нужда от вашата помощ! пред дилема съм... и ме тревожи доста важен за мен въпрос.
Предният ми въпрос отпада, тъй като не ме устроиха условията за работа... обаче получих друго предложение от друг човек... От една страна това е шанс за мен и е доста добро предложение (поне така смятам), от друга страна предложението е много обвързващо... и не съм сигурна заслужава ли си, да се жертвам в името на целта си. Искат от мен нещо което е в разрез с принципите ми. Сложно е да се обясни.. но пък тази работа може да е тласък за постигане на целта ми и е това което търся. До утре трябва да дам отговор...

Та.. въпроса е, "добре ли ще е за мен да започна ли работа при *?"  (назован по име) И да приема ли предложението? 

Може ли някой да изкаже мнение по този хорар?   :-[

*

Anabell

• 2022
« Отговор #4185 -: Юни 12, 2012, 11:04:14 pm »
Ще почна ли работа в ....?

Да, твоят упр Слънце, прави тригон с Упр на 6 дом - Сатурн и самият Сатурн върви към Слънцето - ретро е.  ;) и освен това Луната е в доста ранен градус и и предстоят аспекти. Ще се случва нещо.

Анабел, днес бях на срещата (интервю) и както вече писах, никак не ме устроиха условията,  имаше неща за които не ме бяха информирали и не ми бяха изгодни. Но си права, че ще се случва нещо... имаше друго развитие, относно други подобни и по-добри места за същия тип работа.

Момичета, имам нужда от вашата помощ! пред дилема съм... и ме тревожи доста важен за мен въпрос.
Предният ми въпрос отпада, тъй като не ме устроиха условията за работа... обаче получих друго предложение от друг човек... От една страна това е шанс за мен и е доста добро предложение (поне така смятам), от друга страна предложението е много обвързващо... и не съм сигурна заслужава ли си, да се жертвам в името на целта си. Искат от мен нещо което е в разрез с принципите ми. Сложно е да се обясни.. но пък тази работа може да е тласък за постигане на целта ми и е това което търся. До утре трябва да дам отговор...

Та.. въпроса е, "добре ли ще е за мен да започна ли работа при *?"  (назован по име) И да приема ли предложението? 

Може ли някой да изкаже мнение по този хорар?   :-[

Freya, благодаря за обратната информация!

*

Papy

• 4343
« Отговор #4186 -: Юни 12, 2012, 11:05:46 pm »
Ами фрея, тя картата сама си казва-юпитер няма ни един положит аспект, за сметка на това луната има :) само с венера у6 и у10

Работата е далавера, добра ли е за теб-по-скоро не

« Отговор #4187 -: Юни 12, 2012, 11:10:09 pm »
Здравейте! Как ви се виждат нещата тук: "Ще остане ли (по име) доволен от среща с Х.?" Мисля да им организирам делова среща, но не искам да е загуба на време за него.

това е много общо, по кои планети домове да индикираме тези личности? Ти ли задаваш въпроса. Какви са ти на теб. Аз не се наемам да дам какъвто и да е отговор.  ;)

Да, аз задавам въпроса. (По име) е приятел, на когото исках да помогна, а Х. е потенциален бизнес партньор. По всичко личи вече, че срещата няма да се състои. Въпреки това ще се радвам, ако някой вземе отношение по картата и какво показва тя за взаимоотношенията в развитие.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #4188 -: Юни 12, 2012, 11:12:15 pm »
Freya - Юпитер твоят управител е в падение в знака на партньора ти (човекът за който говориш - разглеждам го по 7 дом). Ти си зависима от него. Но от друга страна упр10 и упр11- твоята кариера, цели са във Везни - Венера ретро в 7 дом (да може да ти даде нещо, което ще допринесе за постигането на целите ти). Сатурн също е в 10 дом - ще има забавяния, по отношение на високите цели свързани с кариерата. Луната все още и предстоят доста аспекти, като последният ще е със Слънцето (секстил, което ще е минало през тригона със Сатурн). Слънцето ти упр9 дом - осъзнаване, чужбина... знаеш какво управлява.

Това е което виждам - успех. Луната има добър курс.  :blink:

« Отговор #4189 -: Юни 12, 2012, 11:21:58 pm »
От тази карта не ми изглежда досега да си успяла да издействаш или уговориш нещо - Луната идва от квадрат с твоя управител. Градусът на АС спада към късните, а Луната е без курс. Изглежда по-скоро като "не", нямаш влияние над развитието на събитията. Той може би действително очаква подкрепа и съдействие от теб - управителят му Меркурий е в знак на Луната и  екзалтира Юпитер по знак.

Картата е нерадикална - късен асцендент и луната е без курс. едва ли ще има по-голямо развитие от това до момента.

