и аз да се включа в темата за голямата любов. Още я преживявам, а траеше само един месец. Оттогава мина година и два месеца. Ще кажа само, че такова нещо не ми се беше случвало. Като се случи, когато се запознахме бях с друг човек, и той също е, все още. Изверявахме взаимно. Той остана с нея, аз също с тогавашния, но се разделихме и просто живеехме 8 месаца заедно. След това имах още една връзка, която мога да я постна като пример за нещо, което е скучно и е тип "мутра си хваща чалга певица", като аз съм "мутрата". Та сега ще ив постна аспектите и после картите да видите картинката.
Негови: Мои:Moon Conjunction Mars
Chiron Conjunction Jupiter
Neptune Conjunction Neptune
Neptune Conjunction Uranus
Neptune Conjunction Saturn
Mars Conjunction Jupiter
Neptune Conjunction Moon
Saturn Conjunction MC
Pluto Conjunction Sun
Pluto Conjunction Pluto
Venus Opposite Mercury
Node Opposite MC
Lilith Opposite Sun
Node Opposite Pluto
Mercury Opposite Sun
Sun Opposite MC
Lilith Square AS
MC Square Venus
Jupiter Square MC
Venus Square Moon
Uranus Square Venus
Mars Square Venus
Neptune Square Mars
Moon Square Uranus
Moon Square Saturn
Jupiter Square Pluto
Venus Square Neptune
AS Square MC
Moon Square Neptune
Mars Trine Mercury
AS Trine Sun
Sun Trine AS
Node Trine AS
Node Trine Venus
Mercury Trine Uranus
Mercury Trine Saturn
Jupiter Trine Mercury
Saturn Trine Mars
MC Sextile Mercury
Saturn Sextile AS
Moon Sextile Jupiter
Sun Inconjunction/Quincunx Sun
Chiron Inconjunction Neptune
Venus Inconjunction Pluto
Mars Inconjunction Pluto
Jupiter Inconjunction Venus
Mars Inconjunction Moon
Chiron Inconjunction Moon
AS SemiSquare Neptune
Jupiter SemiSquare Mars
Saturn SemiSquare Moon
Moon SesquiQuadrate MC
Chiron SesquiQuadrate Sun
Mercury SesquiQuadrate Venus
Sun SesquiQuadrate Neptune
Sun SesquiQuadrate Moon
Mars Quintile Mars
Node BiQuintile Mercury
Lilith BiQuintile Venus
Uranus SemiSextile MC
Saturn SemiSextile Sun
Mercury SemiSextile Mars
Как се чувствам?
Разбирам го. Не му се сърдя. Искам да знам ,че е добре. Благодарна съм му. Никога не съм чувствала никого толкова близък. С никого не съм си водила толкова хубави и пълноцении разговори. На никого жестовете не са ми изглеждали толкова истински. Уважавам го и уважавам избора му. Въпреки че, никога не му казах да избира. Аз сама си тръхнах и не се борих за него, защото не осъзнавах какво чувствам. Сега е много късно. Знам и чувствам, че той не ми се сърди и двамата знаем, че това беше най-правилният изход от ситуацията. За нас това беше най-прекрасният месец. Не казвам, че аз бях жената, а той мъжа. Казвам, че бяхме половини на едно цяло. н еможехме един без друг. Не знам какво да напиша още, за да мога да се опитам да ви обясня, що за усещене беше. Странното е, че още се чувстваме. Не поддържаме контакт.
Не знам кога точно се запознахме, може 2. ноември, но аз го видях преди това, и си казах "Леле, тоя къф гей е!" а то кво стана...
неговите са външните, моите са вътрешните :blink: