Здравей Гост

Брак и връзки?

• 70 Отговора
  • 12728 Прегледи
*

АН

Брак и връзки?
« Отговор #60 -: Юли 25, 2006, 02:11:14 pm »
Цитат
Blagodaria za otgovora!A kolkoto do vruzkite mi-struva mi se,4e pri4inata za neuspeha na pove4eto ot tiah e v men.Vse ne6to ne mi dostiga,vse ne6to ne me udovletvoriava...
вярно :)
С аспект между управителя на партньорствата и Сатурн може наистина да си твърде взискателна :)
А от друга страна, за секстила между Марс и Венера/която ти управлява любовите/ в комбинация с опозицията между Венера и Сатурн, много ще отива една максима на О.Уайлд :)
Човек винаги трябва да бъде влюбен.Ето защо не бива да се жени.  :)  

*

Lillie

• 30532
Брак и връзки?
« Отговор #61 -: Юли 25, 2006, 02:23:01 pm »
Цитат
...една максима на О.Уайлд :)

Човек винаги трябва да бъде влюбен. Ето защо не бива да се жени.  :)
Много пасва и на моите петодомни констелации + Юпитер в 7ми...  :P  :rolleyes:  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

nkara

• *
  • 172
Брак и връзки?
« Отговор #62 -: Юли 29, 2006, 10:50:00 am »
Тези дни се запитах,защо търся отговори за връзките си в астрологията? Дали Нептун в седми дом си играе с мен? :wub:  :wacko: Сетих се за една мисъл на Бертион "Човек вижда това,което гледа,а гледа това,което е в съзнанието му".Дали ще открия отгговори,НЕ ЗНАЯ :( ,но ето нещо,което обичам за ВРЪЗКИТЕ.
Цитат
Кой си ти и какво знам за тебе? Защо понякога ми изглеждаш толкова близък,а понякога  така далечен?  Ти си като мен,но бих ли могла да овладея твоите мисли и чувства?   ТИ СИ АЗ  И ТИ НЕ СИ АЗ несъмнено поради това,поради нашата отчужденост ,аз те търся. Как да се измъкна от моята самота ида се присъединя към теб?    И преди всичко кога възниква илюзията : Когато се се чувстам сама или когато си мисля,че сме заедно?
« Последна редакция: Декември 16, 2006, 02:39:04 am от nkara »

*

Lillie

• 30532
Брак и връзки?
« Отговор #63 -: Юли 29, 2006, 11:25:23 am »
"Тези дни се запитах, защо търся отговори за връзките си в астрологията? Дали Нептун в седми дом си играе с мен?  Сетих се за една мисъл на Бертиьон "Човек вижда това, което гледа, а гледа това, което е в съзнанието му". Дали ще открия отгговори, НЕ ЗНАЯ..."

А може би аурата на Нептун в дома на отношенията те кара да търсиш тези отговори, защото те са отвъд видимото и осезаемото? Дали ще ги намериш обаче вече е друг въпрос...

Но това, което цитираш, наистина много пасва на безграничната нептунова природа, лишена от всяква обективност, и ако трябва да го преформулирам, съотнесено към всичко, което е Не-Аз в хороскопа, бих го казала така : "Човек вижда това, което мисли, че "вижда", а често и това, което иска/очаква/има нагласата да види"  :huh:  ;)  B)

И това, разбира се, не важи само за Нептун в 7ми дом, Риби на Дсц, Венера/Нептун, Слънце/Луна/Меркурий-Нептун - с тази нагласа сме всички, някои в по-малка, други в по-голяма степен...  :rolleyes:  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vevey

Брак и връзки?
« Отговор #64 -: Август 14, 2006, 10:52:50 am »
Цитат
Цитат
Blagodaria za otgovora!A kolkoto do vruzkite mi-struva mi se,4e pri4inata za neuspeha na pove4eto ot tiah e v men.Vse ne6to ne mi dostiga,vse ne6to ne me udovletvoriava...
вярно :)
С аспект между управителя на партньорствата и Сатурн може наистина да си твърде взискателна :)
А от друга страна, за секстила между Марс и Венера/която ти управлява любовите/ в комбинация с опозицията между Венера и Сатурн, много ще отива една максима на О.Уайлд :)
Човек винаги трябва да бъде влюбен.Ето защо не бива да се жени.  :)
Отговорът ви не ме обнадежди кой знае колко,но не ме и изненада!Просто продължавам напред и това е!

*

Lillie

• 30532
Брак и връзки?
« Отговор #65 -: Август 14, 2006, 01:54:13 pm »
Виж, има хора, които цял живот търсят и не намират това, което  искат, но пък намират друго...

А теб какво не те удовлетворява по линията на партньорствата?

Венера в Скорпион търси дълбоки страсти и любов завинаги - от онази любов "idea fix" и "докато смъртта ни раздели", а в опозиция със Сатурн по оста 2ри/8ми дом не е привърженичка на рисковете или пък търсач на екзотични авантюри, търси сигурност  :huh:

Луна във Везни в 1ви дом си самата ти и те прави доста "партньорски настроена", но пък от Слънце в съвпад с Уран в 12ти дом не чакай предсказуеми и предвидими реакции - според "така, както трябва" - такова Слънчице иска и ще извърви своя индивидуален, а не натрапен от някого си - било то и под формата на обществени стандарти или родителски очаквания - път...  ;)  :rolleyes:

Специално за предстоящата година, чиито тенденции очертава слънчевата революция 2006/2007, - в партньорски план не е изключено да има известно раздвижване, имайки предвид, че и прогресивната Луна предстои да навлезе в 5ти натален дом, а и общо взето самата година би трябвало да е по-активна и запомняща се - по един или друг начин. Възможно е да се занимаваш с решаване на въпроси, свързани не само с партньорство, а и дом, семейство като много от нещата ще зависят и от личната ти инициатива и ангажираност. Не е изключено да си по-склонна от обичайното да поемаш и известни рискове, особено що се отнася до финанси и инвестиции, което обаче налага необходимостта да прецениш дали рисковете си заслужават и на кого можеш да разчиташ, тоест да разграничиш истинското от фалшивото - и не само в партньорски план по линията на личните взаимоотношения, а и на тези в служебен, професионален план по линията на "приятелства-интереси"  B)

Общо взето акцентът като че ли попада повече върху обстоятелства, свързани с дом и семейство...

:)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vevey

Брак и връзки?
« Отговор #66 -: Август 15, 2006, 11:13:20 am »
Благодаря за изчерпателния отговор!Не мога да повярвам,но всичко написано е абсолютно вярно!А относно следващата година-ще поживеем и ще видим!Още веднъж благодаря и успех на всички!  

*

Lillie

• 30532
Брак и връзки?
« Отговор #67 -: Август 15, 2006, 01:59:41 pm »
Нямах възможност да ти погледна картата в ретроспекция, нито пък какви са бъдещите /в средносрочна перспектива/ тенденции, тъй като тия дни се местехме и в момента не разполагам ни с работещ компютър, ни с астрологична програма вкъщи, а само ползвам статичните карти от astro.com - те показват текущата ситуация  :huh:

На даден етап мисля, че за теб е важно да не се отдаваш на депресията, макар че тя има и някои позитивни страни - като например, да направиш ревизия на всичко, което си искала, търсила и поставяла за цел в партньорските си отношения досега - транзитите на Сатурн ни дават достатъчно време за размисъл, а и текущият аспект на прогресивната Луна (в сепарация, тоест разпадащ се вече - с Венера в рождения хороскоп) с натален Сатурн би трябвало да те предразполага към лека форма на меланхолия и дистанцираност, отдръпване... в сравнително краткосрочна перспектива Юпитер- "принципът на експанзия", Сатурн- "принципът на свиване" и Нептун- "всичко онова, което е илюзорно, нереално, отвъд границите, но същевременно може да бъде нещо, за което цял живот копнеем" - предстои да ти активират наталната опозиция между Венера и Сатурн, тъй че ще имаш необходимото време да потърсиш и да намериш отговори на някои въпроси... надявам се и да ги получиш  ;)  :rolleyes:  
А за предстоящата скоро транзитна опозиция на Уран-"бунтаря" (и управител на наталния ти 5ти дом) към Марс-управителя на Десцендента в картата ти АН е споменала вече - после да не се тръшкаш пък и да искаш да върнеш обичайното си спокойно темпо на живот?  :P  B)

В твоя случай също би било полезно - ако те интересува астрологическата цикличност и начинът, по който дава своето отражение върху събитийността - да проследиш всички минали и предстоящи важни транзити, прогресии и др. през кардиналния кръст около градусите на наталните ти Асцендент и Медиум Цели, а също и през първите градуси на мутабелния кръст (Дева/Риби, Близнаци/Стрелец), тъй като 'отключват' важни за теб радикални точки - кръста на хороскопа, мидпойнта Слънце/Луна, Венера/Марс и Лунните възли; активиране на Вертекса е възможно при транзит, прогресия или дирекция през 24-25* на мутабелните знаци - понастоящем транзитният ретро Плутон 'настъпва' този градус...  :rolleyes:  :P  

Какво ли ти донесе транзитът на Сатурн през знака Рак - през 2004г. и до към края на лятото на 2005г.? Трябва да е било по някакъв начин важно, запомнящо се  това преминаване за теб...  :huh:

:)

« Последна редакция: Август 15, 2006, 02:11:32 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vevey

Брак и връзки?
« Отговор #68 -: Август 16, 2006, 10:42:53 am »
В началото на 2005 година получих неочаквано предложение за работа в чужбина и без никакво колебание го приех.В края на юли се завърнах-наистина годината ми беше интересна!Сега обаче в службата предстоят съкращения и може би раздвижването ,за което пишете ще дойде от тази посока...

Re:Брак и връзки?
« Отговор #69 -: Април 12, 2010, 11:03:40 pm »
Здравейте, интересувам се от факторите за безбрачие.

Нептун на върха на 7-ми дом, Водолей, а Уран е в 8-ми дом, Риби.
Уран е в квадрат с Юпитер и, което ме притеснява, в секстил с Марс.
Марс е в квадрат със Сатурн.
Уран е в квадрат с Плутон.

този човек ще се ожени ли някога? А, и управителят на 9ти дом(Овен) е в 10ти(Телец), което пък ме навежда на мисълта, че този човек ще се счупи от пътуване и поради силно развито чувство на независимост, няма да се интересува от брака?

Re:Брак и връзки?
« Отговор #70 -: Април 13, 2010, 09:07:44 am »
   Душата, виж има подобна тема и доста изписано по материала - виж в темата "Показатели за брак...".  Всъщност само по едни аспекти - няма как да разбереш. Без значение кой с кого се аспектира, ако не знаеш осите му в натала - по принцип за разкатаването на една карта се тръгва от там....