Здравей Гост

За Венера и Марс

• 49 Отговора
  • 6070 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: За Венера и Марс
« Отговор #40 -: Декември 24, 2011, 05:23:09 pm »
Някой беше споделил преди време в този форум, че по време на секс с една жена, точно в най-сублимния момент станал, обул си гащите и я оставил "недовършена". И изпитал удоволствие от това. А после се чудел защо тя му се сърди. не зная дали е извратено, но според мен това е жестоко.  :angry:

Иначе в неформалното общуване може да си е много хубав човек, няма проблем.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Декември 24, 2011, 05:27:00 pm »
Някой беше споделил преди време в този форум, че по време на секс с една жена, точно в най-сублимния момент станал, обул си гащите и я оставил "недовършена". И изпитал удоволствие от това. А после се чудел защо тя му се сърди. не зная дали е извратено, но според мен това е жестоко.  :angry:

БЪДНИ ВЕЧЕР Е! :blink:
ИДВА КОЛЕДА!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #42 -: Декември 24, 2011, 05:29:54 pm »

Това имах предвид и аз - една среща на кафе не решава нищо (там няма значение какъв е в секса).  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #43 -: Декември 24, 2011, 05:34:37 pm »
Някой беше споделил преди време в този форум

Точно Тадж-алл сподели това. Но мен не ме притеснява това.
Притесняват ме неща като изрази за партньорка, заклещена и гърчеща се като червей, затиснат от мотика и някои други неща, които са Скорпионски и извратени. Сега не си спомням точно, но ставаше въпрос за доминиране над партньорката, но по не особено добър начин. Това е точно по темата.

Все едно!

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Декември 24, 2011, 05:40:03 pm »

Това имах предвид и аз - една среща на кафе не решава нищо (там няма значение какъв е в секса).  ;D

Дааа...,ако си ориентиран просто към общуване...,а не към нещо друго...Тук ми прозира една по-различна мисъл.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #45 -: Декември 25, 2011, 12:13:56 pm »
Чувствам се омърсен от Вашата извратеност, която сте вложили в тълкуването на моите палави експерименти  ;D
И съм възмутен на всичкото отгоре! ;D

Еййй, човек да не сподели, какви неща му са се въртяли в главата и какви щуротии е решил да опита и некои хора напра'о...цъ! ;D И после се чудя, що излизат навсякъде легенди и митове за моя милост!? ;D Ама т'ва ми е кармата явно - то т'ва 10-то домно Слънце в Лъв, току така ли си седи високо горе, необсъждано, криво разбрано, сочено с пръст  :P ;D
Ам' нищо - аз съм свикнал, вече, пък и съм благороден и Ви прощавам грешките  ;D

Весела Коледа на всички приятно по празнциите.

Хм, така и не ти разбрах мнението по темата, що ли?

« Отговор #46 -: Декември 25, 2011, 12:20:59 pm »

Защо настояваш за среща с някой...който вече ти е отказал? :rolleyes:

Е, па то Лъффско трае ли да му се отказва? ;D

п.п: Иначе е причината е много проста - исках да я видя на живо, щото има първи дом, като моя, както и други аспекти, които са сходни и целях да направя съпоставка помежду ни. Чисто изследователски интерес, без задни мисли. Ама, кат не става не става, ама ще стане все някога ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #47 -: Декември 25, 2011, 12:21:17 pm »
Чувствам се омърсен от Вашата извратеност, която сте вложили в тълкуването на моите палави експерименти  ;D
И съм възмутен на всичкото отгоре! ;D

:rolf: :rolf: :rolf:

Честита Коледа и на теб!  :49:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #48 -: Декември 25, 2011, 01:43:16 pm »

исках

ама ще стане все някога ;D

:rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Декември 25, 2011, 02:44:48 pm »

Защо настояваш за среща с някой...който вече ти е отказал? :rolleyes:

Е, па то Лъффско трае ли да му се отказва? ;D

п.п: Иначе е причината е много проста - исках да я видя на живо, щото има първи дом, като моя, както и други аспекти, които са сходни и целях да направя съпоставка помежду ни. Чисто изследователски интерес, без задни мисли. Ама, кат не става не става, ама ще стане все някога ;D

За лъФското не знам... ;D, ама за нодалната ос съм наясно.... :P

Честита Коледа....! ;D