Здравей Гост

Пак Юпитер

• 222 Отговора
  • 33536 Прегледи
*

АН

Пак Юпитер
« Отговор #100 -: Юни 26, 2006, 05:35:51 pm »
Цитат

Значи  от една сстрана е светът, от друга бог, аз по средата като проводник.
И някак трябва да превеждам неговите  :rolleyes: искания и изисквания в света, да ги траслирам.
Както токът се произвежда от генератор, пък после разни уреди го привеждат във вид удобен да върши работа, така сега аз трябватока свише да привеждам в полезност.
Нещо в тоя дух.
Как ни се дават отговори от къде ли не, стига да ги търсим и да ги чуваме :)
И ни остава само да сме над изкушенията на чантичката :)  

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Пак Юпитер
« Отговор #101 -: Юни 26, 2006, 07:58:54 pm »
Цитат
Как ни се дават отговори от къде ли не, стига да ги търсим и да ги чуваме :)
И ни остава само да сме над изкушенията на чантичката :)
Верно е това, аз от доста време получавам знаци отвсякъде, понякога са повече.
Сега откак почнах тая работа, верно ми се дават знаци непрекъснато-какво трябва да правя и какво се иска от мен.
...освен да взема да се влюбя? хм...
« Последна редакция: Юни 27, 2006, 10:56:55 am от kaily »

*

АН

Пак Юпитер
« Отговор #102 -: Юни 27, 2006, 05:33:13 pm »
Цитат

...освен да взема да се влюбя? хм...
защо не :D
Направи го пламенно по господаря на асцендента и търпеливо по господаря на Слънцето :)

Да не направиш обаче някакъв студен огън по Сатурн и Марс :)  - само да те предупредя :)  

*

kaily

• 5145
Пак Юпитер
« Отговор #103 -: Юни 27, 2006, 07:57:51 pm »
Цитат
Да не направиш обаче някакъв студен огън по Сатурн и Марс :)  - само да те предупредя :)
Демек какво ме предупреждаваш?  :(

Впрочем днес пак щех си взимам чантичката.  :angry:
Ма моля ти се, събрали се там все православни и ми дуднат непрекъснато на главата колко е лошо да се увличаш по Ошо, Кастанеда и прочие. Много задръстени хора, в т.ч. и моят настоящ шеф.
Ибаси, аз ли съм духовен учител или те, ма нека ми, като се насадих на пачи яйца.  :angry:  

*

АН

Пак Юпитер
« Отговор #104 -: Юни 28, 2006, 05:54:02 pm »
Цитат

Демек какво ме предупреждаваш?  :(

Впрочем днес пак щех си взимам чантичката.  :angry:
Ма моля ти се, събрали се там все православни и ми дуднат непрекъснато на главата колко е лошо да се увличаш по Ошо, Кастанеда и прочие. Много задръстени хора, в т.ч. и моят настоящ шеф.
Ибаси, аз ли съм духовен учител или те, ма нека ми, като се насадих на пачи яйца.  :angry:
ще е твърде скучно всички да сме еднакви, да вярваме в едни същи учения и т.н. :D

Провокацийка, която те кара да си мислиш за чантичката :D  - ами ще открием нещо ново в теб - не е нито по Сатурн, нито по Марс и Плутон :D  - май се глезиш :D  - от къде ти идва :D

Предупреждавах те да не се сърдиш и да не се караш с хората :D  - това ще е и по Марс и Сатурн :D
Плутон може да ни прави доста дипломатични/да не използвам друга дума/ в кариерата, така че гледай да се опираш на него :D  

*

kaily

• 5145
Пак Юпитер
« Отговор #105 -: Юни 28, 2006, 06:50:18 pm »
Цитат
Провокацийка, която те кара да си мислиш за чантичката :D  - ами ще открием нещо ново в теб - не е нито по Сатурн, нито по Марс и Плутон :D  - май се глезиш :D  - от къде ти идва :D

Предупреждавах те да не се сърдиш и да не се караш с хората :D  - това ще е и по Марс и Сатурн :D
Плутон може да ни прави доста дипломатични/да не използвам друга дума/ в кариерата, така че гледай да се опираш на него :D
Че аз винаги съм обичала да се глезя, кофти, че рядко си намирам жертва, сега също не съм си намерила де, чудна работа, да не би на теб да се глезя.  :(

А Плутон трябва да ме направи дипломатична, щото това там е гнездо на православни бе, те май всичките са православни, и аз сама в леговището на зверове и фанатици.  :blink:  

*

АН

Пак Юпитер
« Отговор #106 -: Юни 28, 2006, 07:05:15 pm »
Цитат
щото това там е гнездо на православни бе, те май всичките са православни, и аз сама в леговището на зверове и фанатици.  :blink:
кой не може да търпи и да общува с иноверци :D - ти или те :)

имаш ли идея какъв ти е урока :D  :D  

*

Guest

Пак Юпитер
« Отговор #107 -: Юни 29, 2006, 04:20:09 pm »
Цитат

имаш ли идея какъв ти е урока :D  :D
Да ти кажа идея си нямам.
Приличат ми на мен преди няколко години, когато хвърлях слюнки и гръм и мълнии срещу всеки, който мислеше различно от мен, и го приобщавах, назидавах, дуднех му и т.н.
Ама отдавна не съм такава, сега в 90% си подминавам

*

АН

Пак Юпитер
« Отговор #108 -: Юни 29, 2006, 05:39:56 pm »
Цитат
Цитат

имаш ли идея какъв ти е урока :D  :D
Да ти кажа идея си нямам.
Приличат ми на мен преди няколко години, когато хвърлях слюнки и гръм и мълнии срещу всеки, който мислеше различно от мен, и го приобщавах, назидавах, дуднех му и т.н.
Ама отдавна не съм такава, сега в 90% си подминавам
Може би се раждате с такъв господар на същността ви, за да търсите мъдрост цял живот.
Мъдростта почти изключва нетърпимостта към човешките слабости.
Един висш Сатурн обикновено не се меси в живота и разбиранията на другите хора.
Успехите или неуспехите му във физическия свят, включително в общуването с другите, са само указание дали той си следва неговия път...
Общо взето трудно общува с догматични и изкристализирали личности, което не значи, че си грабва чантичката по какъв да е повод :D  

*

kaily

• 5145
Пак Юпитер
« Отговор #109 -: Септември 04, 2006, 08:50:07 pm »
Тия дни много мислих и реших, та днес си подадох и официално молба за работа.
Като постъпох, можех веднага да подам, но предпочетох да изчакам.
Е, днес си подадох за от 1.09.
Сега гледам онова слънце, дето направи опозиция на натален Меркурий и транзитен Плутон оня ден, когато започнах работа, сега таман е минало над МС и натален Плутон, натален възел, и е в тригон с Юпитер и секстил с Марс точно тия дни, освен това прави много хубави аспекти още насам натам. :rolleyes:  

*

АН

Пак Юпитер
« Отговор #110 -: Септември 05, 2006, 08:35:22 am »
Звучиш някак спокойно -сякаш си приела нещо, срещу което кой знае по какви подсъзнателни причини си се съпротивлявала :)

Нали знаеш, че последните четири-пет години ти следя хороскопа, защото почти е еднакъв с хороскопа на друг човек, който пък познавам възможно най-близко и реално и т.н. Даже и родителите и децата му познавам съвсем отблизко, понеже последните съм ги и родила :) Та имате доста сходно житейско развитие :) Но най-вече емоционално и психическо.
На някакво физическо ниво трябва да се приеме рутината, спокойствието, сигурността и реда, за да могат да се освободят силите за експериментиране и неправене на по-висше ниво. Нищо, че изглежда, че остава по-малко време за другите търсения. Те ще си вървят, но най-вероятно на далеч по-високи обороти и по-ефективно :)  

*

Lillie

• 30532
Пак Юпитер
« Отговор #111 -: Септември 05, 2006, 08:41:33 am »
Уфф, и аз уж гледам транзитния Юпитер да направи повторно преминаване през Асц, та да взема да си сменя втръсналата вече /сегашна/ работа.
Само че многото и все хубави - по Юпитер - алтернативи никакви ги няма на хоризонта. Засега само с очакванията си оставам... да се надяваме, че транзитния тригон на Сатурн към нат. Меркурий евентуално ще свърши някаква работа (не без моето участие, разбира се), макар че други "придобивки" по Сатурн освен физическо изтощение и психическа преумора засега като че ли нямам... :unsure:  :huh:  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Guest

Пак Юпитер
« Отговор #112 -: Септември 05, 2006, 12:25:26 pm »
Цитат
...сякаш си приела нещо, срещу което кой знае по какви подсъзнателни причини си се съпротивлявала ...

На някакво физическо ниво трябва да се приеме рутината, спокойствието, сигурността и реда, за да могат да се освободят силите за експериментиране и неправене на по-висше ниво. Нищо, че изглежда, че остава по-малко време за другите търсения. Те ще си вървят, но най-вероятно на далеч по-високи обороти и по-ефективно :)
Знаех, че ме дебнеш, но не знаех, че ти е толкова близък другия човек.  :lol:

Мен това ме устройва, аз съм ексхибиционист  :P , затова и те светкам кога какво става с мен.

Интересни работи си писала...отказвах да вляза в релсите на нормалните хора, да се хвана на хорото, това винаги съм го отказвала, щото толкова много хора, ще се хвана на едно, току виж съм изпуснала всичко останало.
Непривързаност към нищо..
...или неангажираност?...с мъжете е същото, не ща да се ангажирам с един да не изпусна всичко останало и седя от 200 стола не на земята, ми във въздуха.
Нещо такова ми се върти в главата, да взема да се ангажирам с каквото и да е, пък то оттам само ще ме изтласка нагоре...което не значи, че ще го направя де, просто имам минимален шанс вече да не ритам зорлем и все да съм с рогите напред, сакън някой да не ме закачи. Кактус с бодли.

Цитат
експериментиране и неправене на по-висше ниво...
...най-вероятно на далеч по-високи обороти и по-ефективно
Тва не о разбрах, но ме заинтригува.  :blink:  

*

Guest

Пак Юпитер
« Отговор #113 -: Септември 05, 2006, 12:27:45 pm »
Цитат
Уфф, и аз уж гледам транзитния Юпитер да направи повторно преминаване през Асц, та да взема да си сменя втръсналата вече /сегашна/ работа.

Той като мина през МС, ако знаеш колко му се надаааах...и нищо... :(  

*

Lillie

• 30532
Пак Юпитер
« Отговор #114 -: Септември 05, 2006, 01:08:10 pm »
И аз така... а си бях първоначално с такива голееееми очаквания  :blink: мислех си аз, наивната, "сега добрия чичко Юпитер като ми мине през МЦ-то, всичко ще е цветя и рози, и кариера ще правя, и успех ще имам", а впоследствие... точно обратното на това се получи. Срив.

Впрочем, онова нещо се случваше покрай транзита на Сатурн през Рак дето ми помля абсолютно всичко "лично" в натала, а и владетеля на Асц също, и на фона на прогресивното лунно завръщане също.
Юпитер, минавайки през МЦ и създавайки такива оптимистични и красиви очаквания, "случайно" правеше опозицийка с натален Марс - пустия му нептунясал Марс, всичко провали!  :huh:  :lol:  :ph34r:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Пак Юпитер
« Отговор #115 -: Септември 05, 2006, 02:37:54 pm »
не се косете чак толкова :rolleyes: при първото си преминаване при мен през МЦ ми донесе повече пари в работата, при второто желано израстване, но пък после гоооооолемите и хубави очаквания въобще не се покриха с реалността и по-скоро се оказа, че съм сбъркала  :angry:  

*

Lillie

• 30532
Пак Юпитер
« Отговор #116 -: Септември 05, 2006, 03:27:37 pm »
Да де, нали Стивън Аройо в книгата си "Астрология, карма и трансформация" отъждествява транзитите на Юпитер със символично "раздуване" - на егото, на щенията, на очакванията.
Дали обаче очакванията ще имат 'покритие'  вече и от редица други фактори зависи - от Сатурн, от Марс, от други...  :huh:

Предполагам, че от значение би трябвало да бъде и позицията на Юпитер в радикса, включително аспектите му.
При мен като е почти неаспектиран и е единствената планета в елемента земя, акцентът като че ли попада именно върху юпитерови аналогии - не чак дотам добре и сполучливо интегрирани в живота. Но пък наистина казват, че при "неаспектираните" или "слабо аспектираните" планети често усилията се насочват именно там с цел 'компенсация' и/или 'свръхкомпенсация' на "липсите" - дори и мнимите такива...  :blink:  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Пак Юпитер
« Отговор #117 -: Септември 05, 2006, 03:32:15 pm »
Цитат
не се косете чак толкова :rolleyes: при първото си преминаване при мен през МЦ ми донесе повече пари в работата, при второто желано израстване, но пък после гоооооолемите и хубави очаквания въобще не се покриха с реалността и по-скоро се оказа, че съм сбъркала  :angry:
Абсолютно по същия начин го изживях и аз.
Първо си мислех, че "това е златният ми шанс в живота", "работа-мечта" и "перфектният колектив", не след дълго обаче красивите и розови очаквания се сринаха и спукаха като голям сапунен мехур и се изправих пред суровото лице на реалността. А тя определено беше сатурнова... по онова време  :huh:  :unsure:  :ph34r:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

АН

Пак Юпитер
« Отговор #118 -: Септември 06, 2006, 02:24:57 pm »
Цитат

Цитат
експериментиране и неправене на по-висше ниво...
...най-вероятно на далеч по-високи обороти и по-ефективно
Тва не о разбрах, но ме заинтригува.  :blink:
Минава се май през една "празнота"......
За да стигнеш до нея трябва да си правила и да си имала всичко, което си искала. Трябва и да има някаква що годе стабилна основа преди да си стигнала до празнотата.
Стабилната основа включва работа, спокойствие, пък и май някои други неща, които все още търсиш или искаш.
После идва нещо, което трудно се обяснява, докато не го поусетиш поне малко. От астрологична гледна точка има общо с циклите на Сатурн, т.е. с ЕГН-то :)
За това направих паралел с друг човек с подобен на твоя хороскоп.
Интересно как по различен начин реагираме на "празнотата", в зависимост от Слънчевия знак.
Нали се сещаш - бавните планети и трайните конфигурации са еднакви за хора, родени по едно и също време долу-горе.

*

kaily

• 5145
Пак Юпитер
« Отговор #119 -: Септември 06, 2006, 07:36:27 pm »
Цитат
Абсолютно по същия начин го изживях и аз.
Първо си мислех, че "това е златният ми шанс в живота", "работа-мечта" и "перфектният колектив", не след дълго обаче красивите и розови очаквания се сринаха и спукаха като голям сапунен мехур...
Бе я стига сте ме нервили сега и двете тука, ама ха.  :angry:
 :unsure:  :ph34r:
Аз пък нямах очаквания, случи се от една страна внезапно, от друга съвсем закономерно, щото си го бях възнамерила отдавна, само дето не знаех откъде ще ми се случи и дали съм натрупала достатъчно лична сила за това възнамеряване.
И като се случи, просто реших, че е резултата от положените от мен усилия в неправенето и възнамеряването.
Заедно с божията помощ и милост.
Тогама се скъсах да си меткам карти и картите да не излизат и имах много предпазливо отношение към всичко, та факта, че се задържах, по-скоро ме очарова, на фона на негативните на ум от картите.