Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206945 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4960 -: Август 25, 2012, 02:30:17 pm »
Благодаря ти akruks, наистина още съм объркана и не знам как да разчитам неговите сигнали, а и съвсем от скоро се познаваме. Моят управител Луната е в заточение в Козирог, а неговият - Сатурн е в падение в Рак и затова моя извод беше, че и двамата не сме очаровани..Но аз само до там мога да разчета хорарната карта и не знам как се гледат останалите неща.
Доколко това с управителите е от значение в случая?
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Stella

• 7765
« Отговор #4961 -: Август 25, 2012, 06:58:48 pm »
Здравейте, момичета! как е настроението?  ;D

Stella, казвай как си?  :blink: липсваш ни

Здрастииииии, продължават моите италиански страсти...не зная на коя планета се намирам.  ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4962 -: Август 25, 2012, 10:28:38 pm »

Здрастииииии, продължават моите италиански страсти...не зная на коя планета се намирам.  ;D
Здравей и от мен Стела,
Италиански страсти значи а ? :72:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #4963 -: Август 26, 2012, 12:25:40 pm »
Очакваш помощ от приятел или допълнителни пари от работата? Питам заради Меркурий (У1) и Луната в 11-тия ти дом.
Луната идва от съвпад с твоя управител. Няма ли подобрение, което да се е случило съвсем наскоро?
С Марс (У8) и Сатурн във 2-рия ти дом и Венера (У2) в знак на падение на Марс ми се струва, че си притисната от срокове (Сатурн) за погасяване на заем, кредит.
Луната ще завърши секстил с Юпитер (У7 и У4), така че партньор или човек от семейството ти би могъл да помогне, но това не изглежда да е достатъчно - Юпитер е заточен, същото важи и за Марс (У2 на партньора). Парньорите изглеждат по-слаби от теб в тази ситуация. Ти си Меркурий в Лъв - ти си по-скособна да вземеш кормилото в свои ръце и да се справиш с проблемите.
Луната предстои да бъде изгорена от Слънцето (новолуние), което се счита за неблагоприятен аспект. Проблемите няма да си отидат сами, ще трябва сама да ги разрешиш.
Хубавата новина е, че след това Луната ще завърши секстили със Сатурн и Марс във 2-рия ти дом. Това надали означава пълно разрешаване на проблемите, но би трябвало да ти даде глътка въздух, разрешаване на най-притискащите обстоятелства.
Успех!
  Обратна връзка -Мирабелла позна-човек от семейството ми оказа финансова помощ.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4964 -: Август 26, 2012, 12:37:30 pm »
Преди време бях задала един хорар във връзка с пътуване до Италия наесен. Имаше там един квадрат, който ме притесняваше, ще се върна да издиря хорара. Но какво се случи: кредитната ми карта е блокирана заради опит за измама, някой е копирал номера. И сега, поради резервациите на хотели и коли, аз реално не мога да направя нищо за пътуването. Имам купени билети, но не мога да си взема хотл и кола, а колата е неизбежна. Попитах "Ще получа ли новата си карта до края на септември?" (тя е издадена извън България и не знам как ще пристигне навреме). Луна без курс или секстила с Меркурий У8 се брои? В какви срокове мога изобщо да очаквам карта, не знам този хорар изобщо радикален ли е?  :'(

Eто го предишния хорар: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5205.msg281152.html#msg281152  :(
« Последна редакция: Август 26, 2012, 12:45:57 pm от Ronia »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4965 -: Август 26, 2012, 02:06:12 pm »
Разбира се, че четох, не съм ползвала картата в никакви съмнителни сайтове. Пазарувам от едни и същи пета година подред.  :( Много ти благодаря за отговора. Те ще направят нова, но въпросът е дали ще дойде до края на септември. Ако не, край с пътуването.  :'( Мноог искам да идем, вярвам, че си видяла правилно и с нетърпение ще чакам.  :-[

По този секстил от два дни съм на телефона с тях денонощно.  :-\
« Последна редакция: Август 26, 2012, 02:13:22 pm от Ronia »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4966 -: Август 26, 2012, 03:15:00 pm »
За съжаление не се подразбира, защото картата идва от другата страна на океана. Тя ще е готова в рамките на две седмици от вчера, но дали ще пристигне с пощата до края на септември, надявах се хорарът да покаже. Аз съм пращала оттам писма, които тук са пристигали с огромно закъснение... Да не говорим за възможността да се загуби или просто някой да я вземе.  :-\

« Отговор #4967 -: Август 26, 2012, 05:01:55 pm »
Благодаря ти akruks, наистина още съм объркана и не знам как да разчитам неговите сигнали, а и съвсем от скоро се познаваме. Моят управител Луната е в заточение в Козирог, а неговият - Сатурн е в падение в Рак и затова моя извод беше, че и двамата не сме очаровани..Но аз само до там мога да разчета хорарната карта и не знам как се гледат останалите неща.
Доколко това с управителите е от значение в случая?
Луната в случая е в знак дева, не е в знак козирог, за да е в заточение, а Сатурн е екзалтирал в знак везни, не е в знак рак, за да е заточен.

Имах предвид, че моя управител в неговия знак - Козирог, е в заточение. Това е знака на ДЦ. А знакът на асц. е Рак и неговият управител Сатурн е слаб в Рак. Но не знам дали това е водещо в отговора на хорара. Просто ми направи впечатление.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4968 -: Август 26, 2012, 06:29:46 pm »
Тук става на въпрос за друго, не е пощенско писмо, а карта, за която отговорност носят в случая тези, които я правят, след като не са успели да защитят сметката ти, а в техен интерес е да я получиш по-бързо, за да може да боравиш с наличните средства. Няма да я пратят по кораб, за да пътува седмици, а с куриерска фирма по самолет, което е въпрос на дни. И точно това показва Луната без курс - не трябва да се безпокоиш, мрачните ти предчувствия в случая няма да се сбъднат!

По редовната поща ги пращат. Винаги така правят. Те не ги пращат директно тук, трябвае да дам тамошен адрес, от който някой да я препрати насам. А "някой" са пощите, защото там не живее никой в момента и съм си предплатила "препращане" като услуга. Никак не са загрижени по принцип. Но ще мисля позитивно и ще си я чакам! Както и пътуването.  :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #4969 -: Август 26, 2012, 08:26:52 pm »
Въпросът е: А. харесва ли ме?

Ти май все за самовлюбени екземпляри питаш и на Луна без курс  :P - той е представен от Сатурн във Везни, а ти от Луна в Дева и от Венера в Рак. Харесва те - неговия сигнификатор се намира в знак, в който Венера е на трон, но май ти не си на тази вълна.

« Отговор #4970 -: Август 26, 2012, 10:06:12 pm »
Мерси, Asol - с този екземпляр ще е мътна и кървава, ама да видим. Давам обратна връзка - засега има положително развитие и категорично потвърждение на привличането му към мен. Освен, че го показва и в разговор ми го каза...около четири пъти.
И аз сега цъфтяяяяя, цъфтяяяяяяя  ;D  ;D

akruks, извинявай ако прекалих. После се усетих, че въпросът ми е глупав и това важи за всички знаци по остта АЦ-ДЦ. Ако знаех как се работи с хорарна карта, нямаше да пускам въпросите си във форума. Но въпреки че не знам, обичам да си обяснявам нещата и да разбирам кое от кое следва. Затова и така настойчиво питах. Благодаря ти, че винаги си отзивчива на въпросите ми.

*

Stella

• 7765
« Отговор #4971 -: Август 27, 2012, 08:47:40 am »

Здравей и от мен Стела,
Италиански страсти значи а ? :72:

Здравей, Елфидка! Дааааа...ахахаха!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #4972 -: Август 27, 2012, 09:36:59 am »
Добор утро на всички. Има една ситуацията която измъчва повече от година, но така и не успявам да я променя - Ще се разделим ли със сегашният ми партньор (бивш съпруг) до края на годината? Официално сме разведени, но продължаваме съвместното си съжителство заедно, а това ме убива ден след ден, а за сега други алтернативи няма.  :-X Благодаря

« Отговор #4973 -: Август 27, 2012, 02:28:27 pm »
Здравейте.Можете ли да ми кажете по картата:"Какво е отношението на С. към мен?Харесва ли ме или не?'.Този човек е мой познат, но мнението му ми е важно(не е свързано с чувства от моя страна).Благодаря предварително. :blink:

А ти харесваш ли го? Защото картата показва, че не би трябвало да го харесваш. Видяла си лошата му страна може би?
Той е Венера в знака на падение на твоя управител Марс. Възможно е да ти се сърди, да е обиден, да не ти се доверява. Общуването ви може да не бъде особено приятно, тъй като между управителите на 3-тите ви домове предстои квадратура. На ризлични вълни сте.
Луната (негов У3) в 3-тия ти дом ще завърши опозиция с Венера. Ммм, ако той има чувства към теб или търси разговор, е възможно с думите си да провокира разочарование за себе си (поради липса на желаната от него ответна реакция от твоя страна).

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #4974 -: Август 27, 2012, 03:06:44 pm »
Добор утро на всички. Има една ситуацията която измъчва повече от година, но така и не успявам да я променя - Ще се разделим ли със сегашният ми партньор (бивш съпруг) до края на годината?
ами не, така че потърси положителните страни в тази ситуация- например да плаща сметките и т.н.

Благодаря за отговора. Няма измъкване и това е. Колкото и да се опитвам, нищо положително не виждам. :(

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4975 -: Август 27, 2012, 08:23:46 pm »
Либра, сладурана си. Като бебче си с тези къдрици. Честито за новата спечелена награда и приятна почивка!

:-[

Който иска да зяпа снимчици, ето ги новите от Балчик! :>> Май трябва да си направя специална тема, където да споделям хванатите моменти. :>> https://plus.google.com/u/0/photos/116125213388017166039/albums/5781414083806967505
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #4976 -: Август 27, 2012, 08:42:18 pm »
къде си учила фотография? много хубави снимки правиш  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4977 -: Август 27, 2012, 08:51:28 pm »
Сигурно е самоука, просто си има талант момичето.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4978 -: Август 27, 2012, 10:28:51 pm »
къде си учила фотография? много хубави снимки правиш  :blink:
Сигурно е самоука, просто си има талант момичето.  :blink:

:-[ :-[ :-[  :libras: Благодаря, много сте мили! :>> Не съм учила, даже сега през септември ще кандидатствам за Фотография и малко ме е страх.  :( Не се чувствам достатъчно уверена, ще има събеседване, а аз при подобни устни сблъсъци с изпитващи се притеснявам ужасно. Трябва да подготвя потфолио, но си нямам идея всъщност как трябва да изглежда, както и мотивационно писмо, и творческа автобиография, в които не знам какво да напиша, хах.. :> Не остана време, трябва да се стегна, много искам да ме приемат!  :rolleyes:

Понеже сме в темата за хорарни въпроси, в момента искам да разбера дали един момък ме лъже и се шегува с мен. Каза ми, че е девствен, а е на 25 години, попитах го дали е имал някакви проблеми в детството, но отрече. Дори астрологично погледнато не виждам логика - АСЦ Близнаци, стелиуми в Скорпион и Стрелец, отделно Слънце и Венера в Стрелец  :-\ - нали са любовчии? Но щом е Стрелец, не би трябвало да лъже, нали? :> Може ли да се обясни, ако е истина, с Луната му в 7-ми дом в Козирог, много ли подбира тя? Твърди, че не е срещнал подходящото момиче, нямал навика да преследва дамите, а и не сексът бил целта, а "да намериш някой, който ще направи живота ти една идея по-поносим и по-добър, и да те стимулира да надхвърлиш себе си..."  :o

Девствен ли е Митко? Искрен ли е с мен? Надявам се някой да се включи по този интересен казус.  ;D
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #4979 -: Август 28, 2012, 01:04:25 am »
Само от Луната в Козирог мога да ти кажа, че не те лъже за това. Познавам още един такъв. Колкото и да  е невероятно за мъж, а мъже всякакви, тези май наистина не отдават такова голямо значение на секса и по-скоро търсят единствената. Лошото е, че си имат някакъв идеал за тази единствена и ги дразнят и малките подробности, които не съвпадат с идеала.