Момичета, браво за анализа на хорара! Наистина не можах да направя нещо конкретно за моето момче, макар че положих огромни усилия. Той успя да си реши проблема по друг и по-бърз начин. Очаквайки съдействие от мен, дано не е разочарован.  :unsure:

*

Stella

• 7765
« Отговор #4190 -: Юни 12, 2012, 11:45:49 pm »
От тази карта не ми изглежда досега да си успяла да издействаш или уговориш нещо - Луната идва от квадрат с твоя управител. Градусът на АС спада към късните, а Луната е без курс. Изглежда по-скоро като "не", нямаш влияние над развитието на събитията. Той може би действително очаква подкрепа и съдействие от теб - управителят му Меркурий е в знак на Луната и  екзалтира Юпитер по знак.

Картата е нерадикална - късен асцендент и луната е без курс. едва ли ще има по-голямо развитие от това до момента.

Момичета, браво за анализа на хорара! Наистина не можах да направя нещо конкретно за моето момче, макар че положих огромни усилия. Той успя да си реши проблема по друг и по-бърз начин. Очаквайки съдействие от мен, дано не е разочарован.  :unsure:

Много ти благодаря за обратната връзка. Добре, че е успял да си реши проблема, все пак. Твоето усърдие муе било достатъчно да се увери в благородните ти намерения. Много се радвам, че съм успяла да дам обективен отговор по хорара.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #4191 -: Юни 12, 2012, 11:52:04 pm »
И аз се радвам, че проблемът му се реши така бързо, той заслужава. Може ли един бърз поглед по картата за срещата, която се оказа, че ще отпадне? И най-вече дали може да се каже за негово разочарование от това, че не успях да му съдействам. 

*

Stella

• 7765
« Отговор #4192 -: Юни 13, 2012, 12:04:18 am »

е как ще се откъснеш с тази Венерка (освен екзалте, достатъчно далече от Слънцето, за да си способна да създадеш успешна връзка  ;)).

Кажи по какво да го гледаме него. Въпросът е правилен от всякъде, картата е радикална.  :blink:

Още нещо - асц - Стрелец, въпрос за чужденец, на кой градус е? Ако е много късен, значи вече знаеш отговора. Иначе, защо ще летиш до Италия.  :P ;)

Анабел, асцендентът е на 26 гр. По кой дом? - не зная. Назовала съм го име, но също така и съм влюбена. Ако не те мързи, фърли едно око и на двата варианта. Ако го гледаме него по 5-ти дом, той трябва да се управялва от ретро Венера, но на мен ми се струва, че още е рано да го нарека любим, въпреки, че ме вълнува и самият той не се притеснява да ме нарича любима.

*

Stella

• 7765
« Отговор #4193 -: Юни 13, 2012, 12:19:19 am »
Въпрос от мен:

Ще харесам ли Клаудио?
Това е италианеца, с когото се запознах наскоро, но не съм виждала наяве, а само на снимка.
На снимката ми харесва, но се боя да не се разочаровам като го видя наяве. Въпреки, че снимката, която видях, е чисто формална паспортна снимка, на която обикновено хората излизат грозно. Затова предполагам, че в неформална среда ще е по-хубав. Обаче аз си имам едно наум. Обещала съм му да отида в Милано през август. Много ми се иска да го харесам, иначе ще ми бъде трудно да го допусна до себе си, ако поиска физическа близост.
Луната е в разходящ аспект с Юпитер У1, който е в съвпад с Алциона, която не се явява като добро предзнаменование във въпроси, засягащи взаимоотношения с другия пол. Той е поставен в картата от Меркурий У7, който отстои на 40гр. от Юпитер- кармичен аспект, намира се в негов 1д. в съвпад с Алхена- звезда, която дава богат дом, почтено семейство и устои, свързана е с голяма жизнена сила, дълголетие, патриархалност. В съвпад с Меркурий дава способности в изкуството, особено изобразителното.  Меркурий е и У9 за теб- показва , че ще пътуваш при него- У9 в 7д. Ти си в 5д.- влюбена, У5 ретроградн Венера е в лъчите на Слънцето, което е негов У2- с блясък и материалното благополучие те е омаял, намират се в твоя 6д.- всичко това има отношение с работата ти, а при него е в 12д.- крие твоята любов и истинското си материално състояние. На луната предстои съвпад с Уран У2- в 3д.- ще имате разговор за пари, които ще очакваш да получиш от него,тъй като Луната е диспозитор на 7д.- може да е под формата на материални неща, например романтични вечери, подаръчета, но едновременно с това прави квадрат с Плутон-У11 за теб и У5 за него, любовта му от негова страна и приятелските чувства от твоя ще са подложени на изпитание, веднага след това прави квадрат с Меркурий- ще си разочарована от него и пътуването. Следващите аспекти са секстил с Венера У5 и със Слънцето У8- в романтичен и интимен план би трябвало да го харесаш, но последният аспект е опозиция със Сатурн У2 на Мц - като краен резутат няма да си възхитена от основната цел

Благодаря, Акрукс. Интресна интерпретация. Засега нищо не знам за материалното му благосъстояние. Зная само, че има 2 брака и 3 порастнали деца зад гърба си и че работи като полицай. Смятам да отида на екскурзия  и да се видим с него. Не мисля да отсядам у тях. Освен, ако не реши да ме покани на гости за кратко. Целта на пътуването ми ще бъде преди всичко екскурзията и между другото да го видя.

