Опитвам се повечко да чета тези дни за хорарна и да понауча още, затова пускам карта на най-добрата ми приятелка, тя си зададе въпроса, мъча я от вчера, ще кажа какво съм измислила, кажете къде бъркам.

Тя попита дали ще й отговори един човек на поканата и ако да, как и кога, той е важен за нея, важен човек е в тяхната сфера.
За комуникации гледам 3те домове. Веднъж Diyana беше писала, че ако има аспект между сигнификатор и У3, значи е "видяно", получено съобщението, съответно и за отговор това гледам. Приятелката ми е Юпитер, в 1вия дом на човека, в негов знак - важен е за нея, а Меркурий (той) е в нейния 10ти, което вярно отразява важността му. Меркурий е имал тригон с Юпитер, но те среща или лична комуникация не са имали, да считам ли, че той е получил поканата? Малко не знам как да го тълкувам този тригон.

Нейн У3 е Сатурн. На Меркурий му предстои съвпад със Сатурн след 12 единици време, но преди това ще направи секстил с Венера, което доколкото помня се счита за пречка... но пък секстил... Дали няма да има възможност тя лично да го покани?

Венера е негов У5, в 9ти дом... Или той да замине някъде на почивка междувременно.
Обаче пък негов У3 е Слънцето. Ще направи тригон с Юпитер (тя) пак след 12 единици време. Това значи, че той ще "види", получи поканата... Или направо значи, че ще приеме? След което Слънцето ще съвпадне със Сатурн (и Венера, и Меркурий са по-бързи, та с тях няма как да има аспекти). Значи би следвало да й отговори.. положително, мисля аз...

Луната също е в 3ти, което ми се струва добре за въпроса, а последният й аспект е тригон към Марс. Положителен.
За време ми се струва, че тези 12 единици са ключа към палатката. Понеже действието се развива в кардинален знак и ъглов дом, мисля че ако не са часове, би следвало да са дни.
На прав път ли съм?
П.П. Тук мисля, че има и пренос и/или колекция на светлина, но още се опитвам да го хвана, ако не бъркам.