Здравей Гост

Астропсихология на личността

• 374 Отговора
  • 50616 Прегледи
*

AH

• 2201
Re: Астропсихология на личността
« Отговор #80 -: Ноември 16, 2011, 03:05:36 pm »
Какво прави Марс на радикална точка,

прави ни огнени ;D- може да изгорим някой и без да си искаме ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #81 -: Ноември 16, 2011, 03:08:31 pm »
Оу, ще ги видиш красивите неща – междувременно трябва да сме в синхрон със звездите:)

Пък ако тр.Меркурий, Венера и СЛВ са на асцендента, измисли начин да ги уважиш:) – и после може да се надяваме, че веднъж пък няма  да сме от изключенията и някой транзит ще донесе нещо желано:)
/отчети нещо подходящо тия ден-два като за споменатите транзити:)/

ако с години си чувал, чел и дори неколцина са те убеждавали в това, а все се е случвало онова, искам да се запозная с някой, който още би вярвал
както се разбра в този контекст съм сред не-изключенията :)
Благодаря ти за коментара.

*

AH

• 2201
« Отговор #82 -: Ноември 16, 2011, 03:09:46 pm »
Щото е толкова леко, че няма за какво да се оплакваш и ти остава толкова свободно време, че се чудиш какво да го правиш, затова.   :tongue2:

ама това не е ли малко скучно ;D

а ако е скучно, как ще е леко? :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #83 -: Ноември 16, 2011, 03:12:38 pm »
хахах, съкива ли колко сте назад?
Вие тепърва сте ги открили, а аз работя от години с име, направено под тоя калъп.  :P

Моя никнейм съм избрала интуитивно, без да знам каква вибрация носи.
Оказа се, че е "седмица" - Нептун по нашата нумерология и Кету по ведическата. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #84 -: Ноември 16, 2011, 03:18:22 pm »
все пак Kylie, не се чете Кайли.... това е истината.

Да не съм голословен:

http://en.wikipedia.org/wiki/Kylie_Minogue
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=TFZLtV2JqaE#t=7s

Може според акцента да се появява някакъв нюанс между "ай" и "ъй", но Kahly и Kaily са много по-далеч.

Sori, но не ми плащат за да си губя времето, за да доказвам неща, които отдавана са доказани.  :P ;D
When One Door Closes Another Door Opens

*

AH

• 2201
« Отговор #85 -: Ноември 16, 2011, 03:18:29 pm »
ако с години си чувал, чел и дори неколцина са те убеждавали в това, а все се е случвало онова, искам да се запозная с някой, който още би вярвал
както се разбра в този контекст съм сред не-изключенията :)
Благодаря ти за коментара.

излиза, че едновременно си привлечена от философията на астрологията, а също така я отхвърляш :blink:

отхвърлянето е ясно за какво е, а привличането от къде идва?:)
ако има привличане, защо за някои неща то съществува, а за други- не?:)

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #86 -: Ноември 16, 2011, 03:23:04 pm »
Името съм го правила специално по сайта на алзебаран да име добри вибрации с тия букви.
Ето ти нещо, което не си съобразил, защото не си го знаел, и затова мислиш, че аз съм в грешка с името.
Да ти е обица на ухото занапред, че винаги ще се намерят мисли, които никога няма да влязат в твоята глава.

Разбира се, че в ничия глава не са налице всички мисли, идеи и съображения. Само вметнах нещо, което после подплатих с два примера, а не с Google Translator и размахване на сертификати. Внесох го, тъй като английският е световен език. Но това беше добър повод един човек с райберна настройка да се включи полу-подготвен и с ненужни квалификации към мен, а друг леко да се надуе като балонче.  :P

В този ред на мисли, ето нещо друго за съобразяване и обмисляне: Буквата ли носи вибрацията или звукът? Затова имам доста повече възражения към питагорейската нумреология, отколкото към халдейската.
« Последна редакция: Ноември 16, 2011, 03:29:55 pm от Kelvin »

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #87 -: Ноември 16, 2011, 03:25:59 pm »
Щото е толкова леко, че няма за какво да се оплакваш и ти остава толкова свободно време, че се чудиш какво да го правиш, затова.   :tongue2:

ама това не е ли малко скучно ;D

а ако е скучно, как ще е леко? :blink:

Изобщо не  е скучно - за да е леко, трябва непрекъснато да си в състояние нащрек и да си лек като перце. Поддържането само на това състояние ти отнема бая време и енергия и никога не ти е скучно. Да ходиш по въже скучна работа ли ти се види?

*

abroad

• 2187
« Отговор #88 -: Ноември 16, 2011, 03:30:49 pm »
интерес, макар и не до там устойчив, че да започна да го уча както трябва, но знае ли човек какво ще го провокира в бъдеще

и никога не съм казвала, че я отричам, дори не съм го и помисляла
това, че за мен не върши работа съвсем нищо не означава, може да значи че и аз години наред греша...

случвало ли ти се е едновременно да искаш да си обвързан и свободен?, но не само на думи и като философско схващане за благозвучие
не мога по-добре за момента да отговоря на зададения въпрос, освен с въпрос, нито разбирам какво общо има с другото...

*

Uran

• 6041
« Отговор #89 -: Ноември 16, 2011, 03:34:44 pm »
Позитивната вибрация на "ОММММ" от звука ли идва или от изписването, което може да бъде всякакво? :blink:

*

AH

• 2201
« Отговор #90 -: Ноември 16, 2011, 03:46:27 pm »
Поддържането само на това състояние ти отнема бая време и енергия и никога не ти е скучно. Да ходиш по въже скучна работа ли ти се види?

как на практика поддържаш това състояние?

*

AH

• 2201
« Отговор #91 -: Ноември 16, 2011, 03:50:55 pm »
случвало ли ти се е едновременно да искаш да си обвързан и свободен?, но не само на думи и като философско схващане за благозвучие
не мога по-добре за момента да отговоря на зададения въпрос, освен с въпрос, нито разбирам какво общо има с другото...

да :blink:

гледала ли си скоро: the secret и the bleep down the rabbit hole?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #92 -: Ноември 16, 2011, 04:06:14 pm »
Случвало ли ви се да се изгубите, да не знаете кои сте и защо сте по запазеното определение на астрологията *тук и сега*
Случвало ли ви се е да осъзнаете, че сте загубили способността си да обичате, разбира се, включително и най-вече себе си
И как се справихте?
Как астрологията спомогна в това?
 :blink:

Астрологията като част от себеопознаването е доста по-лесна , отколкото като част от себепознанието...
По принцип ние "се губим" по време на Нептунови транзити..., а се откриваме по време на Плутонови...
Връзката с обичам и не обичам е в аспектите на тежките планети към така наречените лични....
Трудното интегриране на Нептуновите вибрации в картата е и част от  основния мотив наречен търсене ...търсене на себе си и на другите...търсене на сигурност и стабилност...Много по-лесно е да разпознаем акцентите на определени транзити преди Нептун и още по-трудно да познаем себе си по време на Нептунов транзит....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #93 -: Ноември 16, 2011, 04:20:51 pm »

В този ред на мисли, ето нещо друго за съобразяване и обмисляне: Буквата ли носи вибрацията или звукът? Затова имам доста повече възражения към питагорейската нумреология, отколкото към халдейската.

И буквата и звукът имат вибрация.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #94 -: Ноември 16, 2011, 04:25:16 pm »

Точно  :clap:
изписването на буквата е изписване на символ, много дълбоко съдържание има.

*

abroad

• 2187
« Отговор #95 -: Ноември 16, 2011, 04:30:53 pm »

това не отговаря на неслучването на заложеното, то или е заложено или не е, дори да има нюанси
колко примера имаш за постигнали нещо при предизвикателен хороскоп с помощта на описаното по филмите?

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #96 -: Ноември 16, 2011, 04:31:10 pm »
Замислете се какво символизира буквата и какви представи задейства. Но вземете предвид и йероглифните езици. Вижте и питагорейската нумерология за кирилица и латиница - разминаването между вибрациите за звук и графика.

Цитат на: Alric

Нали съзнаваш колко може да се изпише в полза на различни варианти, сред които: (1) буквата носи индиректно вибрация от звука чрез задействане на представата за него, (2) обратното, (3) носят различни вибрации. И не на последно място - дали те сами по себе си носят такива. А тук можем да намесим културния наклон, доминацията на полукълбата и какво ли още не... Което е материал за цяла нова тема.
« Последна редакция: Ноември 16, 2011, 04:52:31 pm от Kelvin »

*

Anabell

• 2022
« Отговор #97 -: Ноември 16, 2011, 04:34:10 pm »

предизвикателен хороскоп

Само като видя Плутон в 1 дом на мъж, се отчайвам от хороскоп, за другите и при квадрати и при опозиции съм виждала "успешни" животи.  :P

Въпреки, че трябва пак да дефинираме "предизвикателен" хороскоп и "успешен" живот или например "преработка".....че някой хора са си родени за размирници  :tongue2:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #98 -: Ноември 16, 2011, 04:40:46 pm »

предизвикателен хороскоп

Само като видя Плутон в 1 дом на мъж, се отчайвам от хороскоп, за другите и при квадрати и при опозиции съм виждала "успешни" животи.  :P

Въпреки, че трябва пак да дефинираме "предизвикателен" хороскоп и "успешен" живот или например "преработка".....че някой хора са си родени за размирници  :tongue2:

Причина.... :-\ :rolleyes: Кое те отчайва?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #99 -: Ноември 16, 2011, 04:44:25 pm »
Поддържането само на това състояние ти отнема бая време и енергия и никога не ти е скучно. Да ходиш по въже скучна работа ли ти се види?

как на практика поддържаш това състояние?

Чрез състояние нащрек. Докато го закрепя. После то ще крепи мен.  :blink: