Здравей Гост

Шок и ужас

• 94 Отговора
  • 9899 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Шок и ужас
« -: Юни 01, 2011, 06:45:22 am »
Колеги, току що ми се случи нещо ужасно, още не мога да дойда на себе си.
Не знам по какъв транзит е, но никога не ми се беше случвало през живота.
Изключвам си лаптопа, влизам в банята да си измия зъбите преди лягане, натискам дръжката на вратата и... се заключвам. По най-гнусния начин, по който е възможно. Дръжката от външната страна просто се чупи и пада надолу, остава само вътрешната дръжка, блокирана.
Дръпнах няколко пъти, натиснах и вратата още по-стабилно се заключи.
Почнах да тършувам из чекмеджетата в банята, но там отверки и никакви режещи предмети не се намират.
След 10 минути престой взе да ме обзема дива клаустрофобия. Започнах да крещя като заклана и  да нареждам целия свят и най-вече хлабавите стари дръжки на вратите, които в продължение на няколко години, откакто живеем тук, нашите така и не се сетиха да сменят.
Исках първо да "отлепя" вратата с едно метално приспособление за обиране на влага от плочките (става и за миене на стъкла). Но безуспешно. Започнах да крещя още по-силно, да блъскам, изпаднах в паника. Мислех,че ще остана завинаги погребана тук, сама-самичка в заключен апартамент с метална врата и оставени ключове в ключалката на входната врата и 7 домашни любимци... Ужасът нарастваше.

В момент на отчаяние си казах, че просто няма начин да остана до сутринта заключена в банята, да не говорим за няколко дни. Спаси ме... обикновена китайска стирка, от ония дето ги продават по пазарите. За щастие дръжката се оказа доста стабилна, а вратата на банята - направена от някакъв пресован дървен материал.
Крещях, блъсках със стирката по вратата и в един момент ме чуха съседите и почнаха да звънят на вратата. В случая обаче нямаше как да влязат вътре през металната врата на апартамента. Продължавах да блъскам с всичкия бяс, на който съм способна, и успях да направя кръгла дупка във вратата, през която да изляза.

На вратата продължаваше да се звъни... Отворих, излязох цялата, треперех...
Пред вратата се бяха събрали няколко души - съседите от отсрещния апартамент и от горния етаж. Бяха извикали и двама полицаи. Обясних каква е ситуацията и им казах, че не съм луда, надявам се да са ми повярвали.  ;D
Дори накрая питах полицаите дали утре няма да цъфне името ми в полицейските хроники.

Благодаря на Господ за щастливата развръзка, можеше да бъде много по-неприятно... В един момент си помислих, че просто е дошъл краят, сърцето ми щеше да се пръсне.
Болят ме ръцете, кървят от блъскането по вратата, едва успявам да натискам клавиатурата, но сега съм най-щастливият човек.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
Re:Шок и ужас
« Отговор #1 -: Юни 01, 2011, 06:50:52 am »
Ужас, можеш да развиеш клаустрофобия... :o :o :o
Добре, че съседите се ослушват.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #2 -: Юни 01, 2011, 06:51:02 am »
Спасила си се единствено благодарение на Божията намеса. Няма ли да кажеш едно "мерси"?  :mellow:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3 -: Юни 01, 2011, 06:52:27 am »
Тцццц,тцццц....леле,леле,леле...
И как можа да го направиш това.... :angry:
Бързо изяж една лъжица захар и изпии чаша вода....Тццц-тццц.... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #4 -: Юни 01, 2011, 06:53:14 am »
Я, кажи коя беше последната ти мисъл в този критичен момент, времето започна ли да тече по-бързо, а мина ли ти живота като на кинолента, обеща ли на Жином, пардон на Господ да бъдеш послушно дете! Помисли ли за котетата и кучетата кой ще ги храни, ако се мумифицираш в тая баня! ?;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Юни 01, 2011, 06:53:58 am »

Стела, докато бях там, установих, че имам клаустрофобия.
Никому не пожелавам този ужас.

И благодаря на Господ, разбира се, че ми помогна да намеря решение.  :blink:

Странно, но това ми се случва при Венера в точен съвпад с ДС и Луна в точен съвпад с нат. Юпитер...
Да не би да е проработил съвпадът на транзитния Хирон с Марс?  :o

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Юни 01, 2011, 06:55:49 am »

И благодаря на Господ, разбира се, че ми помогна да намеря решение.  :blink:

Странно, но това ми се случва при Венера в точен съвпад с ДС и Луна в точен съвпад с нат. Юпитер...
Да не би да е проработил съвпадът на транзитния Хирон с Марс?  :o

Що не...Глифа е ключ...,марса ти е на ИЦ... :rolleyes: :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #7 -: Юни 01, 2011, 06:56:02 am »

Съчувстам ти и напълно ти вярвам. Аз в определен период от живота си съм изпитвала агорафобия - Нептун на асцендента. Лили ще ти видя транзитите - интересно ми е, на тебе рядко ти се случват такива потресаващи неща, май.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Юни 01, 2011, 06:57:13 am »
Я, кажи коя беше последната ти мисъл в този критичен момент, времето започна ли да тече по-бързо, а мина ли ти живота като на кинолента, обеща ли Жином, пардон на Господ да бъдеш послушно дете!  ;D

Последната ми мисъл беше, че така ще пукна сама и заключена в банята, без никой да може да ми помогне отвън.
И тогава реших да включа марсовата инициатива, след като вече се бях заредила с голяма доза плутонов гняв.

В момента на вратата на банята е зейнала голяма кръгла дупка, през която мога да си влизам и да излизам. Но тъпата дръжка стои и не мърда, не ще да се отключва!  ;D

Цитат
Лили ще ти видя транзитите - интересно ми е, на тебе рядко ти се случват такива потресаващи неща, май.

Такава битова злополука ми се случва за пръв път в живота.
Само дето не разбрах какво правят транзитните Луна и Венера в тая драма?  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Юни 01, 2011, 06:58:49 am »
Я, кажи коя беше последната ти мисъл в този критичен момент, времето започна ли да тече по-бързо, а мина ли ти живота като на кинолента, обеща ли Жином, пардон на Господ да бъдеш послушно дете!  ;D

Последната ми мисъл беше, че така ще пукна сама и заключена в банята, без никой да може да ми помогне отвън.
И тогава реших да включа марсовата инициатива, след като вече се бях заредила с голяма доза плутонов гняв.

В момента на вратата на банята е зейнала голяма кръгла дупка, през която мога да си влизам и да излизам. Но тъпата дръжка стои и не мърда, не ще да се отключва!  ;D

Това е един друг знак , който утре ще разчетем.... :blink: :wub:
Споко всичко е наред.... :wub:

« Отговор #10 -: Юни 01, 2011, 07:02:05 am »
Господи, Лили. Добре, че си излязла , а и добре, че хората са те чули. Боже, изправи ми се косата. И админката на един друг форум разправяше веднъж, че се е заключила така в банята и добре, че някави съседи видели, че лампата свети, та дошли. Боже, Боже, Боже /не Жином/.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #11 -: Юни 01, 2011, 07:06:51 am »
Освен, че Хирон ти е в съвпад с МАрс, утрешното затъмнение ти е в опозиция на Нептун в 1ви У4ти и Юпитер ти е У4ти. ПРогр Луна квадрат натална.

ПП

И прогр Луна опозиция нат Слънце

*

holanda

« Отговор #12 -: Юни 01, 2011, 07:08:11 am »
Много гадно,
добре ,че е минало с хепи енд . Мен така ме заключиха в Природонаучен музей ,оттогава имам фобия от стаи без прозорци или малки стаи с много неща.
Да се надяваме,че няма да развиеш същите страхове  :lol:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Юни 01, 2011, 07:10:03 am »
И админката на един друг форум разправяше веднъж, че се е заключила така в банята и добре, че някави съседи видели, че лампата свети, та дошли. Боже, Боже, Боже /не Жином/.

А, четох и за нейния случай, но в сравнение с моя просто е песен. Нея поне са я чули някакви хора, а и на следващия ден щяха да дойдат на работа, ако сградата е била служебна. Докато аз живея сама тук, вратата на апартамента е метална, просто щях да се мумифицирам тук, нямаше начин някой да ми помогне и да се сети за мен, съвсем сама съм.
Просто нямам думи и всичко това... заради един мързел, задето навремето не смениха дръжките. Повечето дръжки на вратите в апартамента са развалени, въпрос на време беше да се случи такъв инцидент. Но нашите навремето не можех да ги мръдна и с топ да направят нещо, лежане и седене само.

Слава на Господ и... на сините китайски стирки! Амин! ;D

ПП. Сега пак погледнах вратата и разбрах, че наистина съм имала късмет. Само на мястото, където направих дупка, вратата е от някакъв пресован материал, прилича на хартия, но по-надолу и по-нагоре има дървени плоскости, които нямаше начин да пробия!

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #14 -: Юни 01, 2011, 07:13:58 am »
И админката на един друг форум разправяше веднъж, че се е заключила така в банята и добре, че някави съседи видели, че лампата свети, та дошли. Боже, Боже, Боже /не Жином/.

"Пазете се да ви не заблуди някой; защото мнозина ще дойдат в Мое име казвайки: Аз съм Христос, и ще заблудят мнозина."  :mellow:

« Отговор #15 -: Юни 01, 2011, 07:14:49 am »
Ужасно. Утре като се усвестиш снимай дупката и стирката да ги видим  :-[

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #16 -: Юни 01, 2011, 07:15:44 am »

Кажи и, че аз съм казал да се отключи.  :mellow:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Юни 01, 2011, 07:17:35 am »

:rolf: :rolf: :rolf: Няма проблеми, ще ви покажа голямата черна дупка, само да си намеря картата за прехвърляне на снимки от телефона на компа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #18 -: Юни 01, 2011, 07:19:51 am »
Кажи и, че аз съм казал да се отключи.  :mellow:

Ама тя не се е отключила  :P Лили я е издращила. Ти да беше слязъл да я отместиш поне.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #19 -: Юни 01, 2011, 07:21:47 am »

:rolf: :rolf: :rolf: Няма проблеми, ще ви покажа голямата черна дупка, само да си намеря картата за прехвърляне на снимки от телефона на компа.

Можеш да ги качиш в сурат тефтера (фейсбук) за да ги видят всички и да осъзнаят колко е опасна реалността.  :mellow: