Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206721 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5180 -: Септември 26, 2012, 07:47:18 pm »
Сиси, ще го намериш.
благодаря Уран,ще дам обратна връзка
Акрукс и на теб благодаря от сърце,досега търсих,навън му оставих кошницата,да си познае миризмата,дано го привлече
намерен е ТИгър,преди половин  час..близо до дома на майка-прибрало го е  едно детенце,прочело  обявите за загубено коте и се обади преди малко,прибрах си котачето  ;D многооооо благодаря :kissd: :58:

*

Papy

• 4343
« Отговор #5181 -: Септември 26, 2012, 08:11:26 pm »
Много се радвам, сиси, котките са ми слабост :)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #5182 -: Септември 27, 2012, 01:07:21 pm »
Опитвам се повечко да чета тези дни за хорарна и да понауча още, затова пускам карта на най-добрата ми приятелка, тя си зададе въпроса, мъча я от вчера, ще кажа какво съм измислила, кажете къде бъркам.  :-[ Тя попита дали ще й отговори един човек на поканата и ако да, как и кога, той е важен за нея, важен човек е в тяхната сфера.

За комуникации гледам 3те домове. Веднъж Diyana беше писала, че ако има аспект между сигнификатор и У3, значи е "видяно", получено съобщението, съответно и за отговор това гледам. Приятелката ми е Юпитер, в 1вия дом на човека, в негов знак - важен е за нея, а Меркурий (той) е в нейния 10ти, което вярно отразява важността му. Меркурий е имал тригон с Юпитер, но те среща или лична комуникация не са имали, да считам ли, че той е получил поканата? Малко не знам как да го тълкувам този тригон.  :-\

Нейн У3 е Сатурн. На Меркурий му предстои съвпад със Сатурн след 12 единици време, но преди това ще направи секстил с Венера, което доколкото помня се счита за пречка... но пък секстил... Дали няма да има възможност тя лично да го покани?  :-\ Венера е негов У5, в 9ти дом... Или той да замине някъде на почивка междувременно.

Обаче пък негов У3 е Слънцето. Ще направи тригон с Юпитер (тя) пак след 12 единици време. Това значи, че той ще "види", получи поканата... Или направо значи, че ще приеме? След което Слънцето ще съвпадне със Сатурн (и Венера, и Меркурий са по-бързи, та с тях няма как да има аспекти). Значи би следвало да й отговори.. положително, мисля аз...  :-\

Луната също е в 3ти, което ми се струва добре за въпроса, а последният й аспект е тригон към Марс. Положителен.

За време ми се струва, че тези 12 единици са ключа към палатката. Понеже действието се развива в кардинален знак и ъглов дом, мисля че ако не са часове, би следвало да са дни.

На прав път ли съм?

П.П. Тук мисля, че има и пренос и/или колекция на светлина, но още се опитвам да го хвана, ако не бъркам.
« Последна редакция: Септември 27, 2012, 02:16:24 pm от Ronia »

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #5183 -: Септември 27, 2012, 04:51:04 pm »
По тая карта мога да видя,че жената е обсебена и с нереалистични ,леко раздути очаквания ,едва ли не за чудеса..
Има опозиция между Слънце и Уран,У 3.
Венерата на К 3 за мъжа може и да показва,че е поласкан от поканата,но фактът,че са забутани Мерка и Слънцето в 4 - я му дом ,говорят,че за него не представлява интерес.
Пълен начинаещ съм,имай предвид ;D

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #5184 -: Септември 27, 2012, 07:54:59 pm »
Здравейте, момичета! Изникна ми сега един много важен въпрос - "ще започна ли работа на новото място?". Въпросът е зададен на 27.9., в гр. Варна, 20,04 ч. В момента работя на такава работа, но аз искам новото място, защото отговаря на възгледите ми повече.
Благодаря ви предварително за помощта!  :wub:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #5185 -: Септември 27, 2012, 08:11:05 pm »
По тая карта мога да видя,че жената е обсебена и с нереалистични ,леко раздути очаквания ,едва ли не за чудеса..
Има опозиция между Слънце и Уран,У 3.
Венерата на К 3 за мъжа може и да показва,че е поласкан от поканата,но фактът,че са забутани Мерка и Слънцето в 4 - я му дом ,говорят,че за него не представлява интерес.
Пълен начинаещ съм,имай предвид ;D

Благодаря ти. Ама то е по работа.  :unsure: Аз понеже ползвам само класическите управители и Уран не го броих.  :-\ И всъщност въпросът й е ще й приеме ли поканата, ще има ли обратна комуникация и с какъв знак?  :-\ Аз гледах управителите на 3ти, тоест Сатурн.  :-[ Не знам, като става дума за организирано от нея събитие, дали да не гледам и 11ти...  :-\
« Последна редакция: Септември 27, 2012, 08:53:56 pm от Ronia »

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #5186 -: Септември 27, 2012, 09:04:13 pm »
Добър вечер дами!
Другата седмица ще пътувам уикенда до Пловдив . Въпросът ми е А. ще дойде ли с мен?

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #5187 -: Септември 27, 2012, 10:09:11 pm »
Akruks, много ти благодаря за отговора :58: ще кажа по - нататък за резултата :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #5188 -: Септември 28, 2012, 08:03:13 am »
Венера е негов У5, в неин 9-ти дом, но в негов 3-ти, така че не почива в чужбина, а се забавлява в нета  ;D

Последният мажорен аспект действително е тригон с Марс, но не трябва да се пренебрегва, че за последно ще извърши куинконкс със Сатурн, което не вещае добър край.

Моето мнение по въпроса е, че няма да отговори на поканата й, макар да не е обяснено за какво се отнася тази покана, но с тази опозиция между Уран неин У3 и Слънце негов У3 не смятам, че ще има отговор от негова страна. Меркурий действително пренася светлина от Слънцето към Сатурн, което може да изиграе роля за осъществяване на някаква комуникация между тях, тъй като Сатурн също е неин У3, а Слънцето няма да успее да извърши съвпад с него, докато е в знака на везните. Ако поканата включва някаква среща между тях, нямам предвид точно любовна, а по какъвто и повод, то с този разходящ аспект няма как да се случи. Луната идва от съвпад с Нептун, негов У10- ако е свързан с работа въпроса, тя може би има нереалистична представа за неговата кариера, заблудена е за възможностите му, предстои да извърши квадратура с нейният управител Юпитер, когато ще разбере, че е търсила под вола теле. Впоследствие това може да се отрази не добре и за работата й, понеже Луната ще извърши куинконкс с нейния У6 Венера.

Благодаря ти. Много жалко. Тя имаше нужда от нещо подобно да си закрепи позициите.  :-\ Вчера много се бях притеснила за нея, забравила съм да напиша, че той е чужденец, но мислех, че може да замине нанякъде и тя да го изпусне. Пък и тя като ми звънна и снощи и съвсем се ошашках, че новините при тях не са добри много.  :-\
« Последна редакция: Септември 28, 2012, 09:32:33 am от Ronia »

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5189 -: Септември 28, 2012, 10:25:42 am »
Ще се реши ли проблемът, свързан с документите? Става въпрос за разминаване в квадратурата на имот по нотариален акт и скица от кадастъра. Благодаря предварително, скоро ще мога да дам обратна връзка.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Papy

• 4343
« Отговор #5190 -: Септември 28, 2012, 10:45:38 am »
Таня, когато разликата е до 10%, сделката минава. Ако е повече, нотариусът (ако сте стигнали до там) вероятно ще я върне. Трябва да се направи корекция, оказва се, че такива разминавания са чести, но ти трябва съвет от адвокат каква е процедурата. И е важно от кога е нот акт и от кога-кадастралната скица

Сигурно ги знаеш тези неща, но за всеки случай написах, че в бг при лекар и адвокат трябва да се ходи мнооого подготвен с въпроси-за съжаление
« Последна редакция: Септември 28, 2012, 11:56:11 am от Papy »

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5191 -: Септември 28, 2012, 12:20:29 pm »
Благодаря, Папи! Преди малко мъжът ми се върна от общината, назначили са ново измерване на имота, предлагат да компенсират липсващата част от задната страна на улицата. Проблемът е, че най-вероятно губещите се квадрати са от лицевата страна на улицата, присвоени са незаконно и са застроени. Оф, голяма каша, без адвокат няма да се реши въпроса   :-X
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Papy

• 4343
« Отговор #5192 -: Септември 28, 2012, 01:28:30 pm »
Ако не е много заграбеното-разберете се със съседите, и пак трябва ново замерване
Но ако те се запънат, става сложно

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5193 -: Септември 28, 2012, 01:39:27 pm »
Ако не е много заграбеното-разберете се със съседите, и пак трябва ново замерване
Но ако те се запънат, става сложно
50 квадрата магазинна площ, улицата е централна и наемите са високи. Да не са луди да се разберат. Замесен е и предишния кадастър, който е издал скицата ( между другото наскоро го уволниха именно поради съмнения за корупция ). То случая е направо за някое журналистическо разследване.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Papy

• 4343
« Отговор #5194 -: Септември 28, 2012, 02:12:47 pm »
Кървава ще е-вземете адвокат с опит в областта, какъв да е няма да свърши работа
Стискам палци

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #5195 -: Септември 28, 2012, 02:55:02 pm »
Луната (управителят на въпроса) аспектира с тригон твоя управител Юпитер - би трябвало да намериш квартира. Юпитер ще бъде тригониран от У7 Меркурий, така че е възможно това да показва, че ще съжителстваш с някого.
Меркурий може да се разгледа и като управител на 6-ти от 4-ти дом (т.е. 9-ти). Квартирата е временно жилище и не би трябвало да бъде по 4-ти дом (ако решим да работим с производни домове). Тогава дали я гледаме по 3-ти от 4-ти (с равен статус спрямо основното жилище), или като 6-ти от 4-ти (с подчинен статус спрямо основното жилище, дома)? И в двата случая квартирата изглежда се управлява от Меркурий (по домофикацията на Плацидиус), което би трябвало да се тълкува като ДА. Успех, Либра!
Ще намеря ли подходяща квартира за мен, с място и наем, които ме устройват? Сама или с някой друг ще живея?
Да, ще си намериш квартира по джоба, няма да си сама, с повече от един човек ще сте в нея

Благодаря за отговора! Запознах се с един Везничко/Скорпиончо (Слънце във Везни и Луна в Скорпион) и си говорим много приятно, разбираме се чудесно! Неговият съквартирант скоро се изнася и ще освободи стая. Апартаментът е някъде в центъра, а аз точно там искам, но не знам дали наемът няма да ми е в повечко - 250 лв., получих предложения за 150 лв. наем в Студентски град, ако сме трима души, но не искам да съм там. Напълно възможно е да ида при Везничкото! :) Обвързан е, приятелката му не е българка, но мисля, че ще се разбираме:). Имаме много хубав композит. :Р
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5196 -: Септември 28, 2012, 08:39:55 pm »
Кървава ще е-вземете адвокат с опит в областта, какъв да е няма да свърши работа
Стискам палци
Благодаря, Папи  :blink:
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5197 -: Септември 28, 2012, 11:07:54 pm »
В момента има напрежение между вас, но ти си тази, която възприема по-чувствително и драматично нещата... Той като че ли е повече ориентиран към промяна - стои си с куфарите в твоя 5 дом (Сатурн), осъзнаващ своите предимства (екзалтирал), но сякаш не откликва емоционално на твоите терзания (няма аспект между Луната и Сатурн).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #5198 -: Септември 28, 2012, 11:12:49 pm »
Според мен пък скоро ще те успокои, че всичко м/у вас е ок, после пак може да те разочарова, но ми се струва, че можем да преброим куинкос м/у луна и сатурн като последен аспект на луната като финален отговор не
Иначе изглежда, че ти си по-влюбена в момента

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5199 -: Септември 28, 2012, 11:20:55 pm »
Но съм афектирана и не разсъждавам твърде трезво в момента  :'(

Тогава изчакай да отмине пълнолунието, остави въпроса малко да "отлежи" и вземи решение, когато си по-спокойна.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.