Здравей Гост

Пълнолуние 15 юни 2011 с десерт затъмнение

• 117 Отговора
  • 17280 Прегледи
Re:Пълнолуние 15 юни 2011 с десерт затъмнение
« Отговор #100 -: Юни 16, 2011, 07:44:16 am »
ето започваше така....

Човек забравя всеки миг
и си измисля нова памет...
И облаци сме ние,
а животът е дъжда...
И кой е вникнал всъщност
в нашите съдби?
И кой ги е измерил с истинското време?
И кой от всички сънища ще бъде
нашето пробуждане?
При старците се спрях, за да потърся отговор
на вечните въпроси...
Но колко струват думите, родени в самота?
Прочетох много книги-много ли разбрах?
И колко от това, което съм видял,наистина съм го видял?
О, всичките велики формули
са само прах
и думите на мъдреците-
само плач сиротен.
А истината е ветрец-отлита тя
и само ехото я произнася....

следва продължение...някога, за съжаление не мога да намеря стиха дори и  в Google... :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #101 -: Юни 16, 2011, 07:45:15 am »
Благодаря, Марая!  :wub:...Интуиция.... Точно търсех нещо старо, но не забравено за да го напиша за теб... Но не го намирам за момента. От Иван Методиев е...

:kissd:

http://www.youtube.com/watch?v=ok3eHAloBjg

Нека продължим и ИСКАМЕ....Да пея за любовта никога не е достатъчно,
винаги е нужно повече,
за да ти кажа, че
няма по-красиво нещо,
по-красиво нещо от теб,
единствена, каквато си,
необятна, когато искаш,
благодаря ти, че съществуваш!

Как така не отминава с годините
 :blink: :wub:

бъди искана обичана и желана..... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #102 -: Юни 16, 2011, 07:50:26 am »
Марая, ако обичаш дай някаква идея за пустия му Марс, голямо театро имам в картата, транзитен в опозе на натален, прогресивен на К5.... ДНЕС И УТРЕ, то днес вече мина де, ама гледам да шофирам по светлото тези дни и със съобразена скорост :mellow:
 i v dopylnenie stremq se da myl4a, t.e. da ne davam volq na ezika si, a mnogo mi se iska ;D

Няма да отключи събитие което очакваш...., след около 45 дни ще даде спусък...от теб зависи ще поемеш ли рикошета с любов....Аз мисля да.... ;) ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #103 -: Юни 16, 2011, 08:00:05 am »
Nadqvam se, dano se slu4at polojitelni ne6ta, a za sega 6te se opitvam da myl4a.....neka Ramazzoti da pee!!! :88:

P.S. namerih stiha i e v poezia. Leka, spokoyna i pylnolunna!

*

Марая

• 28287
« Отговор #104 -: Юни 16, 2011, 08:08:25 am »
Nadqvam se, dano se slu4at polojitelni ne6ta, a za sega 6te se opitvam da myl4a.....neka Ramazzoti da pee!!! :88:

BUONA NOTTE.... :wub: Grazie lei... :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #105 -: Юни 16, 2011, 08:11:09 am »
Дани , ще имаш внук.... ;D :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #106 -: Юни 16, 2011, 08:30:48 am »
Mnogo hubav stih, Maraja...mnogoplastov  :wub:

Стрелеца----там е луната----тя е устремена към бъдещето----
за теб е този стих Дани-ит :wub:

Какъв ритуал правиш сега?

Мир , смирение , любов! ХЕЛО , ИМАМ МИСЪЛ КОЯТО МОЖЕ И ТЕБ ДА ВРАЗУМИ-ПРИЕМИ ГО...НО ТИ НЯМАШ НАЦИОНАЛНА КАРМА...НЕПТУН НЕ ТИ Е В 12-ТИ ДОМ! :blink:

Не ми и трябва допълнително бреме като национална карма.

Не ти вярвам. Правиш ритуали. Сама го каза. И нямаш никакво намерение да се самоубиваш.
Не мисля, че като заплашваш Вселената, тя ще ти даде това, което искаш. Явно така си чела, ама можеш ли да я изиграеш, когато тя, дори и аз, знаем, че няма да го направиш?

Хело..... ;D ;D, СТРЛЕЦА НЕ МОЖЕ ДА СЕ САМОУБИЕ....ТОЙ Е ЖИВОТ....ТИ НЕ ГО ЛИ РАЗБРА... :57:СЮЖЕТ ЗА РОМАН ЛИ ТЪРСИШ!@ И ХИЧ НЕ МИ ДРЕМЕ ДАЛИ ВРВАШ ИЛИ НЕ И В КАКВО...АЗ СИ СВЪРШИХ РАБОТАТА...,А ТИ КОГА ЩЕ РАЗБЕРЕШ- СЕГА ИЛИ В ДРУГ ЖИВОТ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ....ЛЯГАМ СИ-БЛИЗНАКА МЕ РЕВНУВА МНОГО...КОГАТО ПИША ДО КЪСНО....ЛЕКА... :wub: ;)

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #107 -: Юни 16, 2011, 04:15:51 pm »
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/06/15/1106378_katastrofiraliiat_avtobus_bil_na_23_godini_enturtrans/
Катастрофиралият автобус бил на 23 години, "Ентуртранс" пое отговорност за инцидента (обновена в 13.30 ч.)
 :-X
Дали има връзка със затъмнението тази трагедия?
Отрежеш ли крилете на жената, тя ще полети на метла!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #108 -: Юни 16, 2011, 04:21:52 pm »
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/06/15/1106378_katastrofiraliiat_avtobus_bil_na_23_godini_enturtrans/
Катастрофиралият автобус бил на 23 години, "Ентуртранс" пое отговорност за инцидента (обновена в 13.30 ч.)

има връзка с неподържането на автобусният парк и безхаберието на някои хора, когато хукнат да гонят бързи пари  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #109 -: Юни 16, 2011, 04:55:57 pm »

има връзка с неподържането на автобусният парк и безхаберието на някои хора, когато хукнат да гонят бързи пари  ;)

голяма трагедия :( просто ужас!!! хората най-вероятно са тръгнали на почивка... и така и не са стигнали, малко са жертвите, но трагедията е пълна - дете сираче, 14г. момиче :(
проблема не във възрастта на автобуса, а в икономисване на части и консумативи, в корупцията при техническите прегледи... много неща са
и какво от това, че някои е виновен, когато имаме разбити животи и смъртни случай?

чудо е, че е станало през нощта и не през пиков ден.. нали онзи ден пътувах точно по тази магистрала, народа откачен фучи с над 160.. сещате се каква верижна можеше да стане

« Отговор #110 -: Юни 16, 2011, 05:17:15 pm »
Дани , ще имаш внук.... ;D :wub:
:o :o :o, noooooooooooooo, haide da e sled 2/3 godini.....hi4 ne mi se stava baba o6te, no znam, 4e byde6tata snaha samo za bebeta govori, no za bebetata na priqtelite im.......... O, BOJE!!!
Haide tazi ve4er po/kysno 6te pi6a, 4e sym na rabota...Begam

*

sunrain

• 6710
« Отговор #111 -: Юни 16, 2011, 05:20:41 pm »

Да, и много висока цена трябва да платят сега тези семейства.
Такива морги се движат по пътищата, никой не се вълнува, до следващия път, когато пак обявим ден на национален траур.

Не са малко жертвите, Феъри...
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #112 -: Юни 16, 2011, 05:26:45 pm »

Да, и много висока цена трябва да платят сега тези семейства.
Такива морги се движат по пътищата, никой не се вълнува, до следващия път, когато пак обявим ден на национален траур.

Не са малко жертвите, Феъри...

имах предвид, че можеше да стане мазало - представи си същия инцидент, на същото място август месец на обяд?!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #113 -: Юни 16, 2011, 05:37:25 pm »
Права си. Те колко хора си отидоха нелепо вече, дано няма по-зле, дето казваш. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #114 -: Юни 16, 2011, 06:11:30 pm »

parla con meeeee
parla mi di teee
io ti ascolterooo
vorei capire di piu.............
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #115 -: Юни 17, 2011, 06:11:00 am »
Имате ли отзиви за затъмнението?
Аз снощи станах свидетел как една Риба (Слънце на около 25 градуса) изкрейзи от няма нищо и разбрах, че днес се е донасадила пак от няма нищо. Сама си го направи всичкото...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #116 -: Юни 17, 2011, 03:34:36 pm »
Аз съм Риби на 28 гр. и съм много спокойна, от друго ще да е било  ;D
Иначе, при мен още в понеделник ми дойдоха пари - затъмнението е по оста 2/8, точно върху У5. Но пък образува голям кръст с 5/11.... Не знам как ще се доразвие :unsure:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

holanda

« Отговор #117 -: Юли 08, 2011, 03:28:30 am »
това пълнолуние със затъмнение ми беше в 8 дом,но там нямам нат.планета . Добре ,обаче сега нали тр.Марс прекосява тази точка,и днес видях,че съм получила възстановяване данък общ доход (много се надявах да са ми точни сметките) . Супер  :blink: