Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207682 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5540 -: Декември 11, 2012, 10:04:14 pm »
Здравейте на всички :) въпросът който ще задам не е зададен от мен ,но аз просто пускам картата
Ще се разделя ли с Х ?
Благодаря ви предварително момичета и ви желая хубава и спокойна вечер  :wub:
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #5541 -: Декември 11, 2012, 10:11:05 pm »
здравейте момичета искам да ви попитам понеже в момента е доста трудно да се намери работа ,а аз вече от един месец търся без никакъв резултат .. ;(( излиза ли по картата дали до един месец ще си намеря работа която да ме удовлетворява благодаря ви предварителноо
Да, според картата и моето виждане до месец-два трябва да имаш работа, свързана с твоя кариерен ръст и творчески потенциал, която да те удовлетворява. По някакъв начин ще има връзка с чужбина, чужденци.
нека да дам обратна връзка :) от седмица вече имам работа :) работя в един мол на длъжност продавач-консултант ,а шефовете и фирмата са от друг град и от там ще движат нещата .Благодаря ти акрукс за отговорът явно под чужбина всъщност се има предвид точно това ,че шефовете и мениджърите са на далечно разстояние от местоработата ми :)
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #5542 -: Декември 11, 2012, 11:49:45 pm »
Оф, девойки, днес съм малко посърнала. Започвам да губя от търпението си, уморих се да чакам да дойде моят момент. Просто... не знам, всичко ми се случва тооооолкова бавно, че почти не регистрирам развитие. А ми е време за такова, преди да се преориентирам към друга сфера.
Та, отвъд мрънкането, което е моментно състояние, въпросът ми е:
Ще ми се получат ли нещата с театъра? (като съм си намислила някакви ориентировъчни срокове до средата на 2013 за случването на нещо значимо)
//Знам, че съм добра в това, което върша. По-добра от много други, които успяват да се реализират по различни канали. Получавам (искрено) признание, но не ми се отварят врати(те), а това ме тормози. Против лобизма съм, но усещам, че ме ощетява, а това ме смазва. Не знам, чудя се дали е време да се преориентирам и да пробвам с нещо друго. Нещо, което не зависи от други хора, поне не по този начин.

« Отговор #5543 -: Декември 12, 2012, 09:49:28 am »
Здравейте на всички :) въпросът който ще задам не е зададен от мен ,но аз просто пускам картата
Ще се разделя ли с Х ?
Благодаря ви предварително момичета и ви желая хубава и спокойна вечер  :wub:

И аз мисля, че няма да се разделят. Изглежда ми, че питащият/питащата не се чувства добре в тези отношения, по-точно не чувства, че партньорът желае да се бори за отношенията им, но няма сили да си тръгне.

« Отговор #5544 -: Декември 12, 2012, 03:46:06 pm »
Ще настъпи ли края на света до края на годината?  :blink:

Късен асцендент, 29-ти Критичен градус  :o :blink:
У1 точен съвпад със СЛВ
У8 (8 дом - края на нещата) 1/2 секстил с Луната
Луната ще направи съвпад със Слънцето
Плутон в 8 дом

Май това ще е края  ;D

« Отговор #5545 -: Декември 12, 2012, 04:14:55 pm »
 ;D Надали.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #5546 -: Декември 12, 2012, 05:43:32 pm »

По втората карта си представена от Луната, разположена в 5д на забавленията, в отминал хармоничен аспект с У5, последно е извършила съвпад с Венера У11 в 5д- приятелките, за които питаш- по тази карта  аспектите показват вашата уговорка, но 5д за приятелките току-що е сменил знак и вероятно ще има промяна в техните планове относно въпросното парти.
Мерси!
Първата няма да я коментирам,мисля,че изпуснах най- подходящия момент да се видя с въпросния човек,но ще видим.
По втората имахме предварителна уговорка от поне месец за 8,на мен ми изникна нещо спешно буквално ден преди датата и този  Марс на ДЦ (,ако показва отсрещната страна)не е случайно там ;D
Та отлагането за тази неделя е по моя вина.
Може и да има промяна ,не знам,зависим от деца,студ,пътуване на 3 от нас.
Ако не стане,ще се изям ,защото няма да имаме скоро възможност да сме в пълен състав.
Ще дам обратна връзка :wub:

« Отговор #5547 -: Декември 12, 2012, 06:39:41 pm »
О, Акрукс, това звучи далеч по-добре  ;D
Предстои да видим

« Отговор #5548 -: Декември 12, 2012, 07:17:22 pm »
нека да дам обратна връзка :) от седмица вече имам работа :) работя в един мол на длъжност продавач-консултант ,а шефовете и фирмата са от друг град и от там ще движат нещата .Благодаря ти акрукс за отговорът явно под чужбина всъщност се има предвид точно това ,че шефовете и мениджърите са на далечно разстояние от местоработата ми :)
Честито!
 да почерпиш на първа заплата  ;)
хих Акрукс имам да те черпя много  ,благодаря ти  :88:

« Отговор #5549 -: Декември 12, 2012, 07:47:27 pm »
Струва ми се, че все някой някого ще потърси, защото предстои аспект (опозиция) между управителите на 3-тите ви домове. Твоят У3 Меркурий е по-бързата планета, затова и предположих, че няма да издържиш дълго. Опозицията е по оста 5/11 дом. Чувства ли ще изяснявате, творчески спорове ли ще водите... само правя догадки.
Той е Сатурн в 10-тия си дом. Затова предполагам, че се е отдал на работа. А ти май малко ще се поизмъчиш от неговото отсъствие, защото твоят управител (Луната) предстои да бъде изгорен от Слънцето в края на 5-тия ти дом.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #5550 -: Декември 12, 2012, 09:40:17 pm »
Ще мине ли успешно изпитът по ''    ''?  :( :( :(
Благодаря предварително.

« Отговор #5551 -: Декември 13, 2012, 12:08:06 pm »
Ще ми се получат ли нещата с театъра?(като съм си намислила някакви ориентировъчни срокове до средата на 2013 за случването на нещо значимо)
В картата си представена от Меркурий, който се завърна отново в стрелец, а с това и порива в теб за промяна. Меркурий е също У10 за теб, домът свързан с кариерата, с успеха и подкрепата, която ти е нужна от страна на висшестоящи. Твоят 6д- работата, се управлява от ретрограден Уран, затова и всичко става бавно, натъкваш се на пречки, след броени дни планетата става директна, а през април ще излезе от сянката и работата ти ще върви гладко. Меркурий е в предстоящ хармоничен аспект с Уран и ще ти се получат нещата.
Ще имаш и подкрепата на семейство, на партньори, тъй като Мц е в съвпад с Юпитер У4, съУ7, но в момента е ретрограден и също създава затруднения и спънки. С Меркурий са във взаимна рецепция, което има силата на съвпад и неутрализира противопоставянето, на което може да се натъкваш от страна на партньори, колеги, дом и семейство. Луната е без курс, което показва, че напразно се безпокоиш за това, което имаш намерение да осъществиш- в твои ръце е да го доведеш до успешен край.
ох, благодаря ти!)
и пак!)

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #5552 -: Декември 13, 2012, 12:22:19 pm »
Ще мине ли успешно изпитът по ''    ''? 
Благодаря предварително.
за кой път ще се явяваш на този изпит?
За първи, от редовната сесия е.

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #5553 -: Декември 13, 2012, 02:44:39 pm »
Един въпрос и от мен :blink:
Ще ме потърси ли Б?
Ако гледам по третити домове между луна и сатурн няма аспект, значи не
« Последна редакция: Декември 13, 2012, 02:49:19 pm от poli_z »

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #5554 -: Декември 13, 2012, 03:18:11 pm »
Благодаря!
Надалеко е, не живее по принцип в BG.
Ние нямаме връзка.
Но не можах да разбера отговаряш ми с не, няма да ме потърси

*

Papy

• 4343
« Отговор #5555 -: Декември 14, 2012, 10:31:24 pm »
Малко ми е глупав въпросът, но съм много уморена
Ако аз задавам въпрос за някой по 7-ми, неговият у5 е в моя 5-ти-заточен-какво ще рече?

*

Papy

• 4343
« Отговор #5556 -: Декември 14, 2012, 10:42:25 pm »
Малко ми е глупав въпросът, но съм много уморена
Ако аз задавам въпрос за някой по 7-ми, неговият у5 е в моя 5-ти-заточен-какво ще рече?
ми трябва да се види картата, така на парче не се гледа  :P

Карта както обикн нямам
22.25-софия
Вярно ли е това, което си мисля за х
Има връзка с емоции и флиртове

*

Papy

• 4343
« Отговор #5557 -: Декември 14, 2012, 11:27:22 pm »
Чакай, чакай, чакай :)
Много обичаш да ме изкарваш влюбена и подобни, в случая съм чудесно описана от у1 в 4-ти и луна в пети-дом, деца и купони
Но пък е забавно така :)))

Виж за сдържана в чувствата е вярно
Той ми е бивш колега, имах подозрения, които потвърди до голяма степен

Мерси :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #5558 -: Декември 14, 2012, 11:55:24 pm »
Аз лично имам смесени чувства-умен човек, но някак...неправилен
А луна в козирог-много съм скапана-low energy, но добре си прекарах
Надявам се да си почина утре

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #5559 -: Декември 15, 2012, 09:49:13 am »
Моля  помогнете ми да намеря отговор на въпроса/ Кога ще приключи връзката на бившия/ въпроса е от днес в 8.00ч. Да въпроса ми сигурно предизвиква усмивка, изобщо не ме касае къде и с кого си го слага, но когато заради една провансалска кифла, спира да праща издръжката на децата, а едното ми дете е със СОП и парите са ми наистина важни отношшенията му.Това което аз виждам Асц. в стрл.аз съм със слънце в стрл. асц на хорара съвпада с моя меркурий , които е и вид парични отношения.Обаче не знам този бастун по кой дом да го търся.
Ето и неговите данни 20.07.1961 15.30 връзката е от август края, като един абсолютен глупак ми се похвали
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей