Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205068 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4500 -: Юли 06, 2012, 12:20:12 pm »
Ronia, няма да те ухапе, споко, хората са си хора независимо от високите им позиции в обществото и характер, а и да ти откаже голяма работа, но след време няма да се чудиш, ама Ако бях направила това ... Трябва да се опитва, пък после каквото сабя покаже. Нали ги знаеш вариантите - само при опитването има вероятност нещата да се получат. Ех, на мен да ми се отдаде благоприятна възможност - няма да я изпусна, но няма от кого да я получа - не я пропилявай, ако наистина това е важно за теб. Късмет !  :blink:

Присъединявам се към Асол  :wink2:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4501 -: Юли 06, 2012, 12:52:49 pm »
Благодаря ви. Ще се престраша май.  :-[

« Отговор #4502 -: Юли 06, 2012, 04:01:34 pm »
Утре за мен е много важен в професионално отношение ден. Ще съм благодарна, ако някой разгледа хорарната карта.
Въпросът ми е: Ще мине ли всичко добре?
Луната е в сходящ квинкокс със Слънце, Слънце и Сатурн са в сходяща квадратура, Слънце е У7. Може би назрява конфликт с партньори, колеги и днешеният ден може да ти покаже, че нещата вървят в тази посока. Сатурн е екзалтиран, Луната е в знак на Сатурн. Мисля, че обстоятелствата са на твоя страна.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #4503 -: Юли 06, 2012, 05:11:51 pm »
доста интересно, за което благодаря, имам чувството, че визираш определен човек, физически контакт липсва за момента, но всеки си знае неговото и прехвърчат искри май. :-[ Надявам се да не е прекалено нахално, ако помоля за помощ върху картата, която съм пуснала в раздела "Карта на първата среща", интересува ме дали е възможно да се получи нещо въпреки странния до момента развой на събитията :-[ Нямам особено голям късмет в любовта, та се надявам вече да си срещна някого и да няма събирания и раздели :'(
« Последна редакция: Юли 06, 2012, 05:24:03 pm от vezni »

« Отговор #4504 -: Юли 06, 2012, 06:21:57 pm »
Утре за мен е много важен в професионално отношение ден. Ще съм благодарна, ако някой разгледа хорарната карта.
Въпросът ми е: Ще мине ли всичко добре?
Луната е в сходящ квинкокс със Слънце, Слънце и Сатурн са в сходяща квадратура, Слънце е У7. Може би назрява конфликт с партньори, колеги и днешеният ден може да ти покаже, че нещата вървят в тази посока. Сатурн е екзалтиран, Луната е в знак на Сатурн. Мисля, че обстоятелствата са на твоя страна.

Давам обратна връзка - мина страхотно. Права си Мирабела - днес осъзнах, че бъдещи мои проекти може да породят конфликт с хората, с които сега работя. И се колебая дали да търся компромисен вариант, за да застана и на двата стола или да се старая да запазя отношенията със сегашните партньори, а с бъдещите, с които водим разговори - каквото стане.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #4505 -: Юли 06, 2012, 09:48:06 pm »
В момента нямам конфликтни партньори, но подозирам, че може да се стигне до такъв момент заради бъдещи неща, които мисля да правя.
Да, тук става въпрос само за работни партньори и отношения.

akruks...благодаря ти:)
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #4506 -: Юли 07, 2012, 05:28:07 pm »
Здравейте момичета!
От известно време си контактувам с едно приятелче, но повече от месец вече така се покри, никакъв го няма, никъде :( Нямаме връзка, но на мен ми липсва комуникацията с него. Та въпросът ми е: "Сърди ли ми се за нещо ....назовавам по име?" Попринцип няма причина да ми се сърди, не сме се карали, но знае ли човек какво е в главата на другия? Може просто повече работа да има или други неща, които да го възспират  и да не му остава много свободно време, знам ли?!

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #4507 -: Юли 07, 2012, 06:19:09 pm »
Благодаря, akruks! Това за работата така си го казах, но май ще се окаже вярно. Дано се чуем/пишем/видим по-скоро.

« Отговор #4508 -: Юли 08, 2012, 12:14:20 am »
Кога ще срещна любовта? севлиево 01:13

« Отговор #4509 -: Юли 08, 2012, 11:36:05 am »
Кога ще срещна любовта? севлиево 01:13

Ти си я срещнал любовта (жена, в която се си влюбил), съдейки по предходните ти няколко въпроса.

Картата по този въпрос от преди няколко дни

Сбърках ли, че разкрих чувствата си? Сев. 00:33

е с късен АС и Сатурн е в 7-мия дом - два признака на нерадикална карта, която не би трябвало да се тълкува. Плюс това, Луната е без курс в последния критичен градус на знака - липса на развитие на въпроса. Но ми се струва, че картата отразява настоящата ситуация, затова ще си позволя да напиша нещо по нея, пък ти не го взимай присърце. ;)

Ти си представен от Юпитер, заточен (т.е. страдащ от любов) в знака на нейния управител Меркурий, Меркурий се намира в 5-тия ти дом - 2 потвърждения, че имаш чувства към въпросната жена. Юпитер на върха на 3-тия ти дом и Меркурий в 5-тия ти дом се завършили секстил съвсем наскоро - потвърждение на разкриването на чувствата ти. За жалост засега аспектът между управителите ви е разходящ и при Луна без курс мисля, че в рамките на действието на хорара отношенията ви няма да се развият до връзка. Сатурн в 7-ми дом е основен признак на нерадикалност, но като управител на нейния 5-ти дом и намиращ се в неин 1-ви дом би могъл да се тълкува като присъствие на друг мъж в живота й, с когото тя е сериозно обвързана. Мисля, че тя има сериозен приятел или дори е омъжена. Но това са само мои свободни интепретации. Можеш да ги опровергаеш или потвърдиш, ако имаш желание да дадеш обратна връзка, разбира се.

Колкото до въпроса ти от снощи, мисля, че няма да имаш желание да започнеш връзка в рамките на действието на хорара (следващите 3-6 месеца), защото си още в плен на настоящата си любов - управителят ти Марс е заточен в знака на управителя на 7-мия дом Венера. Луната се намира в 11-тия ти дом на сбъднатите мечти и приятелите и в мутабелен знак. След 6-7 градуса й предстои тригон с управителя на 5-тия ти дом на романтичните чувства Слънце. Надявам се, че след 6-7 седмици, но по-скоро предполагам, 6-7 месеца, ще се влюбиш отново (може би в жена от приятелското ти обкръжение). Пожелавам ти успех!
« Последна редакция: Юли 08, 2012, 12:54:23 pm от Mirabella »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4510 -: Юли 08, 2012, 01:57:53 pm »
Да се свържа ли с Р.? Само да уточня, че това не е любовен хорар, свързано е с една кауза, но мен много ме е срам, дори не знам как да подходя, получих телефона на този човек, много голямо име в сферата, но... не знам какво да направя и затова питах има ли изобщо смисъл.  :-\

Днес сутринта намерих смс, който е нищо незначещ, просто пожелава успех... 

*

bornfree

• 26
  • Човек не умира, когато трябва, а когато може
« Отговор #4511 -: Юли 08, 2012, 04:44:26 pm »
здравейте,моля за отговор на въпрос с финансова насоченост
1.Ще ми върне ли сумата .....по име
Дадох и заем,разбирам,че е притеснена финансово,обаче на мен сумата също ми трябва....Утре се разбрахме да се видим,за парите не споменава,макар че договореният срок е за понеделника-9.07.
на отзовалите се благодаря
"Без да й е разкрил, че плаче от любов,тя веднага разпозна най-древния плач в историята на човека."
Габриел Гарсия Маркес
"Сто години самота"

« Отговор #4512 -: Юли 08, 2012, 05:12:41 pm »
Да се свържа ли с Р.? Само да уточня, че това не е любовен хорар, свързано е с една кауза, но мен много ме е срам, дори не знам как да подходя, получих телефона на този човек, много голямо име в сферата, но... не знам какво да направя и затова питах има ли изобщо смисъл.  :-\

Благодаря ти за обратната връзка в темата за карти на първи срещи. Значи става дума за очаквана помощ и подкрепа от негова страна. Ако беше питала по тази карта дали той ще ти помогне, щях да ти отговоря, че много би му се искало, но по-скоро няма възможност (не е в състояние) да го направи. Изглежда ми, че положението му в момента не е завидно. Той е представен от Марс в заточение (в знака на твоя управител), управителят на 3-тия му дом на действията също е заточен.

« Отговор #4513 -: Юли 08, 2012, 05:26:43 pm »
здравейте,моля за отговор на въпрос с финансова насоченост
1.Ще ми върне ли сумата .....по име
Дадох и заем,разбирам,че е притеснена финансово,обаче на мен сумата също ми трябва....Утре се разбрахме да се видим,за парите не споменава,макар че договореният срок е за понеделника-9.07.
на отзовалите се благодаря

Мхм, тя мисли предимно за себе си - представена е от Венера в 1-вия си дом и в знак, в който твоят управител Марс няма есенциални достойнства. Липсва сходящ аспект между Венера и Марс, както и между управителите на 2-рите ви домове. Определено си личи, че имаш нужда от парите - твоят У2 Юпитер е заточен в знака на нейния У2 Меркурий и че парите са при нея - Юпитер в 1-вия му дом.

Луната няма повече мажорни аспекти в знака освен квинкокс със Сатурн (ако броим квинкокса за мажорен аспект изобщо). Луната управлява 3-тия й дом, Сатурн - твоя 3-ти. Изглежда ми, че няма да се договорите лесно. Но Сатурн е по-силен - ще успееш да наложиш позицията си. Луната е в триплецит на Марс - може да получиш обещание от нея с нов срок. Може би ще поиска разсрочено плащане - част от парите сега, останалите - после.
Меркурий ще стане ретрограден и ще завърши отново секстил с Юпитер. Парите ще бъдат върнати, но не утре (засега Меркурий е още директен и няма сходящ аспект с Юпитер или Марс).

Марс се намира в кардинален знак и ъглов дом и ще завърши тригон с Юпитер (парите ти) в нейния 1-ви дом. Точният аспект ще бъде завършен след около 3 градуса, което би трябвало да се равнява на 3 дни или 3 седмици (най-късно). Ако са дни, мисля, че следващата седмица би трябвало да ти върне парите (или поне част от тях).
« Последна редакция: Юли 08, 2012, 07:02:12 pm от Mirabella »

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #4514 -: Юли 08, 2012, 06:23:49 pm »
Момичета, във вторник ми предстои пътуване. Въпросът ми е: "Ще мине ли безпрепятствено всичко във вторник?" Пускам хорар на часа на задаване на въпроса или е по-добре да го пусна с датата, която ще бъде във вторник? Благодаря на включилите се :)

« Отговор #4515 -: Юли 08, 2012, 07:11:16 pm »
Момичета, във вторник ми предстои пътуване. Въпросът ми е: "Ще мине ли безпрепятствено всичко във вторник?" Пускам хорар на часа на задаване на въпроса или е по-добре да го пусна с датата, която ще бъде във вторник? Благодаря на включилите се :)

Луната в 3-тия дом на пътуванията и знака на твоя управител Юпитер няма повече сходящи аспекти - промени не би трябвало да се очакват, т.е. пътуването би трябвало да мине по план. Юпитер е 6-тия ти дом - предполагам, че пътуването е служебно. Това че Юпитер е заточен, може да означава, че пътуването ще бъде уморително или че няма да бъде свършена цялата работа (надявам се, че не е второто).
Уран е в 3-тия дом, а ако броим квинкокса за мажорен аспект, Луната ще завърши квинкокс със Сатурн в 10-тия дом. Евентуално неудобство поради срокове, които трябва да бъдат спазени или леки неприятности с институции (ако пътуването е служебно или е свързано с държавни институции). Но като цяло пътуването би трябвало да мине добре.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #4516 -: Юли 08, 2012, 07:32:59 pm »
Както винаги - сама си вкарвам паранои. Момичета, благодаря отново многоо :wub:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4517 -: Юли 08, 2012, 09:47:39 pm »

Благодаря ти за обратната връзка в темата за карти на първи срещи. Значи става дума за очаквана помощ и подкрепа от негова страна. Ако беше питала по тази карта дали той ще ти помогне, щях да ти отговоря, че много би му се искало, но по-скоро няма възможност (не е в състояние) да го направи. Изглежда ми, че положението му в момента не е завидно. Той е представен от Марс в заточение (в знака на твоя управител), управителят на 3-тия му дом на действията също е заточен.

Благодаря ти и тук.  :blink: То стана ясно, че на този етап явно нищо няма да дочакам от него.  :'(

*

bornfree

• 26
  • Човек не умира, когато трябва, а когато може
« Отговор #4518 -: Юли 08, 2012, 10:06:12 pm »
благодаря ви Аркукс и Мирабелла,така и аз усещам нещата....ще дам обратна връзка утре вечер
"Без да й е разкрил, че плаче от любов,тя веднага разпозна най-древния плач в историята на човека."
Габриел Гарсия Маркес
"Сто години самота"

« Отговор #4519 -: Юли 09, 2012, 12:54:40 am »
Мирабела, просто ми, че до сега веднъж не казах благодаря за обърнатото внимание..
Няма мъж в живота и с когото е.. всъщност се чудех, кога ще срещна жената, която ще ме обича и цени.. но не съм задал правилно въпроса 01:54 сега го правя. Благодаря ти, че обръщаш внимание не само на мен, но и на останалите!