Здравей Гост

Новолуние 3 Май 2011

• 115 Отговора
  • 14392 Прегледи
*

Kali

• **
  • 1411
Re:Новолуние 3 Май 2011
« Отговор #20 -: Април 13, 2011, 03:08:21 am »

Стреличке, за малко да те попитам ти да не си майка ми, но видях, че домификацията е друга  :57:

абе на ретро мерк само това не са ме питали  ;) ;D и ти ли си родена тогава

и аз  :blink:
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Stella

• 7765
« Отговор #21 -: Април 13, 2011, 03:19:45 am »
Само това да се чува. По едно време на въпроса "Как си?" отговарях "Все по-добре!" и хората много се изненадваха, не сме свикнали явно да чуваме такива отговори.

Аа, моите лафове са "днес по-добре от вчера!"
и "била съм и по-добре", в обратния случай.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #22 -: Април 13, 2011, 04:00:52 am »
При мен ще е в точен съвпад с венера в 10 дом. :blink:

Брей, ама как ти се навързаха нещата през тази година - любов и работа.
Да Стела :blink: И аз много се радвам :blink:
« Последна редакция: Май 03, 2011, 01:27:51 pm от Milkyway »

*

Vision

• 3523
« Отговор #23 -: Април 13, 2011, 04:09:11 am »

ааа, няма чадо, ша са мъчиш още ;D

садистка!!...тогава кажи какво друго мога да очаквам с марс, венера, юпитер, меркурий, лилит и уран в осми дом..и не ми излизай с кексовете..наследство няма кой да ми даде..значи??...това, което казах.. ;)

добре поне, че ще е внезапно, уран е на спусъка.. ;D

слънце и луна върху нат. луна в девети дом, телец..далечно пътуване..към къщи.. :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

abroad

• 2187
« Отговор #24 -: Април 13, 2011, 04:28:58 am »
...тогава кажи какво друго мога да очаквам с марс, венера, юпитер, меркурий, лилит и уран в осми дом..

освен някой и друг нечакан лев, нищо... :blink:
и дето казваше някой, да не си посмяла да си неблагодарна, шото току виж се оказало, че точно в този момент Господ на ръцете те е носил... ;)

« Отговор #25 -: Април 13, 2011, 04:30:22 am »
Може да почнат да я обземат нечисти помисли  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #26 -: Април 13, 2011, 04:36:38 am »

освен някой и друг нечакан лев, нищо... :blink:
и дето казваше някой, да не си посмяла да си неблагодарна, шото току виж се оказало, че точно в този момент Господ на ръцете те е носил... ;)

да, това е интересно..тото-то брои ли се за ''пари на другите''..нали е по пети, хазарта..по осми няма откъде??..да са живи и здрави всички, наследства не ща и без това..излишни грижи само.. :blink:

Може да почнат да я обземат нечисти помисли  ;D

изненадата ще е ако ме напуснат, а не ако ме обземат...ако ме разбираш.. ;D :P

*

Kaya

• 2893
« Отговор #27 -: Април 13, 2011, 04:38:45 am »
е, в 8 има пари и на другите- проектчета, движение на чужди парични маси, и много подходящ период за медитации и факсове от главния мозък ;)- задавайте въпросите си на МАг вижън ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #28 -: Април 13, 2011, 04:39:03 am »
Малиии, на мен ми се пада в 7 дом, в точен (до секундата) тригон с У7 - Марс и в тригон с Луната, да не вземе да се появи нЕкой принц, не държа да е на бял кон  :P
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Vision

• 3523
« Отговор #29 -: Април 13, 2011, 04:58:20 am »
е, в 8 има пари и на другите- проектчета, движение на чужди парични маси,

не можеш да си представиш тези два термина колко са далече от моята реалност.. ;D

Цитат
и много подходящ период за медитации и факсове от главния мозък ;)- задавайте въпросите си на МАг вижън ;D

това откога го чакам, да се отключат някакви неща..никой не ме взима на сериозно от познатите ми..умират от болка, но на преложенията ми отговарят- 'бе не ме занимавай с глупости бе'.. :-\ :rolleyes: а дано да стане, но без маг, че ми е смешна тази дума..много е ПомПозна.. ;D

*

holanda

« Отговор #30 -: Април 13, 2011, 06:48:56 am »
пак нищо .Опозе с Плутон,но не е толкова важен той  :thinking:

« Отговор #31 -: Април 13, 2011, 06:59:56 am »
пак нищо .Опозе с Плутон,но не е толкова важен той  :thinking:

Ауууу! Е такива тако тебе го направиха астероид! :angry:  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #32 -: Април 13, 2011, 07:04:59 am »
Ауууу! Е такива тако тебе го направиха астероид! :angry:  ;D

;D а тези като тебе трябва да се радват,че им намаляваме мъките ,няма ли Плутон,няма и истина ,всичко ще е строено в прави редички само под давлението на Сатурн,не е ли по-лесно ,не е ли чудесно ?  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #33 -: Април 13, 2011, 09:56:24 am »
Точен съвпад с наталната луна и тригон към Марс ,МЦ, Плутон и Уран , секстил Сатурн..... :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Активира големия земен тригон..... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #34 -: Април 13, 2011, 02:04:54 pm »
На мен ми е върху Венерата и Хирон в Телец в 7ми  :angry: Тоя Хирон малко ме дразни. Тригон със Сатурн и секстил с Мерка. Дали това новолуние върху Венерата ми може да побутне малко съдбата в моя полза?  :25:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #35 -: Април 13, 2011, 06:02:49 pm »
Така като гледам половината форум сте ми кацнали на ЮЛВ, Слънцето и Юпитер, щом на толкова хора нещо им съвпада с новолунието  :86:
Неслучайно наминавам вече няколко години, макар и не много редовно.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #36 -: Април 13, 2011, 06:07:22 pm »
2 дом в секстил /точен/ със Слънцето ми  :blink:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Vision

• 3523
« Отговор #37 -: Април 14, 2011, 12:48:04 am »
е, в 8 има пари и на другите- проектчета, движение на чужди парични маси, и много подходящ период за медитации и факсове от главния мозък ;)- задавайте въпросите си на МАг вижън ;D

разбра се днес какво е и защо е в осми дом..май съм споменавала за бащата на снахата, овен..наскоро получи нещо като инсулт, но не съвсем, пооправи се, но беше много отпаднал..миналата година есента пак не беше добре, изследваха му простатата, увеличена, ама не чак толкова..сега мислеха, че от простата му е станало това като инсулт, дето обаче така и не ми се изясни каква диагноза са му поставили и дали въобще...пак бяха последната седмица по разни изследвания, защото не се оправя и днес са му поставили окончателна диагноза- рак на костите с разсейки навсякъде, терминален стадии..жалко, много кротък и добър човек е.. :'(
разбрах и за една друга овенка, че са я приели по спешност със силни болки и са и извадили жлъчката /не ми е близка/..тя пък е гаднярка, манипулаторка и лъжкиня..тя ще се оправи, а добрия човечец, който цял живот е бъхтил и сега е пенсионер от две години, взместо да си поживее малко и да се порадва на внуците си отива..
наистина не разбирам защо така става, освен ако наистина оттатъка не е по- хубаво и добрите хора си отиват, а ние, останалите оставаме тук, за да се мъчим още..

*

Stella

• 7765
« Отговор #38 -: Април 14, 2011, 01:04:21 am »

разбра се днес какво е и защо е в осми дом..май съм споменавала за бащата на снахата, овен..наскоро получи нещо като инсулт, но не съвсем, пооправи се, но беше много отпаднал..миналата година есента пак не беше добре, изследваха му простатата, увеличена, ама не чак толкова..сега мислеха, че от простата му е станало това като инсулт, дето обаче така и не ми се изясни каква диагноза са му поставили и дали въобще...пак бяха последната седмица по разни изследвания, защото не се оправя и днес са му поставили окончателна диагноза- рак на костите с разсейки навсякъде, терминален стадии..жалко, много кротък и добър човек е.. :'(
разбрах и за една друга овенка, че са я приели по спешност със силни болки и са и извадили жлъчката /не ми е близка/..тя пък е гаднярка, манипулаторка и лъжкиня..тя ще се оправи, а добрия човечец, който цял живот е бъхтил и сега е пенсионер от две години, взместо да си поживее малко и да се порадва на внуците си отива..
наистина не разбирам защо така става, освен ако наистина оттатъка не е по- хубаво и добрите хора си отиват, а ние, останалите оставаме тук, за да се мъчим още..

Няма такова нещо, Вижън. Не е вярно, че добрите хора умират от рак, а лошите - доживяват до дълбока старост или имат лека смърт. Аз винаги съм приемала баща си за добър човек, а майка си - за жена, която си има своите "трески за дялане". И двамата починаха от рак. А до новолунието в Телец има време, рано е още да свързваш въпросните случки с него. То означава ново начало в сферата на осми дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Vision

• 3523
« Отговор #39 -: Април 14, 2011, 01:09:48 am »

Няма такова нещо, Вижън. Не е вярно, че добрите хора умират от рак, а лошите - доживяват до дълбока старост или имат лека смърт. Аз винаги съм приемала баща си за добър човек, а майка си - за жена, която си има своите "трески за дялане". И двамата починаха от рак. А до новолунието в Телец има време, рано е още да свързваш въпросните случки с него. То означава ново начало в сферата на осми дом.

да бе, ясно..ама понеже говорихме за смърт и т.н...ето сега се прибра брат ми и ми каза..
този вид роднини по кой дом са ми?? /на брат ми на жена му- баща/