Здравей Гост

Голямата любов

• 264 Отговора
  • 46519 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Голямата любов
« Отговор #260 -: Февруари 13, 2013, 11:49:24 pm »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #261 -: Февруари 14, 2013, 12:49:53 am »
Такива степени на емоциите не са ми познати, но бившите ми любови са ми приятели
И изобщо-като си бил наистина близък с някой, как да станеш далечен
Но пък бившо гадже не може да ми стане сегашно :)

*

Asol

• 4140
« Отговор #262 -: Февруари 14, 2013, 08:46:59 am »
Животът може да ни среща неслучайно с някакви хора, но от това не следва извода, че всичко ще върви най-вече по мед и масло. И заживели щастливо и т.н. Въпрос на точен момент и късмет. Човек привлича това, което му е необходимо за момента.
Иначе невъзможни неща наистина няма - разликата с противоположното твърдение, е че на тях се дава възможност да се осъществят, но не винаги е така.

« Отговор #263 -: Февруари 14, 2013, 11:45:47 am »
В голяма степен съм съгласна с Лили,Марая и Пърпъл.Според мен Голямата любов е вътре във всеки един от нас.Създаваме връзки на база сексуално,емоционално,комерсиално,ако щете привличане,но може никога да не изпитаме Голямата любов,ако не сме готови да я отдадем.

*

Asol

• 4140
« Отговор #264 -: Февруари 14, 2013, 01:18:13 pm »
Човек няма как да изпитва любов, ако не отдава нещо от себе си. При това любовта може да да бъде както споделена така и несподелена, но това не пречи да я изпитва. Другият човек е само катализатор на вътрешния свят на влюбения.

Голямата любов доколко е възможно да е безусловна и несебична ?  ;D