Стела, наистина не знам как да разгледам "харесване" - затова гледах курса на Луна - последния аспект, който прави е секстил със Слънцето - това според Лилли e мн добро знак при връпрос свързан с "брак" (в 17 век - брак, днес връзка).
Освен това, мисля, че картата е много точно - ти си Слънчев Стрелец, обичаш да пътуваш, и Плутон в 1 дом, означава, че си преживяла емоционални кризи, което те е направило, много по-чувствителна към чуждите емоции. Сатурн е най-високо поставената планета и то във Везни - в тази връзка няма да има безотговорно отношение, на каквото и ниво да остане връзката.
освен това Слънцето е в 7 дом - има интерес към обвързване, комуникация, партньорства, и най-важното Слънце в кардинален дом - има зрялост и осъзнаване, няма да има подвеждане и лъжи. Верно Венера е ретро, но има нещо интересно с този силен 3 дом в картата и стелиума в близнаци, предполагам, че много ще се харесате като приятели и че това ще е много по-важно в тази връзка.
3 дом е лесен за общуване, иначе наистина неговият упр Мерк (по 7 дом) е в знака на твой 8 дом, (често наблюдавам, че има по-голямо значение знакът на планетата кой дом упр, а не в кой дом е самата планета). Но би ме учудило, ако един мъж иска да се вижда с една жена, с която не планира да прави или бизнес или да има интимни отношения, или пък да имат някакъв общ интерес (от който той ще получи нещо).