фиксацията върху избирателни раздели от нея, например
това, оказва се, повече вреди, особено ако си дебела глава и ровиш и не се отказваш, докато не намериш отговор точно на еди си кой въпрос, и така с години - стана малко безсмислено, оттук и тъжно :blink:
може в крайна сметка да се окаже, че не искам да намеря отговора, може да не искам да знам...
Ще го бъде еди си кога си или няма да го бъде на 100% – така не става, защото елиминираме основен фактор в астрологията – свободен избор /и на подсъзнание и на съзнание/ - в такива случаи можем да изберем да се откажем от въпроса или да търсим отговор с други окултни или неокултни учения:)
остави ти тая работа, за друго може и да не ставам, но с цифрите все още се оправям доста добре :blink:, с логиката извън видимото също
нищо че сме максималисти, претендирам не за 100, а за 60% и не в чисти, а в абсолютни стойности, да оставим настрана времевата рамка на търпение
нека да съм грешна и да не приемам, само искам да знам защо - има потенциал или няма, реализуем или не
ако не трябва да знам, пак защо (макар и тук да започва да ми се прояснява отговора :blink:)