Здравей Гост

Черна пропаганда, манипулации, интриги

• 198 Отговора
  • 28813 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Черна пропаганда, манипулации, интриги
« Отговор #120 -: Април 20, 2011, 04:01:13 pm »
Ако не пристигне нито един, значи са глухи всичките. На викача съвестта му е чиста, той си е свършил мисията, да му мислят глухите.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #121 -: Април 20, 2011, 04:13:09 pm »
Не знам какво става, ако не пристигне ни един, не ми се е случвало.
На теб случвало ли ти се е или разсъждаваш принципно?  :blink:

Цитат
На викача съвестта му е чиста, той си е свършил мисията

Абсолютно!!! Работата е свършена, каквото трябва, е направено, да става каквото ще!

*

Stella

• 7765
« Отговор #122 -: Април 20, 2011, 04:16:11 pm »
Думите имат огромно значение и който е осъзнал това е научил много.  :08:

Такова е и посланието на клипа по-долу

СИЛАТА НА ДУМИТЕ: http://vbox7.com/play:66e0a3ef

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #123 -: Април 20, 2011, 04:21:40 pm »
Кайли, би ли ми отговорила на следния въпрос? "Ако трябва да организираш кампания, чрез която много бързо да събереш пари, поради тежка диагноза и за лечението на близък човек (пу-пу! да пази Господ!) отново ли така няма да си подбираш думите? И защо?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

kaily

• 5145
« Отговор #124 -: Април 20, 2011, 04:34:10 pm »
Кой ти е казал, че не си подбирам думите?  :o
В началото бе словото. Процесингът отделя 90% от вниманието си именно на думите. Аз непрекъснато вървя из нета и хитам за дефинициите на думите, защото думите са по-важни от реалността, ако пред теб стане катастрофа, ще прочетеш първо думите във вестника, хората са отвикнали да наблюдават очевидното и вярват на думите.

*

Stella

• 7765
« Отговор #125 -: Април 20, 2011, 04:43:02 pm »
Кой ти е казал, че не си подбирам думите?  :o
В началото бе словото. Процесингът отделя 90% от вниманието си именно на думите. Аз непрекъснато вървя из нета и хитам за дефинициите на думите, защото думите са по-важни от реалността, ако пред теб стане катастрофа, ще прочетеш първо думите във вестника, хората са отвикнали да наблюдават очевидното и вярват на думите.

Разбрах! Аз пък много мразим някой да ме плаши с края на света и с 2012 и с това как ще отида на едно лошо място, ако не слушкам!
И да ти кажа, ако някой прекали със "заплахите", ще взема пък нарочно да не си мия зъбките...и даже ще си измисля философия, за да не го правя.
Като ти дадат лимон - правиш си от него лимонада, щото то и в постоянен страх от наказание не се живее...Това по принцип го казвам.

*

kaily

• 5145
« Отговор #126 -: Април 20, 2011, 05:14:07 pm »
Ми всеки си подбира от думите, което му кънти съзвучно.  ;D

Аз не плаша с 2012, аз винаги, от 2001 година съм твърдяла, че идва краят на света ТАКЪВ КАКЪВТО ГО ПОЗНАВАМЕ!
И трябва да се подготвим за новия ред и за новите вибрации.
Къде видя плашене?  :P

*

Diyana

• 2705
« Отговор #127 -: Април 20, 2011, 05:19:02 pm »
Не знам какво става, ако не пристигне ни един, не ми се е случвало.
На теб случвало ли ти се е или разсъждаваш принципно?  :blink:

Мхм, случвало ми се е. И какво да става, стане веднъж, па втори път и накрая, като се размисля, си намислям, че нещо във викача не е читаво. Чисто статистически, пО е лесно да смениш своя си начин на викане - вземеш примерно па ръкомахаш или рисуваш картинки, отколкото да чакаш да прочуят глухите. И по-малко време отнема.

И мисията на Ошо, според както я разбирам, не е във викането per se, а в извикването на едного.
« Последна редакция: Април 20, 2011, 05:26:39 pm от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

kaily

• 5145
« Отговор #128 -: Април 20, 2011, 05:28:10 pm »
Че аз не викам. От време навреме само се обаждам. И то писмено... :85:
И при мен идват, при теб що не идват не знам...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #129 -: Април 20, 2011, 05:36:48 pm »
Че аз не викам. От време навреме само се обаждам. И то писмено... :85:
И при мен идват, при теб що не идват не знам...

изнесох на светло един факт - и го направих с принт скрийн, демек го показах гол голеничък. И кво, голата истина не понесе и мен ме обвиниха в лъжа - че съм излъгала за голата истина, която я поднесох с факти. Хората просто си затвориха очите и решиха, че фактите не говорят, а аз лъжа. Направо се изумих.

И кой дойде :blink:? Освен мене, де и още десетина девойки и младеж от този форум, имам предвид. В "онова пространство" прогледна ли някой?

« Отговор #130 -: Април 20, 2011, 05:40:23 pm »
Нека да се включа и аз в тази тема.........И да се изключа!  :P :haha:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
« Отговор #131 -: Април 20, 2011, 05:43:35 pm »
Това не е викане, а, както сама ме посъветва, изнасяне на голи факти под формата на картинка.
 ;D
А нещата там още се развиват. То първо се посади семенце, после се чака да покълне и така по реда си.
Развитието е свързано с време, търпение му е майката.
Или семенцето е посято където трябва и ще роди плод, или съм го засяла на гола скала. За разлика от очеизвадното в реалния свят, за ония светове трябва по-друго вътрешно зрение, пробвам да виждам, но не винаги става, понякога и аз недоглеждам почвата.
Ще поживеем, ще видим. При всички случаи наблюдението е интересно и много поучително.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #132 -: Април 20, 2011, 05:52:02 pm »
Това не е викане, а, както сама ме посъветва, изнасяне на голи факти под формата на картинка.
 ;D

Е, да, дума да няма, съвсем е различно. Не им казваш, "Еххте си майката", а им рисуваш кукиш на картинка. ;D

Някои неща стават все по-хубави с времето, именно щото не се променят :kissd:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #133 -: Април 20, 2011, 05:58:56 pm »

За голите факти, Кайли, някои, на които не им стиска, просто си затварят очите и ушите, дори ако им ги навириш под носа! Просто отричат съществуването им.
И аз неведнъж съм била поставяна в ситуации, в които честността се наказва, а се вярва на лъжкинята, при това лъжата се аплодира. Покрай вроденото си чувство за ред и справедливост се сдобивах само с ритници отзад, нищо повече. Сега вече нямам никакво желание да показвам комуто и да било "пътя и истината", нека сами го открият, а пък и техният път може да е изтъкан от лъжи - това също е избор, всеки си избира средствата и начините.

Не им казваш, "Еххте си майката", а им рисуваш кукиш на картинка. ;D

Точно така!  ;D Да затапим простака с простотия, но поднесена по интелигентен начин. Вчера, между другото, бях поставена в такава ситуация с едни банкови служителки, на това му се вика байганьовщина и тъпотия.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #134 -: Април 20, 2011, 06:30:19 pm »
Абе девойки, всеки си има своя си истина, сами го казахте.
Светът само и с това се занимава - бие се с истини.
А истината е една за мен, пък за вас не знам.
Светлината. Това е истината.
Колкото по-близко нещо вибрира до светлината, толкова по-силна е неговата истина.
Защото истините не са равностойни. Невъзможно е истината на любовта и взаимното уважение да е равностойна на истината на пияницата, биещ жена си за кеф.

*

kaily

• 5145
« Отговор #135 -: Април 20, 2011, 06:45:54 pm »
Много хубаво видео за силата на думите.

http://www.youtube.com/watch?v=Hzgzim5m7oU&feature=share

*

Stella

• 7765
« Отговор #136 -: Април 20, 2011, 07:02:19 pm »
Нека да се включа и аз в тази тема.........И да се изключа!  :P :haha:

:haha:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #137 -: Април 20, 2011, 07:06:14 pm »

За голите факти, Кайли, някои, на които не им стиска, просто си затварят очите и ушите, дори ако им ги навириш под носа! Просто отричат съществуването им.
И аз неведнъж съм била поставяна в ситуации, в които честността се наказва, а се вярва на лъжкинята, при това лъжата се аплодира. Покрай вроденото си чувство за ред и справедливост се сдобивах само с ритници отзад, нищо повече. Сега вече нямам никакво желание да показвам комуто и да било "пътя и истината", нека сами го открият, а пък и техният път може да е изтъкан от лъжи - това също е избор, всеки си избира средствата и начините.

И от тук насетне следва онзи път по който липсват тръни.....липсват удари и спираш да се вълнуваш от черна пропаганда,манипулации,интриги..... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #138 -: Април 20, 2011, 07:15:06 pm »
Такова нещо като "истина на някой си" не съществува.Истината е една.Всичко друго са гледни точки.  :mellow:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #139 -: Април 20, 2011, 07:29:45 pm »
И от тук насетне следва онзи път по който липсват тръни.....липсват удари и спираш да се вълнуваш от черна пропаганда,манипулации,интриги..... :blink:

Така е, Марайче. Ритниците спряха в момента, в който се оттеглих от бойното поле и вече никому нищо не искам да доказвам, сляпото не ще прогледне. А този, който не вижда по-далеч от високо вдигнатия си нос, рано или късно ще се спъне, няма начин.
За мен е по-важно да следвам моята вътрешна истина - това, което ми диктува сърцето и което считам за редно, а не каквото се очаква от мен.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.