Здравей Гост

.

• 150 Отговора
  • 16468 Прегледи
Re:Аспекти Плутон-Марс
« Отговор #140 -: Юли 07, 2011, 05:44:41 am »
Рая,а в какво се изразява действието му?Ако желаеш да споделиш,разбира се  :unsure:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #141 -: Юли 07, 2011, 06:07:12 am »
-svrahemocionalnost
-gotova sam da stigna do krainosti, za da polu4a, tova koeto iskam
-kolkoto po-trudno mi e, tolkova pove4e se ambiciram da uspeq
- za sajalenie pri men ne6tata nikoga ne idvat nagotovo, vsi4ko, koeto imam mi e kostvalo strashno mnogo usiliq, a sam jena i imam nujda da bada glezena, pazena, zakrilqna.
- minah i prez nai-lo6oto na tozi aspekt, no ocelqh.
Tozi aspekt po nai-gadniq na4in ti dava neveroqtna sila i izdrajlivost.
Pokazva ti tamnata strana na jivota i razbirash, 4e za da oceleesh e nujno dori da igraesh ne4estno ponqkoga.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #142 -: Юли 13, 2011, 10:03:05 pm »
Shreya,наистина Марс не се чувства комфортно в дома на Везните,защото те са винаги толерантни и дават всичко което е необходимо на другите ,докато Марс е прекалено индивидуалист,самостоятелен.Плутон тук още повече засилва свободата във връзките или привлича прекалено силна,волева ,доминантна ,дори безскрупулна личност или ти така се държиш във връзките.Плутон  тук ще те принуди да преразгледаш  и трансформираш отношението си към партньорствата,по-точно темата за властта във връзките.Положителното на този аспект е ,че можеш да използваш тази силна енергия Марс/Плутон като я насочиш към амбиция ,свързана с дадена кауза или се посветиш всеотдайно на нещо,което много силно желаеш.Задай си въпрос как използваш силата на волята си,на магнетизма си без да се страхуваш от тази силна енергия, която носи този аспект,развий положителните характеристики на знака в който е Марс и ползвай помощта на твоята Венера в натала си.Венера винаги може да укроти Марс.
:blink: Определено се страхувам понякога от тази енергия, но животът ни поставя пред препятствия - за да развием някои от заложбите си. Като цяло за външни хора може и да изглеждам "по-тежко" като излъчване, но на мен никак не ми е това целта. Плутон/Марс са като скенер за чуждите емоции на подсъзнателно ниво. Просто могат с един поглед да усетят ситуацията. А за каузата - не знам, определено ме влече да се занимавам с такива неща.

Рая, точно е описала съвпада, но не знам за кой дом се отнася.
Цитат
- za sajalenie pri men ne6tata nikoga ne idvat nagotovo, vsi4ko, koeto imam mi e kostvalo strashno mnogo usiliq, a sam jena i imam nujda da bada glezena, pazena, zakrilqna.
Aми то, при този съвпад мъжете изглеждат като сульо-пульовци или са яко изтрещели  ;D
« Последна редакция: Юли 13, 2011, 10:09:28 pm от Shreya »

*

holanda

« Отговор #143 -: Юли 13, 2011, 11:28:00 pm »
Aми то, при този съвпад.. са яко изтрещели  ;D

охо,потвърждавам  :72: много екшън вкарват тез момчета :) Дори да му е средно ''напечено'' той ще го човърка и развива докато се получи най-динамичния ден,седмица,месец...
« Последна редакция: Юли 13, 2011, 11:51:55 pm от жълтолилава »

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #144 -: Юли 13, 2011, 11:50:07 pm »
Aми то, при този съвпад.. са яко изтрещели  ;D

охо,потвърждавам  :72: много екшън вкарват тез момчета :)

дали заради съвпада или нещо друго, но при мен мъжете винаги вървят с много проблеми.
просто нормалните мъже не са ми интересни.
във всичките ми връзки досега, аз съм била силната страна.
Венерата ми е в близнаци и е в тригон със съвпада.

*

holanda

« Отговор #145 -: Юли 14, 2011, 12:02:01 am »
дали заради съвпада или нещо друго, но при мен мъжете винаги вървят с много проблеми.

покрай асц-а ли ти беше този съвпад ? вероятно има някаква проекция и си набавяш енергетиката чрез мъжете и съпровождащите ги Плутоно-Марсови проблеми   ;)

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #146 -: Юли 14, 2011, 02:33:33 am »
да, мъжете ме вдъхновяват!!! ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #147 -: Юли 14, 2011, 03:14:23 am »
Единственият положителен аспект на Марс е този с Плутон-секстил (ако сме по-щедри с орбисите).
С мъжете ....първоначално е имало борба за надмощие, след това сме си "поделяли" по естествен начин сферите на влияние. :blink:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #148 -: Юли 14, 2011, 07:02:12 am »
охо,потвърждавам  :72: много екшън вкарват тез момчета :) Дори да му е средно ''напечено'' той ще го човърка и развива докато се получи най-динамичния ден,седмица,месец...
Динамичен, динамичен, но те вкарват в такива ситуации, че после се чудиш откъде ти е дошло - като гръмнат  :rakeattack: "Моите" Марсо-Плутонианци са си със скорпионски привкус, и даже не се чувстват неловко от това. Недоумяват как може да се сърдиш и да ти е неприятно - толкова са обсебени от себе си. Мачкат предимно психо-емоционално, но сигурно и физически (не дай си Боже) и после гледат  :-\ какъв ти е проблемът с това. Всичко е прекрасно - е, изпаднали сме в шок и ужас, но карай, не е болка за умиране (поне не и за тях). ;D   
« Последна редакция: Юли 14, 2011, 12:13:00 pm от Shreya »

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #149 -: Юли 14, 2011, 04:24:31 pm »
охо,потвърждавам  :72: много екшън вкарват тез момчета :) Дори да му е средно ''напечено'' той ще го човърка и развива докато се получи най-динамичния ден,седмица,месец...
Динамичен, динамичен, но те вкарват в такива ситуации, че после се чудиш откъде ти е дошло - като гръмнат  :rakeattack: "Моите" Марсо-Плутонианци са си със скорпионски привкус, и даже не се чувстват неловко от това. Недоумяват как може да се сърдиш и да ти е неприятно - толкова са обсебени от себе си. Мачкат предимно психо-емоционално, но сигурно и физически (не дай си Боже) и после гледат  :-\ какъв ти е проблемът с това. Всичко е прекрасно - е, изпаднали сме в шок и ужас, но карай, не е болка за умиране (поне не и за тях). ;D   

Дай пример!

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #150 -: Юли 18, 2011, 01:00:25 am »
Искаш определена карта, предполагам под "пример"?
Цитат
Дай пример!
Няма да ти дам, `щот си хулиган  :blink:
От скоро се интересувам от астрология и нямам картите.

Скорпион, не знам Асц. Мерк съвпад с Плутон в Скорпион. Марс във Везни. Постоянно завоалирани, и не толкова, обиди по мой адрес. И като кажа да спре, то почва едно: "ама аз не исках, ама...не знам си какво, на майтап било". И после пак същото. За мен това е тормоз!
« Последна редакция: Юли 18, 2011, 08:35:01 pm от Shreya »