Мен пък ме потресе версията за мъж+жена+любовница и всички мирно и тихо си живеят. Защото в една такава версия аз виждам един страхливец+две унизени=трима без лично достойнство. Нито бих искала да имам подобен мъж до себе си, нито да съм в ролята на която и да било от двете жени, нито да съм детето в така заформилата се семейна идилия. 
наблюденията ми показват, че това е къде, къде по-добрия вариант и по-често срещания (в едни определени среди).
Ще се завърна на астрологията и реалната ситуацията, за която говоря - Венера в Овен се доказва, състезава, не се чувства добре с една Луна в Рак, която предпочита душевният уют и хармония, и не си дава зор, тя е по-внушенията, не по работата.
В мъжкия натал, който визирам, Венера е в съвпад със Слънцето, в опозиция с Луната и в момента, в който се случи
брак номер 2, любовницата премина от съвпада в слънце в опозицията с него, и започна да пречи на Слънцето - като по учебник. И кой мислите се оказа в позиция на Венера в съвпад със Слънцето (човекът, който да подкрепя търсенията на Слънцето - АЗ и моя близка приятелка

, във вселената
ПРАЗНО няма ).
Историята все още не е приключила, но нямам намерение грам да го развеждам даденият мъж за 3 път, нито пък приятелката ми. Ние имаме духовната връзка, но нямаме амбицията да се доказваме с брак пред някой. А и разбираме от астрология и видяхме, че бракът при този мъж не е успешната формула.

Иначе по натал имаме и всички замесени много силни синастрии.