По мойта кратка интерпретация, взаимствана от Фроули, бих казала, че Меркурий (той) е на трон в знака, където е разположен Юпитер (аз), следователно би трябвало да го харесам. Юпитер - аз, е в екзалтация в знака на квезита - Рак, следователно той също ме харесва. Искрено се надявам положението да остане такова и след като се види на живо. Днес пак му поисках снимки в по-неформална среда. Каза, че нямал други снимки и че ако искам да го видя, това трябвало да стане на живо. На паспортната снимка е готин (като имаш на предвид, че паспортните са най-гадните снимки. Лично аз никога не се харесвам на паспорта).

« Отговор #4194 -: Юни 13, 2012, 10:15:39 am »
Здравейте, опитвам  се  да  намеря отговор за промяната в отношението на човека  до  мен
 :unsure:
Дали  има  друга ?

Благодаря предварително  :blink:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #4195 -: Юни 13, 2012, 11:11:53 am »
Стела, наистина не знам как да разгледам "харесване" - затова гледах курса на Луна - последния аспект, който прави е секстил със Слънцето - това според Лилли e мн добро знак при връпрос свързан с "брак" (в 17 век - брак, днес връзка).

Освен това, мисля, че картата е много точно - ти си Слънчев Стрелец, обичаш да пътуваш, и Плутон в 1 дом, означава, че си преживяла емоционални кризи, което те е направило, много по-чувствителна към чуждите емоции. Сатурн е най-високо поставената планета и то във Везни - в тази връзка няма да има безотговорно отношение, на каквото и ниво да остане връзката.   

освен това Слънцето е в 7 дом - има интерес към обвързване, комуникация, партньорства, и най-важното Слънце в кардинален дом - има зрялост и осъзнаване, няма да има подвеждане и лъжи. Верно Венера е ретро, но има нещо интересно с този силен 3 дом в картата  и стелиума в близнаци, предполагам, че много ще се харесате като приятели и че това ще е много по-важно в тази връзка.

3 дом е лесен за общуване, иначе наистина неговият упр Мерк (по 7 дом) е в знака на твой 8 дом, (често наблюдавам, че има по-голямо значение знакът на планетата кой дом упр, а не в кой дом е самата планета). Но би ме учудило, ако един мъж иска да се вижда с една жена, с която не планира да прави или бизнес или да има интимни отношения, или пък да имат някакъв общ интерес (от който той ще получи нещо).  ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #4196 -: Юни 13, 2012, 12:17:54 pm »
По принцип не се обаждам по хорари, в които не съм сигурна, но за този на стела правя изключение-да си има едно наум :)
Гледам тя -юпитер и той-меркурий
Тя за него е приятна жена, с която добре комуникира и харесва
Той за нея е потенциална нова любов
Няма аспект м/у тях сега.
Моят съвет, стела, е да събереш повече информация за човека ако можеш
Той си е в 1-я си дом-гледа си неговите интереси
Мисля, че ще научиш това-онова и тогава ще има основание за нов хорарен въпрос

*

elif

• 48
« Отговор #4197 -: Юни 13, 2012, 12:37:39 pm »
Здравейте!
Ще може ли някой да даде мнение по тази карта: "Ще положи ли усилия (по име) да се сближи с мен за лична връзка"?
Предварително благодаря за отделеното време!

« Отговор #4198 -: Юни 13, 2012, 02:40:32 pm »
Здравейте момичета,може ли един въпрос
"ще се засечем ли с любимия мъж този уикенд?
хич не е желателно да се засичаме,пътувам с приятел,който ми е само приятел,но ако се видим с любимия....това само ще го разсърди повече,той и без друго страда от мания,че с приятеля имам връзка,и не успях да го убедя в противното.Докато бяхме заедно ми изяде душата за момчето... :-X
ако имате възможност,погледнете картата моля,обратна връзка ще дам в понеделник
ЗДравейте,обратан връзка-не се засякохме..

*

Asol

• 4140
« Отговор #4199 -: Юни 13, 2012, 03:59:00 pm »
Стела, ти си привлечена от него - твоя сигнификатор се намира в знака на неговия управител, който същевременно е и такъв на деветия дом от хорара (партньор от чужбина). Той пък от своя страна е лудо влюбен в теб - намира се знака на екзалтация на твоя сигнификатор. Есенциалните характеристики изглеждат подкрепящо.
Аз съм за отговор "ще си допаднете". Възможно е да са повече на приятелска основа взаимоотношенията ви към момента на срещата в Италия.
« Последна редакция: Юни 13, 2012, 05:22:24 pm от Asol »