и аз имам ъглови планети и по стечение на обстоятелствата и доста приятелки и такова поведение не бях наблюдавала никога, особено от жена "професионалистка", а тя се държеше така с всички вишестоящи мъже - преподаватели и декан факултет.
И всъщност беше много искрена, каза ми дата, час и тн. и доста сме си общували и винаги е казвала, че за нея това местене през континенти и култури, ако не е професионално и финансово успешно, ще се прибере в къщи.
Тя е от богата фамилия и в Австралия и те така се запознават - на почивка в Алпите. Харесваше и живота на майка му (интериорен дизайнер, който се грижеше за семейството и работеше от вкъщи), харесваше и цялата организация на обществото там - "стандарта", както му казваме ние. Ходенето на нощни ски гонки, семейните вечери, виж не ме разбирай погрешно, тя ме впечатли, затова я дадох за пример.
Тя беше и от странно семейство - 12-13 деца от незнам си колко брака и т.н. така, че доста е различно нейното семейство от неговото.
Но и да, пари отиват при пари, 100% нямаше да си прави този труд за по-бедно момче. Тя имаше изисквания (което също не е лошо, ние в БГ нямаме такъв избор, просто друго общетво), но и до колкото разбирам бе от семейство на победители. Тогава точно бяха наводненията в Бризбърн, Австралия и в тяхната къща имаше 23 евакуирани приятели и майка и организираше всичко..... а това не е лесно, знаете едно домакинство колко работа отнема.
Но беше толкова сигурна, че ще получи това което иска и толкова сигурна какво иска. Може би защото моето поколение израсна по време на постоянни социални катаклизми, някак всички момичета са много объкани около мен. Много по-трудно си харесват модел на живот, който да ги прави щастливи, някак всичко е просто оцеляв