Здравей Гост

Новолуние 3 Май 2011

• 115 Отговора
  • 14447 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Новолуние 3 Май 2011
« Отговор #40 -: Април 14, 2011, 01:14:02 am »

Няма такова нещо, Вижън. Не е вярно, че добрите хора умират от рак, а лошите - доживяват до дълбока старост или имат лека смърт. Аз винаги съм приемала баща си за добър човек, а майка си - за жена, която си има своите "трески за дялане". И двамата починаха от рак. А до новолунието в Телец има време, рано е още да свързваш въпросните случки с него. То означава ново начало в сферата на осми дом.

да бе, ясно..ама понеже говорихме за смърт и т.н...ето сега се прибра брат ми и ми каза..
този вид роднини по кой дом са ми?? /на брат ми на жена му- баща/

Ами гледай производните домове - брат ти е по 3-ти дом, неговата жена е 7-ми от 3-ти, а нейния баща е 10-ти от 7-ми от 3-ти дом. Стана сложно, ама ти си умна жена, ще разбереш!  :P
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
« Отговор #41 -: Април 14, 2011, 01:17:34 am »
наистина не разбирам защо така става, освен ако наистина оттатъка не е по- хубаво и добрите хора си отиват, а ние, останалите оставаме тук, за да се мъчим още..

аз невярващата, вярвам че там е по-добре, каквото и да значи това

*

Vision

• 3523
« Отговор #42 -: Април 14, 2011, 01:28:53 am »

Ами гледай производните домове - брат ти е по 3-ти дом, неговата жена е 7-ми от 3-ти, а нейния баща е 10-ти от 7-ми от 3-ти дом. Стана сложно, ама ти си умна жена, ще разбереш!  :P

много съм умна, няма що..винаги се чудя за тези домове..май се пада да е по мой шести дом.. :-\
нали другата му дъщеря на този човек роди близнаци януари месец..още не ги е виждал на живо, само по скайп..щяха да ходят на кръщене лятото, но..просто не е честно, яд ме е..иначе дори му завиждам..моето отношение към смъртта е леко ''ненормално''..не е лошото това, че ще умре, лошото е, че няма да си поживее още, да си почива тук..той вече нямаше работа и задължения- отидоха си и те на село, купи си кон, голямата му мечта- кон за яздене..иначе той самия казва, че живота му е като назаем, защото преди повече от 30 години трамвай го е помлял и го е влачил, не са му давали да оцелее, но е оцелял, отгледал си е децата, работил е здраво..сега трябваше да се наслаждава на старините си..това е патриотизъм- да се пенсионираш и да умреш, за да спестиш пенсията си на държавата.. :angry: яд ме е просто..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Stella

• 7765
« Отговор #43 -: Април 14, 2011, 01:41:59 am »

Ами гледай производните домове - брат ти е по 3-ти дом, неговата жена е 7-ми от 3-ти, а нейния баща е 10-ти от 7-ми от 3-ти дом. Стана сложно, ама ти си умна жена, ще разбереш!  :P

много съм умна, няма що..винаги се чудя за тези домове..май се пада да е по мой шести дом.. :-\
нали другата му дъщеря на този човек роди близнаци януари месец..още не ги е виждал на живо, само по скайп..щяха да ходят на кръщене лятото, но..просто не е честно, яд ме е..иначе дори му завиждам..моето отношение към смъртта е леко ''ненормално''..не е лошото това, че ще умре, лошото е, че няма да си поживее още, да си почива тук..той вече нямаше работа и задължения- отидоха си и те на село, купи си кон, голямата му мечта- кон за яздене..иначе той самия казва, че живота му е като назаем, защото преди повече от 30 години трамвай го е помлял и го е влачил, не са му давали да оцелее, но е оцелял, отгледал си е децата, работил е здраво..сега трябваше да се наслаждава на старините си..това е патриотизъм- да се пенсионираш и да умреш, за да спестиш пенсията си на държавата.. :angry: яд ме е просто..

Е, хайде! Извлачил си е кръста тука на земята... а ти откъде знаеш, че е щял да си почива до края на земния си път? То на някои хора не им е дадено да си почиват. Дано не се мъчи много човечеца, да си отиде по-бързо.

Вижън и аз като тебе разсъждавам така, сякаш има живот и нататък. И когато правя нещо или вземам важни морални решения изхождам не само от земните измерения, а така сякаш има живот и след този (независимо дали ще се преродим отново тук на земята или в друго измерение) аз вярвам, че има една непрекъсната нишка на кармата. И винаги държа на прицела на вниманието си въпросът за причинно-следствени взаимовръзки и взаимоотношения. Управителят на моя 1-ви дом е на К8. От малко дете са ме привличали въпросите за "живота и смъртта".
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #44 -: Април 15, 2011, 12:44:20 am »
при мен опозира натален уран, управител на 7-ми дом :P

*

Vision

• 3523
« Отговор #45 -: Април 15, 2011, 02:17:53 am »

Е, хайде! Извлачил си е кръста тука на земята... а ти откъде знаеш, че е щял да си почива до края на земния си път? То на някои хора не им е дадено да си почиват. Дано не се мъчи много човечеца, да си отиде по-бързо.

Вижън и аз като тебе разсъждавам така, сякаш има живот и нататък. И когато правя нещо или вземам важни морални решения изхождам не само от земните измерения, а така сякаш има живот и след този (независимо дали ще се преродим отново тук на земята или в друго измерение) аз вярвам, че има една непрекъсната нишка на кармата. И винаги държа на прицела на вниманието си въпросът за причинно-следствени взаимовръзки и взаимоотношения. Управителят на моя 1-ви дом е на К8. От малко дете са ме привличали въпросите за "живота и смъртта".

