Не е само от Плутон в 1 дом, аз съм имала 2 "гаджета" (интимни приятели) с този аспект и една от най-близките ми приятелки, при тях не се проявява така (Слънца в Козирог, Водолей и Риби).
По принцип съм забелязала, че Слънце в Телец е много инстинктивно, сетивно и рязко, защото не може да анализира цялостно ситуацията и щом усетят, че нещо става, че "губят" контрол стават резки. Смъкват енергията на групата по метода на бебето - почват да реват, мрънкат.....и ВИНАГИ се намира някой да ги "успокои" (дава от личната си енергия).
Във Ведическата астрология на Телците им казват и слепци - не виждат в перспектива.
Забелязала съм, че Телците в обществото налагат мнението си, чрез контраст и конфликт - винаги спорят и са на обратното мнение (пак смучене на енергия). Това, говоря за интелектуална среда, където предоминират с интелектуалните си качествата въздушните зодии и огнените с идеите си.... и Телците просто НЕ РАЗБИРАТ какво се случва...., но усещат, че нещо се случва.
Затова Телците трябва да се занимават с подходящи за тях професии, или да се научат да мислят. Имам приятелка Телец, която остана на ниска административна държавна позиция, където работи с хора и се чувства много добре, защото "може да успокоява клиентите и да им помага". Тя например няма поведението "дразни другите", за да "смучеш енергия", защото познава професията си из основи (контрол над материята - манията на всяка земна зодия) и фиксиран знак, нищо ново не се случва (държавата е под знака на Козирог).... Тя се чувства МНОГО добре и има достатъчно лична енергия, за да се справи с професионалните си задължения блестящо и да е удовлетворена като професионалист и личност.
Интернет е под знака на Водолей и до някаква степен Везни и поведението на Телец (тотален контрол) е неподходящо. Ако беше музика, или рисуване, скулптура, спорт (минимум 15-16 години практика и нотите и цветовете, човешкото тяло са вечни - за рамките на човешкия живот) естествената настройка на Хело щеше да е печеливша.