Здравей Гост

Голям земен тригон

• 128 Отговора
  • 15995 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Голям земен тригон
« Отговор #60 -: Март 04, 2012, 06:52:26 pm »
Въх. Ма ще го посрещна, къде ще ходя.  :-[ Благодаря ти, че си погледнала. Аз се бях настроила тази година да оправям работа и финанси, май ще оправям други сфери.  :o

*

Stella

• 7765
« Отговор #61 -: Март 04, 2012, 06:55:27 pm »
Уран във 2-ри натален възможности досега не е донесъл, затова пък се изяви само в отрицателна светлина. Добре, че ми е наталната Венера в 8-ми, тя ми е доходоносника, но все не мои, а чужди средства. Много тегаво положение.  :-\

С транзитен Уран във 2-ри дом, аз също имах много неустойчиво финансово положение. Въпреки, че Уран във Водолей е на трон, беше трудно. На мен светилата ми управляват 8-ми дом и са във втори дом. Самият Уран във втори дом е в падение, доколкото зная.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #62 -: Март 04, 2012, 06:57:32 pm »
Не знам, моят е в Риби 2-ри дом (и Овен), но толкова ми е черен Уран там, че не ща и да го разучавам. За съжаление няма да се разкара скоро.

*

Grace

• 2257
« Отговор #63 -: Март 04, 2012, 07:20:31 pm »
Въх. Ма ще го посрещна, къде ще ходя.  :-[ Благодаря ти, че си погледнала. Аз се бях настроила тази година да оправям работа и финанси, май ще оправям други сфери.  :o

сега ако ми кажеш, че тая година не се занимаваш основно с връзки и партнъорства, няма да ти повярвам  :P

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #64 -: Март 04, 2012, 07:30:33 pm »
Ми не се занимавам. Все още. Аз изобщо не се бях фокусирала върху това, докато тук не ми пуснахте мухата.  :P Чак тогава взех да го виждам МЦ в друга светлина, че и Юпитери разни в 7ми, 5ти, че затъмнения върху Венера... Аз съм безвръзкова, разведена и най-вече майка на сина си. Занимавам се с него и с мен си, засилих тренировките, такива ми бяха фокусите. И гледах най-вече за договори в смисъл работа, да потръгнат нещата материално. Обаче сега се замислям, че откъм тайминг е много вероятно да си права - трите ми най-осъзнати връзки са започвали в късния август, това ми е на мен Венерата по това време. Късното лято направо избуявам емоционално.  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #65 -: Март 04, 2012, 07:42:16 pm »
Ми не се занимавам. Все още. Аз изобщо не се бях фокусирала върху това, докато тук не ми пуснахте мухата.  :P Чак тогава взех да го виждам МЦ в друга светлина, че и Юпитери разни в 7ми, 5ти, че затъмнения върху Венера...

Затъмнения върху Венера не даваха ли раздяла? Тук имаше подобни въпроси и се оказа,че доста хора са преживели раздели. При теб как е било? Лично при мен имаше раздяла, но пък Венера е У5 при мен.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #66 -: Март 04, 2012, 07:44:33 pm »
Тъй като аз няма с кого да се разделям по Венера  ;D мисля при мен да заработи наобратно.  :-[ То и други чувствителни точки удряха затъмненията, пак трябва да ги проверя.

*

Stella

• 7765
« Отговор #67 -: Март 04, 2012, 07:47:29 pm »
Тъй като аз няма с кого да се разделям по Венера  ;D мисля при мен да заработи наобратно.  :-[ То и други чувствителни точки удряха затъмненията, пак трябва да ги проверя.

Явно доста са ти натоварени Стрелецът и Близнаците?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #68 -: Март 04, 2012, 07:59:17 pm »
Близнаци са ми 5 и 6 дом, но затъмненията като ги гледах правеха връзки и с транзитни планети и с прогресии. Юнското е пак върху Нептуна в 11ти, а Скорпионското е точно до градус на СЛВ. А, и последното пак ще удари Нептуна от опозиция. Дано ми е издръжлив, че тази година какво го чака.  :o

*

Stella

• 7765
« Отговор #69 -: Март 04, 2012, 08:21:28 pm »
Близнаци са ми 5 и 6 дом, но затъмненията като ги гледах правеха връзки и с транзитни планети и с прогресии. Юнското е пак върху Нептуна в 11ти, а Скорпионското е точно до градус на СЛВ. А, и последното пак ще удари Нептуна от опозиция. Дано ми е издръжлив, че тази година какво го чака.  :o

Така си и знаех. Нямаш затъмнения върху Венера. Затъмненията са по оста Близнаци-Стрелец. Твоята Венера е в Дева. Когато нодалната ос е била в Дева-Риби имала ли си раздяла?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #70 -: Март 04, 2012, 08:36:05 pm »
Не, Венерата ще я целне сега пълнолунието. Това обаче за съвпади, по други параграфи ще я целят и други лунации през годината.
(първото затъмнение секстил с Луна+Сатурн от 4 към 7ми натален; второто върху натален Нептун в 11ти тригон с натални Луна+Сатурн в 7ми и към натална Венера в 8ми - отгоре Луната, отдолу Слънцето правят тригоните; третото затъмнение директно върху СЛВ в 10ти, тригон с натална Луна в 7ми, секстил с натална Венера в 8ми; и последното за годината затъмнение - тригон на натална Луна от Слънцето, 10 към 7ми натален и квадрат на Луната към натална Венера, от 5 към 8ми натален)

