е, в 8 има пари и на другите- проектчета, движение на чужди парични маси, и много подходящ период за медитации и факсове от главния мозък
- задавайте въпросите си на МАг вижън 
разбра се днес какво е и защо е в осми дом..май съм споменавала за бащата на снахата, овен..наскоро получи нещо като инсулт, но не съвсем, пооправи се, но беше много отпаднал..миналата година есента пак не беше добре, изследваха му простатата, увеличена, ама не чак толкова..сега мислеха, че от простата му е станало това като инсулт, дето обаче така и не ми се изясни каква диагноза са му поставили и дали въобще...пак бяха последната седмица по разни изследвания, защото не се оправя и днес са му поставили окончателна диагноза- рак на костите с разсейки навсякъде, терминален стадии..жалко, много кротък и добър човек е..

разбрах и за една друга овенка, че са я приели по спешност със силни болки и са и извадили жлъчката /не ми е близка/..тя пък е гаднярка, манипулаторка и лъжкиня..тя ще се оправи, а добрия човечец, който цял живот е бъхтил и сега е пенсионер от две години, взместо да си поживее малко и да се порадва на внуците си отива..
наистина не разбирам защо така става, освен ако наистина оттатъка не е по- хубаво и добрите хора си отиват, а ние, останалите оставаме тук, за да се мъчим още..