Здравей Гост

Какво Ви липсва?

• 265 Отговора
  • 24844 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Какво Ви липсва?
« Отговор #120 -: Април 02, 2012, 08:57:34 pm »
Липсва ми форумът такъв, какъвто беше някога...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #121 -: Април 02, 2012, 08:58:58 pm »

ами помогни ми тогава

*

Asol

• 4140
« Отговор #122 -: Април 02, 2012, 09:04:29 pm »
Е, това "някога", което Лили спомена е било в началото, когато е бил създаден. Иначе във форума открай време има спам даже и в астрологичните теми (все пак тук е само форум), така че нищо ново.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #123 -: Април 02, 2012, 09:06:27 pm »
Форумът не е тясно профилиран, тъй че ще си търпим спама.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #124 -: Април 02, 2012, 09:13:33 pm »
Не знам какъв е бил някога форума.Аз го чета от началото на тази година и страшно много ми помогна да напредна(макар и мъъъничко) с астрологията.Това, което не разбирам - всички поотделно ми се струват големи пичове, но постоянно чета някакви неразбираеми за мен диалози и настървено заяждане.Просто ми се ще да е малко по-спокойна обстановката и без това си имаме реален свят, в който всеки гледа да те клъвне за нещо.Силно се надявам да е някои от онези странни периоди, в които 90% от диалозите във форума са вадене на нечии кирливи ризи и прочее.Дано да не бъда разбрана погрешно... :(

права си- и аз така мисля и се чуствам
спам е едно, заяждане и ехидни забележчици- друго
искаме си астрологията и готиния форум!

*

Asol

• 4140
« Отговор #125 -: Април 02, 2012, 09:30:03 pm »
Какво ти пречи да четеш това, което ти харесва, а другото - не ?

« Отговор #126 -: Април 02, 2012, 09:38:49 pm »
Липсва ми кураж.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Papy

• 4343
« Отговор #127 -: Април 02, 2012, 09:40:53 pm »
Липсва ми кураж.

не ти вярвам. действай както си решила

« Отговор #128 -: Април 02, 2012, 09:51:36 pm »
Решенията са лесни, последствията от тях - не. Нормално е човек да иска да си спести агонията, това е защитен рефлекс за самосъхранение. Но понякога явно се налага съвсем по сатурновски да преживееш лошите дни, за да дочакаш добрите. Странното е, че след такива моменти ставаш по-събран, по-концентриран в себе си, изведнъж всичко ти се прояснява и точно това е едно от нещата, които правят добрите дни добри. Обаче аз не знам дали мога да изтърпя и това "закаляване". Има разочарования, които просто те смазват. Може би началото на моята борба с това е факта, че признавам това пред себе си, а и във форума. Лошото е, че този път борбата ще е с мен самата. Другата съм я отработила и не ме тревожи.

П.П. Да, в една друга тема вече виждам как това храни някои от вас. Дерзайте - какво друго им остава на мишките докато лъва боледува.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #129 -: Април 02, 2012, 09:56:20 pm »
П.П. Да, в една друга тема вече виждам как това храни някои от вас. Дерзайте - какво друго им остава на мишките докато лъва боледува.

;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #130 -: Април 02, 2012, 09:56:35 pm »
Решенията са лесни, последствията от тях - не.

ако човек е наясно със себе си и вземе решение, последствията няма как да бъдат страшни. всичко е по-добро от лошото, особено по отношение на партньорските връзки

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #131 -: Април 03, 2012, 09:56:11 pm »
До този миг от 21 гласа дадени в темата "липсата" се свързва с оста на притежанията Телец/Скорпион или 2-8ми дом.
В качеството си на сигнификатор на Любовта Венера е и планета на парите. Наричана с травиалната фраза "малкото щастие" Венера по транзит напуска знака на своя доминицил, за да влезе в Близнаци...където ще остане ретроградна за периода от 4.04.2012 до 7 август 2012-та...
Ретроградната и фаза е характерна с трудното асимилиране на енергията и , която свързваме с любовта, чувствата, ценностите и изявата им. Трудно ще показваме чувствата си и отношенията си...Периода ще се характеризира и с липсата на финансови средства...Доста трудни договори , доста трудни отношения...
Плутон /съремения управител на знака Скорпион/ се намира под диспозицията на Сатурн...Той също ще обърне своя ход и от 11април до 18 септември 2012-та ще бъде ретрограден в козирог.
Може би това е основното , което показва липсата на аналогиите по тази ос. Луната символизира чувствата и желанията ни..,тя определя и липсите. В този смисъл е много подходящо да използваме бързите и транзити и аспекти спрямо управителите на оста 2-8ми...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #132 -: Април 04, 2012, 01:25:41 pm »
Липсва ми здраве. Луна в Близнаци в 5 дом....

« Отговор #133 -: Април 05, 2012, 06:27:08 am »
Да прехвърля в реала значи хубаво място и добро обкръжение, примерно чист град, чиста природа, поддържани къщи и добри хора. Има такива места в реала.
Защо да не приема такъв реал?

Добро обкръжение, зрели добронамерени светли хора, къде се намира това?

Кайли ,мило,ти след директен сблъсък с тъмнината/Плутон/ най после осъзна светлината,но тя е била винаги до теб и в теб

трупаш сила цял живот - хубаво, но мъжете се плашат от силни жени,защото им отнемат мъжествеността, т.е няма го крехкото създание,което да защитават
и ти ставаш силния във връзката,те слабия - мммм- не,кой мъж би го живял дълго,това ,освен маминото синче

всяка сутрин минавам край една божествена градинка,точно срещу блока на бившият ни президент,та тази градинка е сътворена и подържана от ръцете на мъж,с години, и е точно това,което ти искаш, на едно хълмче -полянка ,излъчва красота,чистота и доброта, между блоковете, викаме му Стоунхендж, защото ни зарежда  енергиино, позитивно за целият ден преминаващите , и има наредени подобни огромни камъни.... :mellow:малко е необходимо,но постоянно за да се роди нещо подобно на сътвореното от твореца...
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #134 -: Април 05, 2012, 12:27:59 pm »
Е...,като обобщение на темата...бих казала..,че липсата на пари и любов...като водещи в анкетата...показват ,че света е устроен да търси материята.
Само един глас е въведен в графа общуване... :blink: Замисляли ли сте се...,че когато търсим любов е наложително да общуваме...?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #135 -: Април 05, 2012, 04:17:03 pm »
Е...,като обобщение на темата...бих казала..,че липсата на пари и любов...като водещи в анкетата...показват ,че света е устроен да търси материята.

Преобладава липсата на пари и любов във форум, в който пишат хора с уж по-изявени духовни интереси.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #136 -: Април 05, 2012, 04:36:40 pm »

Преобладава липсата на пари и любов във форум, в който пишат хора с уж по-изявени духовни интереси.
защо, любовта като материя ли я третирате? 
доколкото видях има отделна категория при гласуването "секс"
Какво по-духовно може да има от Любовта, която е божествена сила!

Нищо..,но щом се търси...вероятно липсва БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ И СИЛА! :blink:

Това е причната..,а секса..зависи какъв е...може да бъде и любов...,а може да бъде и нещо друго.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #137 -: Април 05, 2012, 04:37:36 pm »

;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Lillie

• 30532
« Отговор #138 -: Април 05, 2012, 04:47:08 pm »

доколкото видях има отделна категория при гласуването "секс"
Какво по-духовно може да има от Любовта, която е божествена сила!

Не става въпрос за любовта като материя, хайде да не преиначаваме.  :blink:

А за това, че в астрологичен форум се проследяват именно такива липси - любов/пари, оттам плъзват всички следствия...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #139 -: Април 05, 2012, 04:49:56 pm »
.. аз мога да запълня всички ваши липси  :93:
"Защо ме съдиш, макар аз да не съм съдил?
Аз бях затворен, при все че нямам предел.
Аз не бях разпознат.
Но аз разпознах, че Цялото е разтворено
в двете си същности - земна и небесна.”