Здравей Гост

Какво Ви липсва?

• 265 Отговора
  • 24851 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: Какво Ви липсва?
« Отговор #100 -: Април 01, 2012, 09:21:45 pm »
Да питам другояче - искам спътник на светлината, искам красив град или село, красиво нещо, без боклуци, направено с любов или поне с усет и мярка.
Искам добро обкръжение от хора на светлината, не откачени, а хора напред по пътя.

От кое трябва да почна, за да имам всичко това - от мъжа, от търсене на такова място, от какво?
Сложила си акцент в/у мястото и обкръжението- значи те трябва да са първичните, а мъжът-верочтно ще изскочи от новата ти реалност. :blink:

п.п.Сега видях Муунлейди какво ти е написала и да знаеш- права е. Другото е Индия, но тя е обратното на чистота, ред, "добри" хора. :blink:
Бюргер или Гуру?! :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #101 -: Април 01, 2012, 09:23:17 pm »
" примерно чист град, чиста природа, поддържани къщи и добри хора"
---------------------------------------------------------------------

то тези хора и хабер си нямат от духовни неща, а си метат улиците,
чистят си дворчетата и си подстригват тревата - т.е. живеят в " реала "  ;)

мда- ей толкова е просто, а ние тука си искаме разни нещааа, ма кмета що не почистил, ма какво било- а пред блока- всеки си чисти едва едва около колата, и не му пука от закони, глоби и т.н.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #102 -: Април 01, 2012, 09:23:32 pm »

Споделяне, съпреживяване, взаимност - по кой дом, по коя планета, по какво? Че да ги идентифицирам и да си улесня пътя.

По знака и аспектите на Слънцето. Особено, ако има съвпад.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #103 -: Април 01, 2012, 09:38:04 pm »
Мдам, щото във въпросите на Марая липсва това - искам чистота, красота, естетика, обмисленост, подреденост, изящество...все неща, противоположни на България днес. Явно на Марая не и липсват. На мен обаче много ми липсват...
Хората си метат улиците, обаче общината им събира данъците и им държи чисто и наказва ония, които не държат чисто - т.е. има държава, община ,власт и ред.
Ако няма - даже германците ходят на морето да пият, да се осират и да буйстват. Не е до хора, до водачи на стадото е. Стадото навсякъде е стадо, зависи как е възпитано, кой е овчарят и каква му е гегата.
Но това беше отклонение.

Значи има хора, които са стигнали твърде напред в светлината и връщането е невъзможно, забравете да мога да сляза обратно, нямам друг път, освен напред и нагоре, другите полети са ми забранени.
Както и да е, преди исках пари и сигурност, сега имам сигурност и светлина и искам пълна хармония, аз що ви казвам, че исканията се менят, вие не та не, зависело от луната или слънцето в натала.

*

Papy

• 4343
« Отговор #104 -: Април 01, 2012, 09:41:02 pm »

Значи има хора, които са стигнали твърде напред в светлината и връщането е невъзможно, забравете да мога да сляза обратно, нямам друг път, освен напред и нагоре, другите полети са ми забранени.
Както и да е, преди исках пари и сигурност, сега имам сигурност и светлина и искам пълна хармония, аз що ви казвам, че исканията се менят, вие не та не, зависело от луната или слънцето в натала.

е- не- не разбирам- как си стигнала толкова далеч в светлината с такива несветли хора и нечисто около теб?
пък сега вече не може така да продължава? обърках се тотално

*

kaily

• 5145
« Отговор #105 -: Април 01, 2012, 09:56:13 pm »
ми не знам как, сигурно на принципа на противоположностите, използвам ги като гориво  ;D
Бе нема значение това, питам оттук насетне как напред, назад вече не става.
То, впрочем за никого не става, само йогите се опитват да се върнат назад в утробата, ма човекът е създаден да върви напред, ако ще да е под формата на спирала.

*

Stella

• 7765
« Отговор #106 -: Април 01, 2012, 10:00:52 pm »
ми не знам как, сигурно на принципа на противоположностите, използвам ги като гориво  ;D
Бе нема значение това, питам оттук насетне как напред, назад вече не става.
То, впрочем за никого не става, само йогите се опитват да се върнат назад в утробата, ма човекът е създаден да върви напред, ако ще да е под формата на спирала.

Аз пък тръгвам на йога. От любопитство. сигурно е доста медитиращо. Но най-вече искам да си направя тялото по-пластично и да си подобря обмяната на веществата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
« Отговор #107 -: Април 01, 2012, 10:01:23 pm »

като започнеш да чуваш избирателно

*

Lillie

• 30532
« Отговор #108 -: Април 01, 2012, 10:02:37 pm »
Аз пък тръгвам на йога. От любопитство. сигурно е доста медитиращо.

По-скоро релаксиращо.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #109 -: Април 01, 2012, 10:05:01 pm »

По-скоро релаксиращо.  :blink:

Ще си съхранявам младостта. сега ми е станало приоритет №1. Спрях цигарите преди 2,5 години. Избрах си хубава козметика и подходяща диета. Започнах по-честичко да пътувам по света и у нас, за да се заредя с приятни впечатления. Следващото нещо е йога.  :25:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

kaily

• 5145
« Отговор #110 -: Април 01, 2012, 10:13:05 pm »
Цитат
Може, аз по едно време доста се въртях из клуба на йогите и те доста се караха за неща, които не разбирам, обаче това разбрах - че йогите всъщност смятат, че цялата работа е от това, че - образно казано - Адам е бил изгонен от рая. И йогите това им е целта, да се върнат обратно.
Пък според мен това не е целта, целта е Адам да извърти един пълен цикъл и да се върне, ама не по стария път, а като съвсем ново създание.

Цитат
Ми вие всички почнахте да говорите иносказателно и с по две думи като АН и аз почнах изобщо да не разбирам за какво се говори. Просто думите, които използваш, са ми недостатъчни да разбера. Напъна се веднъж, ако не вдяна, подминавам. Сега например пак не разбрах за какво говориш, честно.

*

abroad

• 2187
« Отговор #111 -: Април 01, 2012, 11:14:41 pm »
Цитат
Ми вие всички почнахте да говорите иносказателно и с по две думи като АН и аз почнах изобщо да не разбирам за какво се говори. Просто думите, които използваш, са ми недостатъчни да разбера. Напъна се веднъж, ако не вдяна, подминавам. Сега например пак не разбрах за какво говориш, честно.

едно от ценните неща в АН е провокирането към мислене, кой разбрал, разбрал, в това число включвам и себе си
абстрахирай се от множествения сволоч и спри да търсиш подобни съвети от кой ти падне :blink:
както споменах - откажи се от любовта, за да те намери, докато я стимулираш по периферията, без излишни привързаности :blink:

*

kaily

• 5145
« Отговор #112 -: Април 01, 2012, 11:38:28 pm »
Ми кой разбрал разбрал, ама аз пък минах на друг принцип - живеем в епохата на информационния потоп и трябва да се казват нещата максимално ясно и кратко, ако не са казани така, аз ги подминавам. Опитвам се и аз така да говоря.
Та засуканите изрази, провокиращи към мислене, просто подминавам, немам време да мисля и за това, на ден през мен минава информация, колкото през баба ми за целия и живот сигурно. Кога време да смилам и случайни вметки, независимо от кого са, пък и дали има смисъл...то, което ми трябва ,само ще ме намери и ще се разкрие, нали и ти това казваш.

А за любовта - трябва да разбера нещо, затова ровичкам, при мен никога нищо не идва ,преди да съм го повикала искрено. А за да го повикам искрено, трябва да разбера какво точно искам, любов, взаимност, спътник, трепет, секс, .... все неща с различни цветове и нюанси, докато не си намеря точния нюанс, няма да го получа. Затова човъркам.

*

abroad

• 2187
« Отговор #113 -: Април 02, 2012, 12:15:05 am »
живеем в епохата на информационния потоп и трябва да се казват нещата максимално ясно и кратко, ако не са казани така, аз ги подминавам.

точно в това и е проблема на епохата, празните приказки взеха превес, повсеместно, който умее да говори се вмества някак си :blink:
всичко е преходно, и ще си остане по-важно да умееш да слушаш  :wub:

А за любовта - трябва да разбера нещо, затова ровичкам, при мен никога нищо не идва ,преди да съм го повикала искрено. А за да го повикам искрено, трябва да разбера какво точно искам, любов, взаимност, спътник, трепет, секс, .... все неща с различни цветове и нюанси, докато не си намеря точния нюанс, няма да го получа. Затова човъркам.

вярно, трябва наистина да го поискаш, без значение какво и колко :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #114 -: Април 02, 2012, 02:59:44 am »
Кайли,
Ако питаш мен...,акъл вземи от обичани  жени! ;D
Аз съм обичана жена...и мога да подСкажа...как става.
Теорията и практиката са две различни неща.
Теоретици БОЛ... ;D :P..практиците в този сайт...са малко!
Питай Сънрейн,Лили...ще ти кажат! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #115 -: Април 02, 2012, 11:59:23 am »
любов ми липсва. щастлива съм с детето, с работата ама съм като в стендбай режим...

но не го свързвам това с лунния ми знак, типично по слънчевия е това.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #116 -: Април 02, 2012, 12:12:24 pm »
любов ми липсва. щастлива съм с детето, с работата ама съм като в стендбай режим...

но не го свързвам това с лунния ми знак, типично по слънчевия е това.

Защо? При жените риби...би следвало в този период да има любов! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #117 -: Април 02, 2012, 08:06:10 pm »
на проституцията обич ли и викат вече :blink:

Цената на любовта е висока, не всички могат да си я позволят.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #118 -: Април 02, 2012, 08:39:21 pm »
" Вероятно не разграничаваш едното от другото"
-----------------------------------------------------------
В днешно време трудно се разграничават тези неща,
особено - колкото си "по-нагоре" ,
токолкова по-се размиват границите  :mellow:
Естествени минерали и амулети

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #119 -: Април 02, 2012, 08:41:31 pm »
:blink: злобно - за злобните
за останалите - разбираемо :blink:

;D ;D
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!