Нямаше да е интересно, ако е нещо лежерно по картата ми.

Ох, трагедия, такива очеизбодни неща съвсем съм пропуснала да отбележа. Сякаш в чуждите разгледани карти всичко ми "говори" и ми дава сигнали, но моята мълчи като пукел.

Макар да е очеизбодна. Сигурно имам вътрешна спирачка да я дълбая, защото от началото на интереса ми към астрологията този натоварен 8-ми дом ме плаши до смърт, каква ирония.

Върха на 12-ти дом попада в Козирог.

Южен възел точно там е кацнал - на върха на 12-ти. Лилит е в 12-ти дом, на 3 градуса от ЮЛВ.
Натален Сатурн е в 8, както се разбра. Слънцето ми е управител на 7-ми, което подсказа част от другите проблеми през този период. Меркурий е управител на 5-ти(Близнаци) и 8-ми(Дева), но попада в първите градуси на Везни. Везни е интерсептиран.
Ах, забравих да поясня, че въпреки любовен многоъгълник, все пак имаше едно странно за мен задържане в любовта и секса. Един от ъглите на любовния триъгълник си остана само и единствено платоничен и силно еротичен, макар милион пъти да имаше безкрайно еротични взаимни изживявания.

За първи път ми се случва да има в леглото ми мъж, да има такава страст, така взаимна възбуда

и да няма ....проникващ секс.

:confuse3:
И да сме съвършено голи... :confuse3: За този господин знаем само, че е Рибок.

То стана страховито с тези проявления по 8-ми дом и Везни. :confuse3:
Цял том мога да изпиша, присещам се за още и още събития, които са свързани с преминаването на Сатурн през Везните ми. Вярно си беше динамичен период. Чак сега го осъзнавам като правя анализ.