Аз заставам на сто процента зад мнението на Lillie ( пост #20) относно мъжът на картината!!!
Младата дама е имала любовна връзка с него (женен по сметка), по един или друг начин е забременяла от него, а той и е заявил, че не отговаря за чужди грешки и че ако занапред тя продължава (според него) с шантажите си той ще престане да ''и помага". Отделно поддържа и трета жена, която засега посещава по-рядко.
За мен господинчото е с опозе Плутон в Лъв (седми дом) - Венера ( на 24 градус ) във Водолей. Изглежда много еродиран, но няма решителност, замах. Пуши като един вид защитна реакция и за да си придаде убедителност - тежест към дадената тежка ситуация.
Мисля си за нея, че е много стилна, интелигентна, със скромно потекло, но много влюбена, с голямо сърце би носила кръста си да роди от него при обстоятелствата от онези времена и да си остане в сянка, въпреки всичките негативи и последствия от това си решение, но е съкрушена че дори този унизителен вариант, мухльото не му стиска и вижда в това коз във враговете си срещу имиджа който гради, за да върви по път начертан от мама и да не огорчи татко си, които отдавна е изразил резервите си към неговите лидерски заложби.
p.s: Аз съм с Венера в Козирог и тя не подкрепя мимолетните връзки и си избира половинките много отговорно и безрезервно.