Здравей Гост

Суперсилите

• 58 Отговора
  • 11729 Прегледи
Re: Суперсилите
« Отговор #20 -: Ноември 01, 2011, 08:43:03 pm »
Суперсилите са по-скоро примамливи хапки за егото.

Или по-скоро интересна занимавка за убиване на времето в скучното 3Д...  :97:

Да са интересни, колко да са интересни?!  :unsure:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #21 -: Ноември 01, 2011, 08:51:54 pm »
Суперсилите са по-скоро примамливи хапки за егото.

Или по-скоро интересна занимавка за убиване на времето в скучното 3Д...  :97:

Да са интересни, колко да са интересни?!  :unsure:

Ами ако мога да съм невидима и да минавам през стени ще имам достъп до всякаква информация, а и да се движа със свръхзвукова скорост.  ;D  :P Това мисля, всеки ученик би го искал - всички изпити са му в кърпа вързани....

И няма нужда да живееш някъде, да си локализиран, да се обличаш, да ядеш..... можеш да ходиш да гледаш изгрева от Луната - изгрева на Земята и на Слънцето.....
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #22 -: Ноември 01, 2011, 08:57:23 pm »
Ами ако мога да съм невидима и да минавам през стени ще имам достъп до всякаква информация, а и да се движа със свръхзвукова скорост.  ;D  :P Това мисля, всеки ученик би го искал - всички изпити са му в кърпа вързани....

И няма нужда да живееш някъде, да си локализиран, да се обличаш, да ядеш..... можеш да ходиш да гледаш изгрева от Луната - изгрева на Земята и на Слънцето.....

Ех, мечти  ;)
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #23 -: Ноември 01, 2011, 09:12:58 pm »
...а е достатъчно просто да затвориш очи... :)

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #24 -: Ноември 02, 2011, 04:10:06 pm »
Емпатията понякога е бреме наистина, напълно разбирам. Понякога ми се е щяло да се оперирам от това и куп други чувства, да ги завържа за камък и хвърля в реката. Преди прилепях повече от антените си, но сега не толкова... Ала понеже съм добър слушател и приемам насериозно и с внимание другия, често установявам, че съм предпочитана компания в такива случаи, дори общуването да е в интернет чат и дори да не става дума за предлагане на решение и успокоение, а просто за споделяне. Забелязвам известна тенденция да съм търсен в такива случаи и изобщо за по-дълбоки теми, дори да не съм особено близък с човека. Прави ми впечатление как на няколко пъти са ми казвали, че се чувстват по-разбрани около мен, по-успокоени и хармонични, понеже съм излъчвал някакво спокойствие и умереност. Един от най-красивите комплименти, който ми направи за пореден път най-близкият ми приятел от 15 години насам още от вратата, когато дойде на гости: "Ей, като идвам у вас, усещам едно спокойствие и приятен аромат в този дом", което важеше и за предходното ми жилище до 1998-99 г. Но с времето си изградих по-хубав "пропусквателен пункт", по-високи огради, и ми е по-добре.

Вече знам, че когато някой от иначе малкото ми Скайп контакти седмици и месеци наред не се е сещал за мен, а ми пише, вероятността да става дума за горните неща не е никак малка.
« Последна редакция: Ноември 02, 2011, 04:24:12 pm от Kelvin »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #25 -: Ноември 02, 2011, 05:13:19 pm »
Кой каква супер сила би искал да има?

Да бъдете безсмъртни, да сте невидими, да чувате чужди мисли, да виждате бъдещето, да прескачате през измеренията (знам, че някой във форума го правят  :P :-[ )

Поредният филм по темата - Misfits го пуснаха англичаните и се чудя кога наистина ще почнем да ги правим тези неща.

Аз бих искала да знам бъдещето. Мисля и това е причината да започна толкова сериозно да се занимавам с астрология.

Да си запазя всички...,които имам... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #26 -: Ноември 05, 2011, 11:05:25 pm »
Да мога да летя  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Veselin

« Отговор #27 -: Ноември 06, 2011, 07:37:58 am »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:22:31 am от Veselin »

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #28 -: Ноември 06, 2011, 02:32:33 pm »
И аз отдавна искам подобно - каквито идеи композирам в главата си, да излизат директно в компютъра. А не да ги мисля и изваждам, да ми е нужен клавир, да трябва да запиша всяка партия поотделно, да търся звуците със синтезатора, после да ги смесвам...

*

Anabell

• 2022
« Отговор #29 -: Ноември 06, 2011, 02:33:54 pm »
 ;D на вас двамата Луната в Риби от предходните два дни добре Ви се е отразила :))))  :rolf:
но и на мен също, защото открих един молдовски композитор, за който не бях чувала и много ме впечатли

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vTulHEmjVkE#!
« Последна редакция: Ноември 06, 2011, 02:50:06 pm от Anabell »

*

Veselin

« Отговор #30 -: Ноември 06, 2011, 03:07:10 pm »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:21:39 am от Veselin »

*

Veselin

« Отговор #31 -: Ноември 06, 2011, 03:15:56 pm »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:21:09 am от Veselin »

*

Anabell

• 2022
« Отговор #32 -: Ноември 06, 2011, 03:32:36 pm »
Значи трябва МНОГО внимателно да си подбираме мислите. Обаче вчера следобед и аз чувах в главата си музика, буквално чувах, за първи път ми се случи. Все едно светът пееше, не беше позната мелодия, нито беше висока и ясна. Бях се отнесла в мисли.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #33 -: Ноември 06, 2011, 04:06:40 pm »
Казват, че догодина ще стане така, че каквото си помислим, то ще се материализира.

Онзи ден се наръгах с ножа в лявата длан докато белих картофи на мивката. Усетих че е доста дълбоко между средният и безименният пръст по средата в меката част. На секундата визуализирах златен взрив върху раната и здрава кожа. На другата сутрин едвам си личеше къде е било, дори и кръв не потече...

Порталите се отварят на 11 ноември, но до тогава при повечето хора трансформацията/трансмутацията е завършила...  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #34 -: Ноември 06, 2011, 04:27:57 pm »
Казват, че догодина ще стане така, че каквото си помислим, то ще се материализира. Така че вероятно желанието ни да можем да "материализираме" музиката, която ни звучи в главата, може да стане реалност. И дано!  :blink:

;D
Абсурд. Не вярвам да са толкова загубени от Небесния сенат както в България, където скочиха от много ляво в много дясно - един твърде голям скок, пропускащ междинни нива, при което разбира се си хецнахме кръста. Огромната част от човечеството не може да си контролира мислите и би настанал пълен хаос.

*

Veselin

« Отговор #35 -: Ноември 06, 2011, 04:31:31 pm »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:20:41 am от Veselin »

« Отговор #36 -: Ноември 06, 2011, 04:56:53 pm »
А ти, Веселине, защо си толкова негативен?! Като черна станция!  :angry:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #37 -: Ноември 06, 2011, 05:00:20 pm »
Айде, Веско, ще те изключиме от ЕКИП-а по транслирането в 4 измерение. ;D :rolf:

Но BlackBetty е права, за добро ще е, минахме "Кали Юга" минахме най-отдалечената точка от Главното слънце, от тук нататък светлината ще се покачва, и вътрешното съзнание ще се отварят. Естествено ще има катаклизми, то ВИНАГИ има; Споко бе, Пловдив нали знаеш, ще е новият морски курорт.  :93:

*

Veselin

« Отговор #38 -: Ноември 06, 2011, 05:05:31 pm »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:20:28 am от Veselin »

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #39 -: Ноември 06, 2011, 05:19:58 pm »
Под Небесния сенат нямам предвид други подобни нам, т.е. същества, които да ни включат (или не) с бутонче нещо такова на нас, марионетките. Това разгръщане на съзнанието не идва "отвън", а "отвътре" и си зависи от нас. А човечеството като цяло не ми се струва готово все още, за да се случи глобално. Има си вселенски ред уж, от който зависят всички уж-индивидуални същества.

Колкото до добрите и лошите същества - погледни видеото с Долорес Кенън, което пуснах преди няколко дни.
« Последна редакция: Ноември 06, 2011, 05:25:45 pm от Kelvin »