Не. Затова пък документално разводът ми стана факт, когато Юнона е била точно върху Венерата. Егати трактовката.  ;D Хо хо хо, пък емоционално и словесно съм се развела с шест транзитни планети в 1ви дом + 2 астероида + СЛВ.  :mellow: Такова нещо не бях виждала, добре че сега завъртях възлите да го видя.  ;D
« Последна редакция: Март 04, 2012, 10:21:54 pm от Ronia »

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #71 -: Март 05, 2012, 06:22:38 am »
Стела, сега се загледах и виждам, че ноемврийското затъмнение ми е било върху Венерата ми в Стрелец, Венера е У4, разделихме се с мъжа ми по мое желание и се изнесох от къщата.

*

Stella

• 7765
« Отговор #72 -: Март 05, 2012, 08:29:50 am »

;D Хо хо хо, пък емоционално и словесно съм се развела с шест транзитни планети в 1ви дом + 2 астероида + СЛВ.  :mellow: Такова нещо не бях виждала, добре че сега завъртях възлите да го видя.  ;D

Това изби рибата. СЛВ през първи дом ги върши такива работи.
Аз пък се омъжих с тежки транзити и Сатурн през асцендента,
а се разведох при транзит на Сатурн през десцендента.
когато първи дом е активиран от тежки транзити, дали не ставаш уязвим.
винаги съм се сближавала в момент на уязвимост.
Обратно. При транзит на планети през десцендента при мен се инициира някакъв страх от обвързване
и започвам да бягам. Изпитвам огромен страх от подчинение при транзита на Сатурн през десцендента-
чувствах се като затворена в клетка. :-[

Спомням си, бях на семинар за една седмица в София. когато се върнах у дома, почувствах се така, все едно съм катапултирала на чуждо място.
« Последна редакция: Март 05, 2012, 08:41:30 am от Stella »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #73 -: Март 05, 2012, 08:43:33 am »
Аз съм от тези омъжените на Сатурнов възврат.  ;D Затова пък родих пак в обсега му.  :wub: Според мен това струпване в първи дом ми беше много полезно тогава, макар да не съм го знаела. Чувствах се много силна и изобщо не ми пукаше. Което беше важно. А моят Сатурн през Дсц не помня кога последно е минавал, но не е било скоро. На Асцендента ще кацне относително скоро, но ще си е вкъщи, тъй че ще го посрещна подобаващо. Първо да донесе подаръците на Слънцето.  ;D

П.С. Аз имам проблеми с обвързването и не са от Сатурн, а от Уран. Трябва ми много въздух да дишам, иначе стягам багажа и назад не поглеждам.

*

Grace

• 2257
« Отговор #74 -: Март 05, 2012, 08:46:23 am »
точно това щях да питам, но ти ме изпревари - дали ти си била инициатора за развода.
кои планети са транзитирали в 1 дом, Ronia?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #75 -: Март 05, 2012, 09:02:20 am »
Аз, аз.  ;D Марс (на Асц), Слънце, Юпитер, Меркурий, Нептун и Венера + Юнона и Хирон + СЛВ.  :mellow: Добре, че ми е големичък да ги събере.  ;D Но и моят приятел Сатурн удари едно рамо в 8-ми натален върху натална Венера.  ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #76 -: Март 05, 2012, 09:13:14 am »
Ronia, януари 2007 ЮЛВ е минал над наталната ти Венера. Приблизително тогава ли беше развода или имаше друго събитие?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #77 -: Март 05, 2012, 09:19:13 am »
А, не. Януари 2007 нищо запомнящо се не се сещам. Работех, омъжена бях вече... скука.

*

Stella

• 7765
« Отговор #78 -: Март 05, 2012, 09:35:35 am »
Аз съм от тези омъжените на Сатурнов възврат.  ;D Затова пък родих пак в обсега му.  :wub: Според мен това струпване в първи дом ми беше много полезно тогава, макар да не съм го знаела. Чувствах се много силна и изобщо не ми пукаше. Което беше важно. А моят Сатурн през Дсц не помня кога последно е минавал, но не е било скоро. На Асцендента ще кацне относително скоро, но ще си е вкъщи, тъй че ще го посрещна подобаващо. Първо да донесе подаръците на Слънцето.  ;D

П.С. Аз имам проблеми с обвързването и не са от Сатурн, а от Уран. Трябва ми много въздух да дишам, иначе стягам багажа и назад не поглеждам.

Ха ха ха, аз съм двоен Водолей  с Асцендент Стрелец. Как бих могла  да се чувствам със Сатурн на десцендента? Чувствах транзита му така, сякаш трябваше да поема допълнителни ангажименти към този мъж, а аз го смятах за достатъчно авторитарен (негов Сатурн в съвпад с моя Луна)

*

Grace

• 2257
« Отговор #79 -: Март 05, 2012, 09:38:26 am »
А, не. Януари 2007 нищо запомнящо се не се сещам. Работех, омъжена бях вече... скука.

Стела, май правилото за тройното потвърждение ще зазвучи актуално в случая.. ;)