Аз снощи не прегледах хорара, не знам защо си имах усещането, ще се намери котето. Сега качвам картата, която ми излезна на мен на програма Кеплер, Плацидус система.
Много интересен казус обаче. Показва за пореден път, че най-важното в астрологията е да открием правилните индикатори и на
querent -a и на
"проблема".
Мисля, че трябва да те разглеждам по 11 дом - приятелка, интернет, и УПР е Марс в Дева - ретро (дева отговаря за домашните любимци и малките животни, въпреки, че това се отнася повече за "дворни животни", които поддържат живота, за животни, като коте - бих разгледала Венера и 7 дом, защото котето се гледа за естетическа наслада и може би 5 дом - щастието, игрите).
Разглеждам те по 11 дом - знакът на 11 дом е най-натоварен - там са и Слънцето и Луната (и духът ти и душата ти явно са устремени към този проблем и явно и ти самата усещаш, че трябва да потърсиш помощ и от други).
Марс - ретро в твой 5 дом и на купсидата на твой 7 дом Сатурн - ретро - би трябвало да означават завръщане. Упр 5 дом - Слънце - екзалтиращо и упр 7 дом по въпроса е Венера, която е добре поставена в Телец, така, че котето е било живо и здраво. Освен това Луната ще направи опозиция със Сатурн, който върви към нея - има аспект, би трябвало да значи намиране на котето.
Понеже се е разделила Луната от Слънцетои върви към Сатурн, явно ще го пазите повече котето от тук нататък - ще му ограничите нещо достъпа до игрите
ENJOY!
И Дивна, МНОГО мерси, за казуса и за обратната връзка. Чакаме снимката.