Здравей Гост

Черна пропаганда, манипулации, интриги

• 198 Отговора
  • 28775 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Черна пропаганда, манипулации, интриги
« Отговор #60 -: Април 19, 2011, 03:00:23 am »
Ми така де, ко да правя като съм избрана?... :49:
 :tongue2: :tongue2: :tongue2: :29:

*

abroad

• 2187
« Отговор #61 -: Април 19, 2011, 03:00:43 am »
Когато се държа свински, аз съм много наясно, че се държа свински. И се учудвам единствено на конкретните последици - що тия, а не ония.

ако, например, си решила да смениш "посоката" идва период на изпитание, който да провери, дали ти е вярна и "твоя си" или не...ако устоиш е твоята, ако не е ясно - търсиш и сменяш пак ;D

Е то сега ще излезе, че човешкото общество се държи хептен на светикрепки - демек хаос и безумие навсякъде, щото няма никаква логика и резон в нищо?

засега е това, после ще поддържаме всякакви проповеди за края на света...неслучайно

*

Vision

• 3523
« Отговор #62 -: Април 19, 2011, 03:05:46 am »

...и не забравяйте, че аз през квото мина, мине не мине време и после и останалите.  :19:

няма как, не ползвам фейсбук.. :P
иначе си представям за какво говориш, имам подобни опитности..вече не се вълнувам покрай тях и аз..

;D

Девойки, ние си имаме петел на място, от мен да го знаете!  :-[

кой т'ва, Мосю Жином ли?? :rolleyes:
нали беше обещала да вадиш инфо покрай солара, излъга ли ни.. :rolleyes:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

kaily

• 5145
« Отговор #63 -: Април 19, 2011, 03:11:20 am »
естествено че ви излъгах  :49: :85:

Сърча е прикривач, отде да му имам данните, той така умело се е прикрил, че и той самият не знае вече истинската си възраст, камо ли подробности.

*

Vision

• 3523
« Отговор #64 -: Април 19, 2011, 03:15:38 am »
естествено че ви излъгах  :49: :85:

Сърча е прикривач, отде да му имам данните, той така умело се е прикрил, че и той самият не знае вече истинската си възраст, камо ли подробности.

преди десет години не е бил толкова голям прикривач, не се прави..сега излъга пак.. ;)

и какво става у ФБ, викаш..нещо интересно има ли??

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Stella

• 7765
« Отговор #65 -: Април 19, 2011, 03:40:07 am »
Мерка ми си е наред, не го пипайте, харесвам си абсолютно точния му тригон с Уран.
Пък като голата истина не помага, ще почна и аз да манипулирам, тук май съм добре поставена - Плутон, управител на асцендент и 12, в съвпад с МЦ и северен възел откъмто 10-и...то се е видело, че в тоя ми живот с голата истина напред нема просперирам, минавам на тъмна гадна манипулация вече.  :-X

Положителния аспект е помощ свише, по-добре, че има само положилни аспекти, това те пази от ЛОША СЛАВА. Може да няма признание, но поне няма резил. Положителните аспекти създават впечатление за изрядност и те карат да се осланяш на тях, но това пак не променя факта, че е детронирана планетата- управител на МЦ. А ако искаш слава и повишаване на общестевения имидж, ще трябва да смениш МЦ-то, демек държавата. ;D

Тук пак не говорим за това кой е бил крив и кой прав, а за това кой какъв образ има в очите на обществото и как го постига - лесно или трудно.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

kaily

• 5145
« Отговор #66 -: Април 19, 2011, 03:55:56 am »

преди десет години не е бил толкова голям прикривач, не се прави..сега излъга пак.. ;)

Е да, ама аз преди 10 години не бех астролог  ;D...не че сега съм де... :-[

*

kaily

• 5145
« Отговор #67 -: Април 19, 2011, 03:57:02 am »
Добре де, сменям държавата, така и така от 2 години само с това се занимавам.  ;D

Само кажи къде да ида?

« Отговор #68 -: Април 19, 2011, 05:03:50 am »
Дето се вика "Пази Боже сляпо да прогледне". Не им отваряй очите за истината, щом не искат да я приемат.
Меркурий е ретро (знам, че повтарям предишни мнения), стават недоразумения в такъв период. Ще тръгне директен и нещата ще се изяснят... Но знам колко е неприятно - теб, човекът, който казва истината, да те изкарат, че лъжеш. Съчувствам ти. Опитай да не го взимаш навътре (въпреки че на мен ми е било много трудно да не го взимам навътре, когато съм била в това положение). Не си струват, щом се съмняват толкова лесно в теб.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #69 -: Април 19, 2011, 05:10:52 am »
Но знам колко е неприятно - теб, човекът, който казва истината, да те изкарат, че лъжеш.

Много е неприятно наистина, и аз съм го изживявала, при това неведнъж.
Но уроците се повтарят - днес ще кажеш истината и ще те изкарат лъжец, утре току виж си решил да излъжеш и ще приемат лъжата за истина. Колелото се върти...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #70 -: Април 19, 2011, 05:15:37 am »
Дето се вика "Пази Боже сляпо да прогледне". Не им отваряй очите за истината, щом не искат да я приемат.

А, много правилно го рече! ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #71 -: Април 19, 2011, 03:06:13 pm »
Добре де, сменям държавата, така и така от 2 години само с това се занимавам.  ;D

Само кажи къде да ида?

Кайли, не ме слушай, не виждаш ли, че те изпитвам...И най-вече се шегувам. Ти отдавна си научи урока, мисля! А той е, че където и да се пренесеш да живееш, няма да бъдеш добре, докато не намериш пътя към своята вътрешна хармония. Иначе, не в чужда държава, ами и на друга планета отидеш, пак ще си недоволна...Тука сме избрали да се родим и ако нямаме показатели за емиграция в хороскопа си, тука ще си умрем....Важното е как ще изберем да изживеем времето между раждането и смъртта, не толкова къде.  :wub:

*

kaily

• 5145
« Отговор #72 -: Април 19, 2011, 04:27:03 pm »
Бе как да немам, пълна съм с показатели за емиграция!
То по тая логика всеки е избрал да се роди някъде и да си наляга парцалите да стои там, ми аз съм избрала планетата земя в крайна сметка, е я колко е - земя като една човешка длан.  ;D

И работите тръгнаха още от началото на март, та не бъркам Мерка ретро хич.

По-скоро наистина ми е интересно дали не се носи нещо из въздуха, така че заблудите да стават масово насам натам. Като грипа - като се разболееш и влезеш из гугъла да дириш симптомите и колко са другите болни, че да си свериш часовника грип ли е или лично теб нещо те е подхванало.

хм...аз с тоя Плутон горе със СЛВ, много често ми се случва като аз страдам от нещо да се окаже, че страданието е всеобщо.
Кой знае, може пък за ми е писано аз да чистя авгиевите обори. мамка му

*

Stella

• 7765
« Отговор #73 -: Април 19, 2011, 04:43:23 pm »
хм...аз с тоя Плутон горе със СЛВ, много често ми се случва като аз страдам от нещо да се окаже, че страданието е всеобщо.
Кой знае, може пък за ми е писано аз да чистя авгиевите обори. мамка му

Ми, не просто Плутон в съвпад със СЛВ надушва "болните" места на обществото и се мъчи да ги изокорени и за целта трябва да започне най-напред от себе си. :P

*

kaily

• 5145
« Отговор #74 -: Април 19, 2011, 04:54:45 pm »
Ама знам бе мила, що си мислиш, че не знам.
Цял живот само това правя.
Ако мислиш, че ми е кеф, си в дълбока заблуда. По едно време се бях кръстила ЧИСТАЧЪТ в едни клубове. Хората живот си живеят, аз надушвам, бъркам с пръст в раната, псуват ме, овикват ме, мразят ме, аз чистим и се потим.

Искам да си поживея малко. Време ми е вече. Пенсионирам се!  :49:

*

Stella

• 7765
« Отговор #75 -: Април 19, 2011, 05:28:29 pm »
Ама знам бе мила, що си мислиш, че не знам.
Цял живот само това правя.
Ако мислиш, че ми е кеф, си в дълбока заблуда. По едно време се бях кръстила ЧИСТАЧЪТ в едни клубове. Хората живот си живеят, аз надушвам, бъркам с пръст в раната, псуват ме, овикват ме, мразят ме, аз чистим и се потим.

Искам да си поживея малко. Време ми е вече. Пенсионирам се!  :49:

Нйе, не мислА, че ти е кеф. Кармата иска работа :-[
Ти си вторият човек, когото познавам със съвпад на СЛВ с Плутон. Баща му обявен за враг на народа, а той издигнат до пост зам.министър на здравеопазването по времето на синьото управление (мой учител). Неговата обществена функция беше да разруши старата структура, а след него други да съзиждат. Тази роля не е никак благодарна. Излезе му прякор "Терминаторът", а той "Душко-добродушко". Човекът си тръгна разочарован от управлението, защото управляващата върхушка е склонна бързо и лесно да "пожертва" такива хора - те стават изкупителна жертва на народното недоволство...Негови са думите: "Все пак някой трябва да свърши "мръсната" работа. Тъжно е, но е така". Това са лешоядите на обществото, които подобно на онези в природата, го прочистват от болестотворни организми и зарази и в този смисъл вършат безценна работа.  Горкият човечец и той така ки мечтаеше: "Искам най-после да се пенсионирам и да бъда рентиер". ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #76 -: Април 19, 2011, 05:37:19 pm »
Неговата обществена функция беше да разруши старата структура, а след него други да съзиждат. Тази роля не е никак благодарна....Негови са думите: "Все пак някой трябва да свърши "мръсната" работа. Тъжно е, но е така". Това са лешоядите на обществото, които подобно на онези в природата, го прочистват от болестотворни организми и зарази и в този смисъл вършат безценна работа.  

Малиии, се едно за мен говориш! Направо се изприщих. А при мен тоя съвпад е и на МЦ на всичко отгоре.
Обаче аз май му намерих цаката .... чистя ама не ядейки мърша, ми пропускайки светлината.  :25:
Тая светлина има нужда от хора, де да я свалят на земята, та тя да си върши работата. Ако стана проводник на светлина, пак ще чистя, ама ще витая в светлина и няма се занимавам с никаква мърша конкретно!
Чат ли си....бе много съм гявол  :72:

*

Stella

• 7765
« Отговор #77 -: Април 19, 2011, 05:43:09 pm »
Неговата обществена функция беше да разруши старата структура, а след него други да съзиждат. Тази роля не е никак благодарна....Негови са думите: "Все пак някой трябва да свърши "мръсната" работа. Тъжно е, но е така". Това са лешоядите на обществото, които подобно на онези в природата, го прочистват от болестотворни организми и зарази и в този смисъл вършат безценна работа.  

Малиии, се едно за мен говориш! Направо се изприщих. А при мен тоя съвпад е и на МЦ на всичко отгоре.
Обаче аз май му намерих цаката .... чистя ама не ядейки мърша, ми пропускайки светлината.  :25:
Тая светлина има нужда от хора, де да я свалят на земята, та тя да си върши работата. Ако стана проводник на светлина, пак ще чистя, ама ще витая в светлина и няма се занимавам с никаква мърша конкретно!
Чат ли си....бе много съм гявол  :72:

Така мисля, трябва да си много чист човек, за да останеш недосегаем в цялата тази мръсотия...за да не полепва по тебе, трябва да бъдеш светъл. И понеже "подобното привлича подобно", нямаш друг избор, освен да се обградиш със светлината.

*

Uran

• 6041
« Отговор #78 -: Април 19, 2011, 05:48:18 pm »
Кайли, повечето хора сме материално ориентирани като голяма част от нас (тук вече ще изключа себе си) приемат като поза и опит за месиянстване защитата на духовната част от битието ни. Духовността се приема като ненужна жертва. (Виж историята на християнството!)
Сработват им мехнизмите на самозащита ;D. Много фарисейщина и лъжепророци е имало и има та ...за това е тази мнителност и агресивност.

*

kaily

• 5145
« Отговор #79 -: Април 19, 2011, 06:03:59 pm »
Стела го каза много добре - некои немаме друг избор да оцелеем, освен да се обградим със светлина! Аман от мърша!!!!

Пък пет пари не трябва да давам какво мислят хората, светлината е важна - имаш ли я, и 2012 ще преживееш. Само трябва да се докопаш до достъп до светлината и после да се държиш за нея. Друго спасение няма.