А, то никъде не е казано, че с един ще векуваш.
точно, дори е противопоказно, защото човек израства и се променя.
Ако се върнем пак на А-Б - то на астрологията, за да имаш устойчиви връзки фиксираната стихия в натала трябва да ти е много силна и ще е много добре, ако оста асц-десц е във фиксирани знаци (телец, лъв, скорпион, водолей) и ако и упр 1 дом във фиксиран знак.

иначе към @ Mono - по всяко време в следващите 15 годинки можеш да срещнеш някой. Въпросът, както каза Мирабела, е какво ти искаш (твоят вкус). Връзката не е любов, най-вече е удобно партньорство. Аз на 22 исках да пътувам, уча, да се доказвам, все Слънчеви и Марсови характеристики, днес ми писна да се правя на мъж, искам да живея по-спокойно, да се грижа повече за тялото си, за душата си, да се виждам с приятелки, с роднините и грам не ме интересува обществото и да се доказвам и предпочитам някой друг да се бори за мен, а аз да го карам на Лунни усещания, емоции, да съм по-интровертна. Затова и се опитвам да бъда във връзка. Но не очаквам някаква манна небесна да се изсипе върху мен - ака ЛЮБОФФФТА!
Ако искам огромно количество енергия, трябва да се върна да преподавам в Университета, тогава поне 20-30 човека, ще ме гледат влюбено, с възхищение и ще ме зареждат...никой мъж не може да ми го даде това....само концертите.
При теб надличностни планети са ти в 7 дом - може да търсиш в партньора силна колективна енергия, която би могла да получиш само от организации, институции, някакви колективни мероприятия. Имам позната женена за професор, при нея Нептун е в 7 дом - тя не се отделя от него, и винаги е около студентите и учениците му и е свикнала да се захранва с огромно количество енергия. Майка и също е била учителка и цял живот тази жена е обградена с МНОГО млади хора.
Споделям само наблюдения. Иначе един човек със силен Нептун може да стане луд фен на някой роман, филм и моментално да се включва в енергийното поле на всички фенове, независимо къде се намират по света.