нямам усещането, че му е дошло времето..днес са били за второ мнение на друго място..дано първото мнение да е грешка по ретро мерк..случайно после чух за жената на един колега, на която преди години са открили рак..от четири различни места им казват, че има рак, на петото им казват, че това са глупости..жената е жива и здрава и досега..знам, че това може да е фазата на отричането, но ще видим..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #46 -: Май 03, 2011, 01:28:32 pm »
И квооооо? :blink: :rolleyes:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #47 -: Май 03, 2011, 01:53:46 pm »
мани-мани, наспах се тази нощ, довечера ще видим - ще обикалям като сомнамбул или ще се кекся  ;D - ама баааш върху Венерата...
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #48 -: Май 03, 2011, 04:46:57 pm »
Хайдеее, мина новолунието! Почвайте да си пожелавате желания по Телец!  :97:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #49 -: Май 03, 2011, 05:03:34 pm »

Добре е да се напишат пожеланията... ;D , да хванат повече декиш...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #50 -: Май 03, 2011, 05:07:17 pm »

Добре е да се напишат пожеланията... ;D , да хванат повече декиш...
Пожелавам си хармония, любов, пари...абе- телешко блаженство да е ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Май 03, 2011, 05:20:32 pm »

Пожелах си инат за да успея  , сигурност , хармония и още нещо.... :blink:

А за Вас едни красиви цветя...по Венера!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #52 -: Май 03, 2011, 05:24:06 pm »

Пожелах си инат за да успея  , сигурност , хармония и още нещо.... :blink:

А за Вас едни красиви цветя...по Венера!
;D...Ината го имам, от слънцето- знаеш ли колко е лошо ;D ;D ;D, разумът те съветва да се откажеш, обаче нещото вътре не дава :P

*

tara

• *
  • 85
  • няма такава
« Отговор #53 -: Май 03, 2011, 05:27:52 pm »
Имам  луна , познато ми е чувството , като усещане... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Май 03, 2011, 05:30:09 pm »
И на мен ми е познато това чувство, но не е достатъчно сякаш , за да стигнем до там за където сме тръгнали.А телеца си е доста инат и винаги знае за къде пътува , ако не знае посоката не тръгва! :blink:

« Отговор #55 -: Май 03, 2011, 06:10:53 pm »
Новолунието попада в моя 8 дом,прави точен квадрат с Марс упр.на седми дом в хороскопа ми и опозиция с Уран упр. на 5 дом ,лошото е, че двете планети /марс и уран/ са в квадрат т.е получава се Т-у квадрат с акцент - 2-8-10 дом. Задействането им с новолунието не знам какво ще донесе,надявам се да е поносимо.
И все пак е новолуние да си напишем желанията по Телец. :blink:

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
« Отговор #56 -: Май 03, 2011, 06:49:18 pm »
 :blink: Здравейте .Днес новолунието съвпада с рождения ден на съпруга ми и си позволявам да Ви задам 1въпрос?На всеки отзовал се ще бъда мн.благодарна.Знаете че съм новак и нямам знанията които ми трябват да си отговоря на това което ме вълнува.Та въпросът ми е следният-Ще успее ли съпруга ми най-после да  се сдобие с постояна работа .В момента е на тр.борса и обезщетението му изтича на 13.05.2011.Роден на 03.05.1958 в гр.Бургас в 13.30ч.Предварително благодаря.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #57 -: Май 03, 2011, 07:00:25 pm »
Много съжалявам Деа, дано да греша, все пак
хорара десйтва за кратък период до около 3 мес.,
но като че ли няма да има промяна на ситуацията,
Луната не прави мажорни аспекти....
Дано се променят нещата след това и ЧРД
Естествени минерали и амулети

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #58 -: Май 03, 2011, 07:12:54 pm »
Оф, аз без ЗЕТ-а не се оправям много много, ма според мен ми прави точен тригон на Юпитера и точен секстил на Марса - и двете планетки силно засегнати от транзита на Сатурн с квадратури, в натала в точна и изобщо единствена опозиция.
Новолунието в 6, Юпи втори, управител на втори, Марс осми управител на пети...а Слънце и Луна управители на 9-и....

« Отговор #59 -: Май 03, 2011, 07:23:27 pm »
:blink: Здравейте .Днес новолунието съвпада с рождения ден на съпруга ми и си позволявам да Ви задам 1въпрос?На всеки отзовал се ще бъда мн.благодарна.Знаете че съм новак и нямам знанията които ми трябват да си отговоря на това което ме вълнува.Та въпросът ми е следният-Ще успее ли съпруга ми най-после да  се сдобие с постояна работа .В момента е на тр.борса и обезщетението му изтича на 13.05.2011.Роден на 03.05.1958 в гр.Бургас в 13.30ч.Предварително благодаря.

Деа, мисля че на мъжът ти ще му е необходима някаква допълнитела квалификация. МОже да е свързано с допълнително обучение и нови цели. Новолунието му се пада в 9ти дом, в солара е акцентиран 10-ти - новите цели. Имал е  марсово завръщане на 1.03. в 3ти дом. Транзитът на Санурн във 2ри ще затрудни приходите му и вероято докато се намира във везни ще му се наложи да направи компромиси. Не виждам особена динамика в хороскопа, но соларното новолуние е много добър стимул. След около 6 месеца прогр Луна ще направи съвпад с Юпитер във втори дом. Да, това е доста далече, но не виждам скоро /до 3 месеца/ да има някакво друго развитие.  Прогр Луна в момента е съвпаднала с прогр Асцендент - ще му се наложи отново да преоткрива себе си.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.