Здравей Гост

Да поговорим за мен

• 89 Отговора
  • 10035 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Да поговорим за мен
« Отговор #20 -: Март 20, 2012, 06:26:24 pm »
Всеки е уникален, нали се съгласи с това преди малко. А на тебе какво ти е направила Вещичка да питам като Хело и аз?  :19:

На мен лично нищо. Но трябва ли да ми е направила нещо, за да констатирам този факт?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #21 -: Март 20, 2012, 06:40:53 pm »
Голям кеф-да обсъждаме някой по негово собствено предложение  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Март 20, 2012, 06:42:51 pm »

Групова психоанализа  ;D - защо пък не?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #23 -: Март 20, 2012, 06:51:53 pm »
Според вашето честно!!! мнение, смятате ли, че аз съм - обсебваща, задушаваща, агресивна, нападаща, командваща?

Оособено ме интересува задушаваща.

Сега да не питате защо питам! Просто питам!

Смятам, че си докачлива. Малко си досадна в дълбаенето си на плиткото. Ти се съсредоточаваш в детайла и не виждаш общата картина, което отстрани на моменти изглежда като ограниченост. Задушаваща - категорично не си, нито пък агресивна и нападаща. По-скоро имаш ниска самооценка и комплекси фиксирани върху точно определено нещо. И когато по някакъв начин това нещо е засегнато ставаш отбранителна и докачлива. Но това не е агресия. Недостатъчното ти харесване и обичане на себе си генерират по-голямата част от проблемите ти в общуването с другите.

Това са ми впечатленията, но все пак не забравяй, че са базирани само на писаното от теб във форума - дори не съм те виждала на снимка, нито пък сме комуникирали пряко.

П.П. Не позволявай на никой да ти казва ти каква си - ти си този, който казва и показва на другите какъв е
« Последна редакция: Март 20, 2012, 07:16:07 pm от The_One »
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #24 -: Март 20, 2012, 07:10:31 pm »

Според мен...това изобщо не е обсъждане. ;)
Опит за себепознание...и анализ на другите и себе си разбира се... ;D

Групова психоанализа  ;D - защо пък не?

Възможностите са добри...гледам обаче , че трудно се използват.... ;D ;)
По-скоро се търсят възможности за адвокатска изява.... ;D :P....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Март 20, 2012, 07:15:32 pm »
Хело, да споделя моите впечатления и аз, но имай предвид, че са субективни и че почти не те познавам.  ;D

Докачлива не ми изглеждаш, нито тънкообидна, но обичаш да чоплиш и да дълбаеш, понякога търсиш под вола теле.  :blink: Харесва ми твоят изследователски дух и последователността. Ако се ангажираш с някой казус, концентрираш се изцяло върху него и трудно се отказваш, не те е грижа и какво ще си помислят другите, за теб е важен крайният резултат и неговата полезност лично за теб и за твоите проучвания. Не цепиш много басма, поне тук сред нас.  ;D

Не ми приличаш на човек, който лесно се впечатлява и се влияе от стадни тенденции, някак ти липсва приобщеност към общите цели, даваш приоритет на индивидуалните.

Не съм забелязала да си загрижена много за оценката, която получаваш, макар че тази анкета и желанието ти да се погледнеш през нашите очи би трябвало да говорят за заинтересованост от твоя страна да получиш обратна връзка.

Груба не знам дали си, възможно е във виртуала да създаваш впечатление за безцеремонен човек, за мен по-скоро си "безпардонно директна" (във виртуала) и не намираш за необходимо да се захаросваш излишно и да демонстрираш фалшива загриженост, само за да се харесаш на групата и да бъдеш приобщена. Дори ми се струва, че някак страниш от групата и не заявяваш принадлежност към нея, повече държиш на различията и автономността (в това отношение доста си приличаме).

Не ти липсват точни наблюдения, но понякога чоплейки някой проблем, като че ли не съзираш гората на фона на отделните дървета. Но си човек, обичащ конкретиката - "дай ми факти, дай доказателства!", което някой може да сметне за скептицизъм. Здравословна доза скептизицъм винаги е уместна и аз лично я предпочитам пред лековерието и нагласата да се приема всичко за чиста монета - на мен лично това ми говори за неумение да се отсява зърното от плявата, истинското от фалшивото, слаба способност за разграничаване и неадекватна оценка (в ментален и духовен план).  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #26 -: Март 20, 2012, 07:32:42 pm »
а, някой за мен ще каже ли ;D

« Отговор #27 -: Март 20, 2012, 07:36:27 pm »

тц  :haha:

« Отговор #28 -: Март 20, 2012, 07:37:59 pm »
Почти не те познавам още и мисля, че не мога да дам реална преценка но пък ми приличаш на това човече хаха -->  :lol: +  ;)
:)

*

abroad

• 2187
« Отговор #29 -: Март 20, 2012, 07:40:58 pm »

тц  :haha:

тамън разсъждавах по темата - близнака ли е по артист или рибата
или пък Сатурн не прощава, тъй или иначе
ти как мислиш?
харесва ми начина ти на писане, та затова питам ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #30 -: Март 20, 2012, 07:44:21 pm »
Шъ требе да е рибата, щото екзалтира венерата. А у близнака венерата е непричем.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #31 -: Март 20, 2012, 07:47:36 pm »

Не ми приличаш на човек, който лесно се впечатлява и се влияе от стадни тенденции, някак ти липсва приобщеност към общите цели, даваш приоритет на индивидуалните.

Груба не знам дали си, възможно е във виртуала да създаваш впечатление за безцеремонен човек, за мен по-скоро си "безпардонно директна" (във виртуала) и не намираш за необходимо да се захаросваш излишно и да демонстрираш фалшива загриженост, само за да се харесаш на групата и да бъдеш приобщена. Дори ми се струва, че някак страниш от групата и не заявяваш принадлежност към нея, повече държиш на различията и автономността (в това отношение доста си приличаме).

Мен са ме учили, че който има много ретроградни планети, не иска или не може да се приобщи към групата, а и групата не го приема. Това е, понеже, с изключение на Венера и Меркурий, планетите, които са ретроградни са възможно най-отдалечени от Слънцето и са в опозиция, реална или не, на Слънцето. Така индивидът, Слънцето е в опозиция на групата, ретроградните планети.

Аз имам 6 ретроградни планети, а ти малко по-малко. Може би затова си приличаме в това отношение, освен влиянието на Плутон на асцендентите ни.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #32 -: Март 20, 2012, 07:48:01 pm »
Почти не те познавам още и мисля, че не мога да дам реална преценка но пък ми приличаш на това човече хаха -->  :lol: +  ;)

Защо?

« Отговор #33 -: Март 20, 2012, 07:50:33 pm »
Единственото, което ми е направило впечатление, Хело, е първо, че ми идваш доста мистериозна. Като цяло много си криеш нещата и ми е малко трудно да кажа какъв човек си, предвид факта, че работя с ограничени данни така да се каже. Със сигурност мога да кажа, че си мнго прозорлива, чувала съм доста интересни идеи от теб и е вярно, че много копаеш на дълбокото, което не е лошо, ако не беше толкова фискирана във вижданията си. Дори и примерно като сме си обменяли някакви мнения за някакви неща относно мен, примерно, правиш предложение и ти казвам "Не е така, защото ...", но ти "Не, не, така е, бе"  :unsure: ;D Нооо като цяло ми се струваш готин и интересен човек

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #34 -: Март 20, 2012, 07:54:10 pm »

Ти се съсредоточаваш в детайла и не виждаш общата картина, което отстрани на моменти изглежда като ограниченост.

Не ти липсват точни наблюдения, но понякога чоплейки някой проблем, като че ли не съзираш гората на фона на отделните дървета.

А уж имам Юпитер в 3-ти дом. В Козирог е и затова може би е съсредоточаването в детайлите.

« Отговор #35 -: Март 20, 2012, 07:57:25 pm »

или пък Сатурн не прощава, тъй или иначе
ти как мислиш?
харесва ми начина ти на писане, та затова питам ;D

Рибата - тя може да ти изнесе дълбок психологически трилър и да те вкара във филма с 2-3 реплики и един поглед. А Близнака дори и да е убедителен, накрая пак ще прекали с плямпането и драмата или много ще се насапуниса, или просто няма да можеш да кажеш какво се е случило, защото си заспала. За Близнака са ми доста близки впечатленията, та затова съм толкова категорична. Аз обикновено заспивам, ама това не му пречи  ;D
Това, че ние по-сатурновите сме дръвцета е някакъв мит. Просто имаме свободата да решим кога, колко и пред кого да се освободим, докато другите я нямат и са си свободни на поразия, което обикновено им вреди.

*

Papy

• 4343
« Отговор #36 -: Март 20, 2012, 07:58:50 pm »

А уж имам Юпитер в 3-ти дом. В Козирог е и затова може би е съсредоточаването в детайлите.

Не
Ретрограден меркурий с някой кофти аспект

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #37 -: Март 20, 2012, 07:59:48 pm »

Не

Моят е директен. Лошият му аспект е опозиция с Плутон.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #38 -: Март 20, 2012, 08:09:24 pm »

Не

Моят е директен. Лошият му аспект е опозиция с Плутон.

напротив baby, както казва мой приятел. Опозицията ти дава способност да разбереш и другия и е перфектна в картата на една изгряваща Везна. особено при Меркурий в Телец, поне Плутонът да го провокира малко. Иначе вярвай ми - имам приятели с Меркурий там, чудя се как са завършили средно образование, грам размисъл няма.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #39 -: Март 20, 2012, 08:10:49 pm »
А сега дай обратна връзка, задоволи ли те някой отговор.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens