Хело, да споделя моите впечатления и аз, но имай предвид, че са субективни и че почти не те познавам.

Докачлива не ми изглеждаш, нито тънкообидна, но обичаш да чоплиш и да дълбаеш, понякога търсиш под вола теле. :blink: Харесва ми твоят изследователски дух и последователността. Ако се ангажираш с някой казус, концентрираш се изцяло върху него и трудно се отказваш, не те е грижа и какво ще си помислят другите, за теб е важен крайният резултат и неговата полезност лично за теб и за твоите проучвания. Не цепиш много басма, поне тук сред нас.

Не ми приличаш на човек, който лесно се впечатлява и се влияе от стадни тенденции, някак ти липсва приобщеност към общите цели, даваш приоритет на индивидуалните.
Не съм забелязала да си загрижена много за оценката, която получаваш, макар че тази анкета и желанието ти да се погледнеш през нашите очи би трябвало да говорят за заинтересованост от твоя страна да получиш обратна връзка.
Груба не знам дали си, възможно е във виртуала да създаваш впечатление за безцеремонен човек, за мен по-скоро си "безпардонно директна" (във виртуала) и не намираш за необходимо да се захаросваш излишно и да демонстрираш фалшива загриженост, само за да се харесаш на групата и да бъдеш приобщена. Дори ми се струва, че някак страниш от групата и не заявяваш принадлежност към нея, повече държиш на различията и автономността (в това отношение доста си приличаме).
Не ти липсват точни наблюдения, но понякога чоплейки някой проблем, като че ли не съзираш гората на фона на отделните дървета. Но си човек, обичащ конкретиката - "дай ми факти, дай доказателства!", което някой може да сметне за скептицизъм. Здравословна доза скептизицъм винаги е уместна и аз лично я предпочитам пред лековерието и нагласата да се приема всичко за чиста монета - на мен лично това ми говори за неумение да се отсява зърното от плявата, истинското от фалшивото, слаба способност за разграничаване и неадекватна оценка (в ментален и духовен план). :blink: