Пускам първата си тема тук!
Уоу какво вълнение!

Нека да обсъдим напрегнатите аспекти между Луна и Венера в мъжка карта и нека всеки сподели опит - до колкото може и има наблюдения!
Поствам за начало един коментар на нова участничка, написан в друга тема.
"zona967
Новак
Публикации: 3
Re: Натална карта за разгадаване
« Отговор #47 -: Днес в 01:01:49 pm »Цитат
--------------------------------------------------------------------------------
Аз също не твърдя, че съм права, и аз казвам каквото ми дойде.
Мъжете с трудни аспекти Венера-Луна, които познавам, "решават проблема", като си търсят два типа жени. Сещам се за двама (да, признавам, двама души не е кой знае колко представителна извадка, да не кажа никак) с опозиция Луна-Венера (единият Риби-Дева, другият Везни-Овен). Интересното е, че и двамата са започнали живота си като супер верни мъже с по осемгодишни връзки, в които не са изневерявали, и оттам-насетне се получава познай.
Единият е женен, като през първите осем години не е изневерявал, а сега си има каталог с момичета, с които е бил, и под "каталог" имам предвид точно това: със снимки и т.н. Не казвам естествено, че всички с опозиция Венера в Дева - Луна в Риби ще правят това (а опозицията е точна, орбисът е само няколко минутки), но няма как, ама наистина няма как, една жена да е и двете, а той наистина има НУЖДА и от двата типа. Чак сега се замислям, че каталогът е много Дева. Към това прибавяме двугодишна връзка с Риби (дългосрочна любовница), хем да ми маже мед на емоциите (Луна в Риби), хем аз през това време да си каталогствам (Венера в Дева).
Другият се привлича ту от тип Везни, ту от тип Овен и общо взето ги редува, но е доста по-млад и е още рано да се каже как точно ще пробва да си реши проблема. Аз подозирам, че рано или късно ще прибегне до някакво сходно решение, още повече че и той доста години е бил верен, преди да го зарежат, и съответно бая е набрал на женския пол."