къде си учила фотография? много хубави снимки правиш :blink:
Сигурно е самоука, просто си има талант момичето. :blink:

:libras: Благодаря, много сте мили! :>> Не съм учила, даже сега през септември ще кандидатствам за Фотография и малко ме е страх.

Не се чувствам достатъчно уверена, ще има събеседване, а аз при подобни устни сблъсъци с изпитващи се притеснявам ужасно. Трябва да подготвя потфолио, но си нямам идея всъщност как трябва да изглежда, както и мотивационно писмо, и творческа автобиография, в които не знам какво да напиша, хах.. :> Не остана време, трябва да се стегна, много искам да ме приемат! :rolleyes:
Понеже сме в темата за хорарни въпроси, в момента искам да разбера дали един момък ме лъже и се шегува с мен. Каза ми, че е девствен, а е на 25 години, попитах го дали е имал някакви проблеми в детството, но отрече. Дори астрологично погледнато не виждам логика - АСЦ Близнаци, стелиуми в Скорпион и Стрелец, отделно Слънце и Венера в Стрелец

- нали са любовчии? Но щом е Стрелец, не би трябвало да лъже, нали? :> Може ли да се обясни, ако е истина, с Луната му в 7-ми дом в Козирог, много ли подбира тя? Твърди, че не е срещнал подходящото момиче, нямал навика да преследва дамите, а и не сексът бил целта, а
"да намериш някой, който ще направи живота ти една идея по-поносим и по-добър, и да те стимулира да надхвърлиш себе си..."
Девствен ли е Митко? Искрен ли е с мен? Надявам се някой да се включи по този интересен казус.