Здравей Гост

Проучване

• 69 Отговора
  • 6744 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Проучване
« Отговор #60 -: Септември 07, 2011, 07:57:49 pm »
Друго важно нещо, което пък аз съм забелязала е това, че най-силния аспект на Слънцето поставя акцент върху характеристиките на търсения мъж.

А ако Слънцето в женска карта има и плавни, и напрегнати аспекти, кой аспект трябва да е с предимство според теб?
При мен Слънцето има тригон със Сатурн, опозиция с Плутон, полусекстил с Марс и широк тригон с Нептун.

Всичко е важно, бе Лиле! Като няма съвпади, гледаме следващите по сила аспекти.
При мене следващият по сила аспект на Слънце е квадрат с Нептун, а първият ми мъж беше зодия Риби.

Твоят трябва преди всичко да е консервативен, силен, страстен и способен на дълбоки и драматични чувства. Повърхностните връзки не са ти по вкуса. Добре би било от време на време да проявява състрадание към онеправданите.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #61 -: Септември 07, 2011, 10:51:41 pm »
Аз пък не държа да епо-умен. Може наравно. Незнам защо, но сякаш по-умните мъже подценяват жените?

Твоят баща подценявал ли те е? Намеквал ли ти е, че си глупава?

Да, това е основната му тактика, която смята, че е много успешна да накараш някой да се задейства, а на мен ми действаше демотивиращо. И все още така ми действа.
Как разбра?

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #62 -: Септември 07, 2011, 10:57:43 pm »
Аз пък не държа да епо-умен. Може наравно. Незнам защо, но сякаш по-умните мъже подценяват жените?

Твоят баща подценявал ли те е? Намеквал ли ти е, че си глупава?

Да, това е основната му тактика, която смята, че е много успешна да накараш някой да се задейства, а на мен ми действаше демотивиращо. И все още така ми действа.
Как разбра?

Ти написа: "Не знам защо, но сякаш по-умните мъже подценяват жените?"

Това е едно нелогично твърдение и е несериозно да се говори това, но ти си имаш причина да мислиш така. Каква ли може да е причината! Вероятно в детството. Проблеми с мъжете - вероятно заради бащата? Кой е този по-умен мъж, който подценява жените - баща ти!

Това, което баща ти е оставил в теб самата ти го проектираш върху мъжете. Отърви се от това вярване и от тази травма и ще си промениш отношението към умните мъже и няма да имаш чувството, че си по-глупава от мъжете.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #63 -: Септември 07, 2011, 11:01:45 pm »
Определено е травма и не екъм всички мъже, а може би към умните мъже, за които смятам, че не биха ми обърнали внимание.
Настина хората понякога не осъзнават какви травми могат да нанасет на едно дете! и това е човек, който се има за много умен.

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #64 -: Септември 08, 2011, 10:32:12 am »
За мен мъжът трябва да е по-прагматичен от мен, иначе просто не виждам как ще се справяме с материалните страни на живота, ако е със същото мислене като мен. Но същевременно да е достатъчно фин и душевен човек, емпатичен. Сигурно тук се обаждат тригоните на Слънцето със Сатурн и Нептун, както и знакът на наталния ми Марс.

;D има ли такива мъже  :-\

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #65 -: Септември 08, 2011, 12:15:49 pm »
Нека направим едно проучване.

1. Има ли сред вас такива, при които знакът на Слънцето на бащата отговаря на знака на Марс на съпруга или любовника?

при мен това е така ..  ;)

Цитат
2. Знакът на вашия СЛВ същия ли е като знака на Марс на мъжа ви?

не, но има стелиум в този знак ..
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #66 -: Септември 08, 2011, 12:21:06 pm »
А неговата Венера върху моя СЛВ? В риби?

В синастрията, този съвпад го водят "съвпада на любовницата".  ;)

а в синастрия на братя? честно - вчера гледах такава - венерата на единия върху слв на другия. в скорпион ;)

а иначе по темата:
баща ми е със слънце в скорпион, мъжът ми (както и друг да кажем по-значим секуално мъж) са с марс в лъв.
слв при мен е във везни, тъй че и тук отговорът е не.

но за прокола следва да отметна че покрай мен има мъж с марс в скорпион и съм луда по него. никакъв не ми е обаче...а още по любопитното е, че и слънцето и луната му са като на баща ми :P
« Последна редакция: Септември 08, 2011, 12:29:17 pm от sladurkata »

*

Divna

• 2478
« Отговор #67 -: Септември 08, 2011, 05:56:34 pm »
А неговата Венера върху моя СЛВ? В риби?

В синастрията, този съвпад го водят "съвпада на любовницата".  ;)

а в синастрия на братя? честно - вчера гледах такава - венерата на единия върху слв на другия. в скорпион ;)

Най-вероятно брата със СЛВ да провокира еволюционното развитие на брат си с Венерата в областа на партньорствата и финансовите дела като цяло. Венера в Скорпион не е лесна и в зависимост от дома, може да се разбере по-детайлно, в какво единия помага на другия. Зависи Венера как е аспектирана също. В тоя ред на мисли се опитай да проучиш първо Венера и след това ще разбереш какви са точно проблемите й и къде е възможна помощ или в какво се състои тя от страна на СЛВ.

« Отговор #68 -: Септември 08, 2011, 08:22:42 pm »
Да се включа и аз в това проучване  :blink: - значи до тук имам 3 силно кармични връзки :
1. Има Марс и Лилит в Скорпион, възлите са Козирог-Рак - бащата на сина ми, с когото живях 9 месеца и повече не съм го виждала;
2. Възлите също са му по остта Козирог-Рак - и много други, но връзката е по моите възли - 18 годишна връзка - с много промеждутъци от време;
3. Възлите са по Скорпион - Телец - 10 годишна връзка пак с прекъсвания във времето, но и тя отживя.
Баща ми има Слънце, Марс в Скорпион и възлите му са по Рак-Козирог.

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #69 -: Септември 08, 2011, 09:54:25 pm »
интересно проучване :) баща ми е със Слънце във водолей, марс в скорпион и СЛВ риби...
лека справка - мъжът с който живея има Слънце във водолей, марс в риби  :rolleyes:СЛВ в рак..
една по-стара връзка, но достатъчно силна и дългосрочна - Слънце риби, марс в телец и СЛВ козирог ..  :rolleyes: май имат нещо общо   ;D