...сякаш си приела нещо, срещу което кой знае по какви подсъзнателни причини си се съпротивлявала ...
На някакво физическо ниво трябва да се приеме рутината, спокойствието, сигурността и реда, за да могат да се освободят силите за експериментиране и неправене на по-висше ниво. Нищо, че изглежда, че остава по-малко време за другите търсения. Те ще си вървят, но най-вероятно на далеч по-високи обороти и по-ефективно
Знаех, че ме дебнеш, но не знаех, че ти е толкова близък другия човек. :lol:
Мен това ме устройва, аз съм ексхибиционист

, затова и те светкам кога какво става с мен.
Интересни работи си писала...отказвах да вляза в релсите на нормалните хора, да се хвана на хорото, това винаги съм го отказвала, щото толкова много хора, ще се хвана на едно, току виж съм изпуснала всичко останало.
Непривързаност към нищо..
...или неангажираност?...с мъжете е същото, не ща да се ангажирам с един да не изпусна всичко останало и седя от 200 стола не на земята, ми във въздуха.
Нещо такова ми се върти в главата, да взема да се ангажирам с каквото и да е, пък то оттам само ще ме изтласка нагоре...което не значи, че ще го направя де, просто имам минимален шанс вече да не ритам зорлем и все да съм с рогите напред, сакън някой да не ме закачи. Кактус с бодли.
експериментиране и неправене на по-висше ниво...
...най-вероятно на далеч по-високи обороти и по-ефективно
Тва не о разбрах, но ме заинтригува. :blink: