Кога ще срещна любовта? севлиево 01:13
Ти си я срещнал любовта (жена, в която се си влюбил), съдейки по предходните ти няколко въпроса.
Картата по този въпрос от преди няколко дни
Сбърках ли, че разкрих чувствата си? Сев. 00:33
е с
късен АС и
Сатурн е в 7-мия дом - два признака на нерадикална карта, която не би трябвало да се тълкува. Плюс това, Луната е без курс в последния критичен градус на знака - липса на развитие на въпроса. Но ми се струва, че картата отразява настоящата ситуация, затова ще си позволя да напиша нещо по нея, пък ти не го взимай присърце.

Ти си представен от Юпитер, заточен (т.е. страдащ от любов) в знака на нейния управител Меркурий, Меркурий се намира в 5-тия ти дом - 2 потвърждения, че имаш чувства към въпросната жена. Юпитер на върха на 3-тия ти дом и Меркурий в 5-тия ти дом се завършили секстил съвсем наскоро - потвърждение на разкриването на чувствата ти. За жалост засега аспектът между управителите ви е разходящ и при Луна без курс мисля, че в рамките на действието на хорара отношенията ви няма да се развият до връзка. Сатурн в 7-ми дом е основен признак на нерадикалност, но като управител на нейния 5-ти дом и намиращ се в неин 1-ви дом би могъл да се тълкува като присъствие на друг мъж в живота й, с когото тя е сериозно обвързана. Мисля, че тя има сериозен приятел или дори е омъжена. Но това са само мои свободни интепретации. Можеш да ги опровергаеш или потвърдиш, ако имаш желание да дадеш обратна връзка, разбира се.
Колкото до въпроса ти от снощи, мисля, че няма да имаш желание да започнеш връзка в рамките на действието на хорара (следващите 3-6 месеца), защото си още в плен на настоящата си любов - управителят ти Марс е заточен в знака на управителя на 7-мия дом Венера. Луната се намира в 11-тия ти дом на сбъднатите мечти и приятелите и в мутабелен знак. След 6-7 градуса й предстои тригон с управителя на 5-тия ти дом на романтичните чувства Слънце. Надявам се, че след 6-7 седмици, но по-скоро предполагам, 6-7 месеца, ще се влюбиш отново (може би в жена от приятелското ти обкръжение). Пожелавам ти успех!