2013-та мога да я синтезирам така:
*завърших си образованието и ми отрязаха крилцата за продължението му, за което всъщност записах преди 4 години. с други думи - ебаха ми майката, зарад' разни със запазени местенца, по възможно най-безочливия начин.
*1 голямо нептуново влюбване, което си остана неосъществено, но продължава присъствието си в живота ми...
*още 2 сродни същества, за които благодаря!))
*тотално изхвърляне от професионалното ми поле. чувствах се омерзена и глупава, покрай всички схеми, които се случват там и изобщо в света, сега не ми дреме особено
*поработих известно време за плутонианка, която освен егоист и ежедневен манипулатор, се оказа безотговорен и неблагодарен агресор, йей!:Д //по ретро Венера едва ли ще си получа парите, но вече май го преживях и това
*хора напуснаха живота ми, други се появиха, и така) както става в живота;
Сега ми предстои да се влюбя в нещо ужасно силно, за да тръгна нанякъде, щом няма да е театърът. В момента точно съм фокусирала намислянето си в сферата на радиото и писането, но ще видим, че чист от играта не се излиза.
от 2014-та не очаквам нищо. имам нужда от любов, от грижа. Още някоя работа, нов дом и да ми потръгне с конкурсите. В такъв период съм, че не мога да си мечтая. Просто да си преживявам там, пък каквото - такова.
Сол. АСЦ за 2014-та ми е в 10д, слънцето е в 12-и, кой знае, може да с усамотя и да пиша, което, общо взето, е това, към което се стремя.