Малко клиенти ще понесат този, на когото плащат, да им говори за комплекси и проекции...
А на мен ми се е случвало такова нещо преди 7 г.

Търсейки упорито отговори на много въпроси свързани с бъдещето ми съдбата ме отведе точно при такъв човек. Гледайки тогава често Тв, бях пленена от възможностите на една "ясновидка", не беше никак трудно да си запазя час и да отида...
Тя успя доста умело за максимално кратко време да пробие душата ми и да ме оплете в копринената паяжина на лъжата. А именно за 30лв. и 20 мин. разговор, колко злочеста съдба имам, колко много съм комплексирана, каква грешка съм в живота на родителите ми, как в нищо ме няма, как ще остана сама и т.н. Бяха ми казани всички неща, които никой не би искал да чуе за собствения си живот.
Последва пълно обсебване от лъжите ѝ, което от своя страна доведе до пълно отчаяние. Покрай натовареността за кандидат-студентската кампания тогава не успях да попадна изцяло в дълбоката дупка.
Срещу сума от 400лв. тя ми обеща помощ и живот като в приказките

Но благодарение на една непозната жена в една църква и едната ми братовчедка ме свалиха на Земята, за да не направя поредната грешка.
Оттам разбрах, че прекаленото търсене и очакване на определени неща не води до нищо добро и има голяма вероятност да ни отведе при грешните хора... Аз невинаги успявам да го спазя, за съжаление
Въпреки всичко думите ѝ на тази жена дадоха отрицателен отзвук в живота ми.
Поста не е по темата, въпреки че имам 2 планети в 12-ти. Но по-късно ще го изтрия