Ами гледай производните домове - брат ти е по 3-ти дом, неговата жена е 7-ми от 3-ти, а нейния баща е 10-ти от 7-ми от 3-ти дом. Стана сложно, ама ти си умна жена, ще разбереш! 
много съм умна, няма що..винаги се чудя за тези домове..май се пада да е по мой шести дом..

нали другата му дъщеря на този човек роди близнаци януари месец..още не ги е виждал на живо, само по скайп..щяха да ходят на кръщене лятото, но..просто не е честно, яд ме е..иначе дори му завиждам..моето отношение към смъртта е леко ''ненормално''..не е лошото това, че ще умре, лошото е, че няма да си поживее още, да си почива тук..той вече нямаше работа и задължения- отидоха си и те на село, купи си кон, голямата му мечта- кон за яздене..иначе той самия казва, че живота му е като назаем, защото преди повече от 30 години трамвай го е помлял и го е влачил, не са му давали да оцелее, но е оцелял, отгледал си е децата, работил е здраво..сега трябваше да се наслаждава на старините си..това е патриотизъм- да се пенсионираш и да умреш, за да спестиш пенсията си на държавата.. :angry: яд ме е просто..